Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:57 Η Nikolol έγραψε: #661 06-09-09 04:57 νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από DEMI 1789: Και ναι... Μπορώ κι εγώ να δηλώσω, επίσημα πλέον, ότι πέρασα στη Νομική!!!!!!!!!! Ήταν ένα όνειρο ζωής... Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια,συναδελφε! σε ποια πολη?? εγω κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η GABRIELLA: #662 06-09-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Nikolol έγραψε: #663 06-09-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!!επιτελους βρηκα κπν απο δ.π.θ!! ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα... Υ.Γ.εχεις παει κομοτηνη για να βρεις σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Maraki! έγραψε: #664 06-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα απο την πολη, αλλα ηθελα να παω Αθηνα για αλλους λογους... Click για ανάπτυξη... Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Ο foreverfreak: #665 06-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:00 Η Maraki! έγραψε: #666 06-09-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από DEMI 1789: Και ναι... Μπορώ κι εγώ να δηλώσω, επίσημα πλέον, ότι πέρασα στη Νομική!!!!!!!!!! Ήταν ένα όνειρο ζωής... Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια,συναδελφε! σε ποια πολη?? εγω κομοτηνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:42 Η GABRIELLA: #662 06-09-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Nikolol έγραψε: #663 06-09-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!!επιτελους βρηκα κπν απο δ.π.θ!! ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα... Υ.Γ.εχεις παει κομοτηνη για να βρεις σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Maraki! έγραψε: #664 06-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα απο την πολη, αλλα ηθελα να παω Αθηνα για αλλους λογους... Click για ανάπτυξη... Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Ο foreverfreak: #665 06-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:00 Η Maraki! έγραψε: #666 06-09-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikolol Νεοφερμένο μέλος Η Νικολ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Nikolol έγραψε: #663 06-09-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!!επιτελους βρηκα κπν απο δ.π.θ!! ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα... Υ.Γ.εχεις παει κομοτηνη για να βρεις σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Maraki! έγραψε: #664 06-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα απο την πολη, αλλα ηθελα να παω Αθηνα για αλλους λογους... Click για ανάπτυξη... Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Ο foreverfreak: #665 06-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:00 Η Maraki! έγραψε: #666 06-09-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: Αρχική Δημοσίευση από Nikolol: νομικη κομοτηνης με 18550!! κανεις για παρεα οεο? ----------------------------------------- γεια σου συναδελφε!!!και εγω νομικη κομοτηνης!!!!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!!επιτελους βρηκα κπν απο δ.π.θ!! ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα... Υ.Γ.εχεις παει κομοτηνη για να βρεις σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Maraki! έγραψε: #664 06-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα απο την πολη, αλλα ηθελα να παω Αθηνα για αλλους λογους... Click για ανάπτυξη... Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Ο foreverfreak: #665 06-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:00 Η Maraki! έγραψε: #666 06-09-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα απο την πολη, αλλα ηθελα να παω Αθηνα για αλλους λογους... Click για ανάπτυξη... Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Ο foreverfreak: #665 06-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:00 Η Maraki! έγραψε: #666 06-09-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: Για πες,,, δεν εχουμε πολύ ωραία πόλη? Click για ανάπτυξη... Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:00 Η Maraki! έγραψε: #666 06-09-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ναι, ειναι πανεμορφη και το λιμανι με τις παραλιες την κανουν σκετο ονειρο!! Οταν περπατας κατα μηκος της παραλιας εχεις την αισθηση πως εισαι σε νησι, ενω οταν κατεβαινεις στις κεντρικες οδους, αντικρυζεις τους ρυθμους μια μεγαλουπολης... Και το σημαντικοτερο, εχει τα ΠΑΝΤΑ!! Μεχρι και ελευθερουδακη πετυχα... Θα περασουμε υπεροχα!! Click για ανάπτυξη... χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Ο foreverfreak: #667 06-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki!: χαχα!Πως τα λες έτσι βρε?? Άντε ναι, ελπίζω να περάσουμε καλααα! Click για ανάπτυξη... Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki! Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Maraki! έγραψε: #668 06-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Πως τα λεω...?? Οτι ειδα λεω και αυτα δεν ειναι ουτε μισα!! Αν δε βαριομουνα να γραψω θα σας παρεθετα ολοκληρο δοκιμιο... Εγω το χω ξαναπει, θα πρεπε να δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! Εσυ τελειωσες η φετος δινεις?? Που στοχευεις?? Απο Αλεξανδρουπολη εισαι?? Click για ανάπτυξη... Όντως!Το' χεις... Εγώ ειμαι απο αλεξπολη και περασα αλεξπολη παιδαγωγικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike_2009 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:04 Ο mike_2009: #669 06-09-09 19:04 Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:53 Ο ledzeppelinick: #670 07-09-09 02:53 Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mike_2009: Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στον Πειραιά ----> 17.707 μόρια Κανείς εκει ? Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει.. τζενυ τη λενε.. μη στεναχωριεσαι δε θα περασει απαρατηρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Η Darkness έγραψε: #671 07-09-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demandgeorgia: 17403 ήταν και είχα 17438 δηλαδή στο τσακ μπήκα.....και χάρηκα πολύ.....γιατί μετά θα πήγαινα γιάννενα που δεν με συγκινούσε αν και όμορφη πόλη........εσύ πού πέρασες?????μπαμ μπαμ??? Click για ανάπτυξη... :!::!: εμενα εψαχνες??? Γιατι ??? :what: Τωρα ειδα αυτο το ποστ... Αν ξανα μπεις πες μου...:xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Η Athinoul@91: #672 07-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gogorina: και γω μεταφραστικο παιδια!!!!!!! ----------------------------------------- εδωωωωωωω εγωωωωωω!!!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου συμφοιτητρια!!!! και εγω εκει περασα οπως θα καταλαβες.ετοιμαζεσαι για κερκυρα ε?πως νιωθεις? εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:33 Η sOFaK! <3: #673 08-09-09 01:33 Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η pauline έγραψε: #674 08-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sOFaK! <3: Μαθηματικο Πατρας με 16933.....εχασα την Αθηνα για λιγα μορια!!!!...αλλα οκ!! κανενας αλλος στη σχολη???????????? Click για ανάπτυξη... Α θα είμαστε στο ίδιο κτίριο...(Δύο συμμαθήτριες μου πέρασαν στη σχολή σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sOFaK! <3 Νεοφερμένο μέλος Η sOFaK! <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η sOFaK! <3: #675 08-09-09 15:33 Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η DIMITRA 1991: #676 08-09-09 15:48 με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:23 Ο panagiotis..A: #677 08-09-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: με 19245 περασα ενατη στην φιλολογια θεσνικης Click για ανάπτυξη... πως και με τοσα μορια εβαλες φιλολογια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η woochoogirl: #678 08-09-09 17:50 Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί αυτό ήθελε? Πού είναι το περίεργο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMITRA 1991 Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRA 1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η DIMITRA 1991: #679 08-09-09 18:23 δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:30 Η pauline έγραψε: #680 08-09-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DIMITRA 1991: δεν εισαι ο μονος που ρωτας .ολοι με ελεγαν να βαλω η παιδαγωγικα λογω αμεσης αποκαταστασης η νομικη λογω κυρους.εγω αποφασισα να επιλεξω κατι που μ αρεζε πραγματικα και το ηθελα απο την πρωτη γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.