nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

γεία εγω περασα εκπαιδευση στην προσχολικη αγωγη στην ροδο αλλα διαβασα τοσες σελιδες και δεν ειδα κανεναν να περασε εκει.κανενας αλλος για αυτο το τμημα στη ροδο?
off: tzatz και σε σενα θα ερχομαι...!!! (σκυλικος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lisbethsalander
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος

και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!!περασα οδε στο πανεπιστημιο μακεδονιας με 17581 μορια
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

και γω!!!!επιτελους βρηκα συναδελφο!!!
Μια φιλη μου περασε εκει ... και εγω στο ιδιο πανεπιστημιο Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης
Ολο και καπου θα σας πετυχω ...

nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

don_aris91
Δραστήριο μέλος

τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι;οικονομικων επιστημων πατρας...με 15963!!!
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

τελικα εβαλες οικονομικων επιστημων ε;γιατι;
Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!!
Black Mambo
Νεοφερμένο μέλος

Συγχαρητήρια σε οοοόλους!!

anna_md
Δραστήριο μέλος

Γιατι ακουσα οτι το οδε ηταν πολυ θεωρητικο....!!!!μου αρεσε πιο πολυ η ιδεα των μαθηματικων.....!!!και δευτερον γιατι ακουσα οτι εχεις περισσοτερες διεξοδους αφου τελειωσεις!!!!τωρα ολα αυτα στην θεωρεια...!!!!
Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε

nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω οικονομικων επιστημων θα παω αλλα εχω ακουσει οτι αυτο εχει περισσοτερη θεωρια απο το οδε....Ειδικα αυτο της Αθηνας οπου θα παω
Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!!

anna_md
Δραστήριο μέλος

Εγω σκοπευω και ελπιζω να παρω μεταγραφη στην ασοεε!!!!απο οσο γνωριζω και μου εχουν πει μπορω να παρω!!!Δεν ξερω...εγω που ρωτησα τον καθηγητη που ειχα...και ειναι αποφοιτος οικ,επιστημης ασοεε μου ειπε οτι ειναι πιο πρακτικο τμημα απο οτι η οδε!!!!δεν ξερω...ηταν αποφαση τησ στιγμη...και δεν νοιωθω ακομα να το εχω μετανοιωσει..!!!![]()
Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1:
Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει

nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1:
Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει(λογω αποστασης)
γιατι που μενεις???
anna_md
Δραστήριο μέλος

γιατι που μενεις???
Ενταξει, οχι και τοσα μακρια

κωστακης
Δραστήριο μέλος

εκανες μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπειΓιατι να μην παρεις μεταγραφη? Αν τη δικαιουσαι...:no1::no1:
Εγω εχω μετανοιωσει που δηλωσα οικονομικων επιστημων Αθηνας πριν το οδε του Πα.πει(λογω αποστασης)
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενταξει, οχι και τοσα μακριααλλα θα εκανα 2 ωρες μεχρι τον Πειραια...Μενω γερακα
Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με eπιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1:
anna_md
Δραστήριο μέλος

εκανα μακακια !και μενα ηταν η νομικη διπλα στο σπιτι μου αλλα δεν το σκεφτηκα καν για το παπει
Δεν καταλαβα τι εννοεις...
Οτι καναμε...καναμε!!!τωρα γυρναμε κεφαλαιο!!!ειναι σαν να τελειωσαμε μια μαχη...πολυ με απιτυχια αλλοι παλι οχι οπως τα θελαν...και παμε για τις επομενες!!!!:no1:
Αυτο παει για μενα

-----------------------------------
Οκ κουλη καταλαβα...Νομιζεις οτι δεν το ξερω?
κωστακης
Δραστήριο μέλος

nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

anna_md
Δραστήριο μέλος

αλλα ετσι κι αλλιως ιδια τμηματα ειναι
Μονο το ονομα ειναι ιδιο...(ουτε και αυτο βασικα...) εχω ακουσει οτι το τμημα Αθηνας ειναι πιο θεωρητικο

Τελος παντων αν και σκεφτηκα να ξαναδωσω... τελικα θα παω εκει:iagree::iagree:
κωστακης
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.