nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 21:17 Η nitsa έγραψε: #581 30-08-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από lisbethsalander: γεία εγω περασα εκπαιδευση στην προσχολικη αγωγη στην ροδο αλλα διαβασα τοσες σελιδες και δεν ειδα κανεναν να περασε εκει.κανενας αλλος για αυτο το τμημα στη ροδο? Click για ανάπτυξη... off: tzatz και σε σενα θα ερχομαι...!!! (σκυλικος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lisbethsalander Νεοφερμένο μέλος Η lisbethsalander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:39 Η lisbethsalander: #582 30-08-09 23:39 ακομα δεν γραφτηκα βρε και με πηρες χαμπαρι ρε νιτσα?ε φυσικα και να ερχεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:44 Ο don_aris91: #583 30-08-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ionlask: περασα οδε στο πανεπιστημιο μακεδονιας με 17581 μορια Click για ανάπτυξη... και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:48 Ο sosat έγραψε: #584 30-08-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει ... και εγω στο ιδιο πανεπιστημιο Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης Ολο και καπου θα σας πετυχω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο nikos88 έγραψε: #585 30-08-09 23:51 οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο don_aris91: #586 30-08-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lisbethsalander: γεία εγω περασα εκπαιδευση στην προσχολικη αγωγη στην ροδο αλλα διαβασα τοσες σελιδες και δεν ειδα κανεναν να περασε εκει.κανενας αλλος για αυτο το τμημα στη ροδο? Click για ανάπτυξη... off: tzatz και σε σενα θα ερχομαι...!!! (σκυλικος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lisbethsalander Νεοφερμένο μέλος Η lisbethsalander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:39 Η lisbethsalander: #582 30-08-09 23:39 ακομα δεν γραφτηκα βρε και με πηρες χαμπαρι ρε νιτσα?ε φυσικα και να ερχεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:44 Ο don_aris91: #583 30-08-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ionlask: περασα οδε στο πανεπιστημιο μακεδονιας με 17581 μορια Click για ανάπτυξη... και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:48 Ο sosat έγραψε: #584 30-08-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει ... και εγω στο ιδιο πανεπιστημιο Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης Ολο και καπου θα σας πετυχω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο nikos88 έγραψε: #585 30-08-09 23:51 οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο don_aris91: #586 30-08-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομα δεν γραφτηκα βρε και με πηρες χαμπαρι ρε νιτσα?ε φυσικα και να ερχεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:44 Ο don_aris91: #583 30-08-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από ionlask: περασα οδε στο πανεπιστημιο μακεδονιας με 17581 μορια Click για ανάπτυξη... και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:48 Ο sosat έγραψε: #584 30-08-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει ... και εγω στο ιδιο πανεπιστημιο Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης Ολο και καπου θα σας πετυχω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο nikos88 έγραψε: #585 30-08-09 23:51 οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο don_aris91: #586 30-08-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ionlask: περασα οδε στο πανεπιστημιο μακεδονιας με 17581 μορια Click για ανάπτυξη... και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:48 Ο sosat έγραψε: #584 30-08-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει ... και εγω στο ιδιο πανεπιστημιο Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης Ολο και καπου θα σας πετυχω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο nikos88 έγραψε: #585 30-08-09 23:51 οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο don_aris91: #586 30-08-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!! Click για ανάπτυξη... Μια φιλη μου περασε εκει ... και εγω στο ιδιο πανεπιστημιο Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης Ολο και καπου θα σας πετυχω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο nikos88 έγραψε: #585 30-08-09 23:51 οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο don_aris91: #586 30-08-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:52 Ο don_aris91: #586 30-08-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!! Click για ανάπτυξη... τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:00 Ο nikos88 έγραψε: #587 31-08-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arismeister: τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι; Click για ανάπτυξη... Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black Mambo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η Black Mambo: #588 31-08-09 00:01 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ. Συγχαρητήρια σε οοοόλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Η anna_md έγραψε: #589 31-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Ο nikos88 έγραψε: #590 31-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω Click για ανάπτυξη... Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η anna_md έγραψε: #591 31-08-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:16 Ο nikos88 έγραψε: #592 31-08-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... γιατι που μενεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Η anna_md έγραψε: #593 31-08-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: γιατι που μενεις??? Click για ανάπτυξη... Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο κωστακης έγραψε: #594 31-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1: Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει (λογω αποστασης) Click για ανάπτυξη... εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Ο nikos88 έγραψε: #595 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Ενταξει, οχι και τοσα μακρια αλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα Click για ανάπτυξη... Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:25 Η anna_md έγραψε: #596 31-08-09 00:25 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koulis: εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εννοεις... Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Αυτο παει για μενα ----------------------------------- Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:29 Ο κωστακης έγραψε: #597 31-08-09 00:29 αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Ο nikos88 έγραψε: #598 31-08-09 00:33 παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikii-066 anna_molko eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου αρχιζουμε?εγω ακομα δεν μπηκα και την εχω δει οικονομολογος...!!!!αφου εχω αρχησει και τα ιδιαιτερα σε αοθ,αοδε,στατιστικη!!!!χαχαχαχα...στο αδερφο μου και στην κοπελα μου φυσικα...!!!μην παρω ξενο κοσμο στον λαιμο μου!!!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:33 Η anna_md έγραψε: #599 31-08-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από koulis: αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι Click για ανάπτυξη... Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο <<<-----Μισω τη θεωρια Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 00:35 Ο κωστακης έγραψε: #600 31-08-09 00:35 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το οτι ειναι πιο θεωρητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.