chiona8
Νεοφερμένο μέλος
καλε ναι!!!!πως θα πηγαινουμε τωρα?????να διοργανωσουμε μια εκδρομουλα
Ναι, και να μου το έλεγες..ξέρεις εγώ θα έτρεχα στην Πάτρα, ενώ η Αλεξ/πολη είναι 1 ώρα από Ξάνθη//
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris60
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένο μέλος
θα παμε στ καρναβαλια!Ναι, και να μου το έλεγες..ξέρεις εγώ θα έτρεχα στην Πάτρα, ενώ η Αλεξ/πολη είναι 1 ώρα από Ξάνθη//
Starborn
Νεοφερμένο μέλος

Κανένας συμφοιτητής;; ΄Ή έστω στο ΑΠΘ;;

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι ΑΠΘ αλλα εντελως αλλου.. και εχει κ αλλα παιδια που μπηκαν φετος ΑΠΘ!!Αγγλική Φιλολογια Θεσσαλονίκης με 20638!....εγω μαζι με κατι άλλους κλείνουμε και την πόρτα
Κανένας συμφοιτητής;; ΄Ή έστω στο ΑΠΘ;;![]()

billakos4
Νεοφερμένο μέλος
Starborn
Νεοφερμένο μέλος
Εγω ειμαι ΑΠΘ αλλα εντελως αλλου.. και εχει κ αλλα παιδια που μπηκαν φετος ΑΠΘ!!![]()
Ε 90.000 φοιτητές είμαστε...τι διάολο, θα έχει κάποιους!
Που είσαι, αν επιτρέπεται;;Και billakos4...δεν είμαστε και πολυ μακρια
Δυο βήματα είναι η ΝΟΠΕ!...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Xημικων ΜηχανικωνΕ 90.000 φοιτητές είμαστε...τι διάολο, θα έχει κάποιους!Που είσαι, αν επιτρέπεται;;
Και billakos4...δεν είμαστε και πολυ μακριαΔυο βήματα είναι η ΝΟΠΕ!...
ε ναι βρε δε χανομαστε!!
Mary*
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω ν τ πούμε κάποια στιγμή κ από κοντά! Στη Λέσχη θ πηγαίνετε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΟΜΝΑ
Νεοφερμένο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε ναι βρε φυσικα και θα πηγαινουμε αν δεν εχει καλο φαι στο σπιτι..Γειά σας παιδιά!! Κ εγώ Α.Π.Θ. πέρασα....Πολιτικών Μηχανικών με 19267!!!Ελπίζω ν τ πούμε κάποια στιγμή κ από κοντά! Στη Λέσχη θ πηγαίνετε??

ΔΟΜΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

tkep6
Νεοφερμένο μέλος
natalia_l
Νεοφερμένο μέλος
matina 18
Νεοφερμένο μέλος
starzy
Νεοφερμένο μέλος
αρχιτεκτονικη απθ κανεις????
Εγώ είμαι αρχιτεκτονική απθ!!! Κι εσυ φαντάζομαι???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki