dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 14:52 Ο dimijim έγραψε: #141 20-05-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εκεί με τις πάπιες γράψατε συμπεράσματα παρατηρήσεις ή τη θεωρία του Δαρβίνου σελ 131; Εγώ έγραψα την 131. Click για ανάπτυξη... Συμπεράσματα και παρατηρήσεις. Δε νομίζω να το πάρουν λάθος, ειδικά αφού πάνω σε αυτά στηρίζεται η σ131. Έγραψα όλη τη θεωρία με τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα και μετά τα προσάρμοσα στις πάπιες και εξήγησα γιατί επικράτησαν αυτές με τη μεμβράνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:09 Ο Johnnaousa: #142 20-05-13 15:09 Ένα γρήγορο σχόλιο κοιτώντας τα θέματα που μόλις είδα..στα πρώτα 2 θέματα μπορούσε κάποιος να πιάσει το 10αρι αν ήταν καλά διαβασμένος, το 3ο θέμα επίσης αρκετή θεωρία και ακόμα και στο 4ο...ο καλά διαβασμένος μαθητής στην θεωρία έγραφε πιστεύω...δεν βλέπω κάτι που να ήθελε λίγη περισσότερη σκέψη για να απαντηθεί..για το 4ο θέμα δεν θυμάμαι πολλά αλλά οι ερωτήσεις φαίνονται θεωρητικές ελπίζω να σκίσατε..δνε μπορώ να διαβάσω 150 μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η lizzy έγραψε: #143 20-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από derron: στο nesbomb που ειδα λυσεις απο "ανοδος" εχει βαλει και το 1ο σταδιο. τι παιζει τελικα? οσο για το τυπολογικο, θελει και το παπαροκομματι για τον Λιναιο? μη μου λετε τετοια Click για ανάπτυξη... θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:48 Ο Go_for_it!: #144 20-05-13 15:48 Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:02 Ο mathitis13: #145 20-05-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα και τα 2 γιατι στο πρωτο μερος στην τελευταια προταση αναφερει τα βοηθητικα αρα για να ειμαι καλυμενος τα εβαλα!καλυτερα κατι παραπανω παρα κατι λιγοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:41 Ο panosmalko: #146 20-05-13 16:41 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εκεί με τις πάπιες γράψατε συμπεράσματα παρατηρήσεις ή τη θεωρία του Δαρβίνου σελ 131; Εγώ έγραψα την 131. Click για ανάπτυξη... Συμπεράσματα και παρατηρήσεις. Δε νομίζω να το πάρουν λάθος, ειδικά αφού πάνω σε αυτά στηρίζεται η σ131. Έγραψα όλη τη θεωρία με τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα και μετά τα προσάρμοσα στις πάπιες και εξήγησα γιατί επικράτησαν αυτές με τη μεμβράνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:09 Ο Johnnaousa: #142 20-05-13 15:09 Ένα γρήγορο σχόλιο κοιτώντας τα θέματα που μόλις είδα..στα πρώτα 2 θέματα μπορούσε κάποιος να πιάσει το 10αρι αν ήταν καλά διαβασμένος, το 3ο θέμα επίσης αρκετή θεωρία και ακόμα και στο 4ο...ο καλά διαβασμένος μαθητής στην θεωρία έγραφε πιστεύω...δεν βλέπω κάτι που να ήθελε λίγη περισσότερη σκέψη για να απαντηθεί..για το 4ο θέμα δεν θυμάμαι πολλά αλλά οι ερωτήσεις φαίνονται θεωρητικές ελπίζω να σκίσατε..δνε μπορώ να διαβάσω 150 μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η lizzy έγραψε: #143 20-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από derron: στο nesbomb που ειδα λυσεις απο "ανοδος" εχει βαλει και το 1ο σταδιο. τι παιζει τελικα? οσο για το τυπολογικο, θελει και το παπαροκομματι για τον Λιναιο? μη μου λετε τετοια Click για ανάπτυξη... θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:48 Ο Go_for_it!: #144 20-05-13 15:48 Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:02 Ο mathitis13: #145 20-05-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα και τα 2 γιατι στο πρωτο μερος στην τελευταια προταση αναφερει τα βοηθητικα αρα για να ειμαι καλυμενος τα εβαλα!καλυτερα κατι παραπανω παρα κατι λιγοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:41 Ο panosmalko: #146 20-05-13 16:41 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα γρήγορο σχόλιο κοιτώντας τα θέματα που μόλις είδα..στα πρώτα 2 θέματα μπορούσε κάποιος να πιάσει το 10αρι αν ήταν καλά διαβασμένος, το 3ο θέμα επίσης αρκετή θεωρία και ακόμα και στο 4ο...ο καλά διαβασμένος μαθητής στην θεωρία έγραφε πιστεύω...δεν βλέπω κάτι που να ήθελε λίγη περισσότερη σκέψη για να απαντηθεί..για το 4ο θέμα δεν θυμάμαι πολλά αλλά οι ερωτήσεις φαίνονται θεωρητικές ελπίζω να σκίσατε..δνε μπορώ να διαβάσω 150 μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lizzy Νεοφερμένο μέλος Η lizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η lizzy έγραψε: #143 20-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από derron: στο nesbomb που ειδα λυσεις απο "ανοδος" εχει βαλει και το 1ο σταδιο. τι παιζει τελικα? οσο για το τυπολογικο, θελει και το παπαροκομματι για τον Λιναιο? μη μου λετε τετοια Click για ανάπτυξη... θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:48 Ο Go_for_it!: #144 20-05-13 15:48 Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:02 Ο mathitis13: #145 20-05-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα και τα 2 γιατι στο πρωτο μερος στην τελευταια προταση αναφερει τα βοηθητικα αρα για να ειμαι καλυμενος τα εβαλα!καλυτερα κατι παραπανω παρα κατι λιγοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:41 Ο panosmalko: #146 20-05-13 16:41 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από derron: στο nesbomb που ειδα λυσεις απο "ανοδος" εχει βαλει και το 1ο σταδιο. τι παιζει τελικα? οσο για το τυπολογικο, θελει και το παπαροκομματι για τον Λιναιο? μη μου λετε τετοια Click για ανάπτυξη... θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 15:48 Ο Go_for_it!: #144 20-05-13 15:48 Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:02 Ο mathitis13: #145 20-05-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα και τα 2 γιατι στο πρωτο μερος στην τελευταια προταση αναφερει τα βοηθητικα αρα για να ειμαι καλυμενος τα εβαλα!καλυτερα κατι παραπανω παρα κατι λιγοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:41 Ο panosmalko: #146 20-05-13 16:41 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitis13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mathitis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:02 Ο mathitis13: #145 20-05-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα και τα 2 γιατι στο πρωτο μερος στην τελευταια προταση αναφερει τα βοηθητικα αρα για να ειμαι καλυμενος τα εβαλα!καλυτερα κατι παραπανω παρα κατι λιγοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:41 Ο panosmalko: #146 20-05-13 16:41 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Η χυμική ανοσία δεν αρκεί; Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα και τα 2 γιατι στο πρωτο μερος στην τελευταια προταση αναφερει τα βοηθητικα αρα για να ειμαι καλυμενος τα εβαλα!καλυτερα κατι παραπανω παρα κατι λιγοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:41 Ο panosmalko: #146 20-05-13 16:41 Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #147 20-05-13 16:46 Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λύσεις απ την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:08 Η Stavri_ έγραψε: #148 20-05-13 17:08 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: Λοιπον για να ξεκαθαρισουν τα πραματα ! το 1ο σταδιο δε το ηθελε 1000% ... για τον Λίνναιο εγω δεν εγραψα,αλλο ρωταει το ερωτημα ουτοσιάλλος !! τα περισσότερα φροντιστηρια το χουν βαλει στη λυση τους δυστηχως .. μολις βρηκα αυτο που δε το χει https://www.paideia.edu.gr/index.php...d=397:-------2013&catid=183:--2013&Itemid=202 ¨ Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowstep00 Νεοφερμένο μέλος Ο shadowstep00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο shadowstep00: #149 20-05-13 17:38 Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω προσωπικά έγραψα ότι κάποιοι οργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν αμφιγονικά επειδή είναι μονογονικοί. Έτσι εφαρμόζουμε το τυπολογικό κριτήριο κλτπ. Δεν ανέφερα τον Λινναίο :S Και δεν έγραψα το πρώτο στάδιο της ανοσοβιολογικής απόκρισης... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Απο το 100 πέσαμε στο 90 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VenusInFurs Νεοφερμένο μέλος Η VenusInFurs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:43 Η VenusInFurs: #150 20-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Eλα ρε συ κριμα, ευκολο ηταν.... Click για ανάπτυξη... Ναι βλακεία,η αλήθεια ειναι οτι ειχα μυριστεί οτι κάτι είχα ξεχασει...είχα τελειώσει σε μισή ώρα...αλλα νταξ δε πειράζει 4 μοναδες,δε θα παρω 20 θα πάρω 19...μου αρκεί :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:09 Η EnnisDelMar!: #151 20-05-13 18:09 Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lizzy: θελει και τα δυο σταδια αφου τα βοηθητικα Τ ενεργοποιουνται στο πρωτο σταδιο....εγω παντως εγραψα και για το λινναιο γιατι λεει αυτα για το φυλο και τις κλασεις.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θες απ'την στιγμή που ενεργοποιούνται τα Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι η στιγμή που ξεκινά η χυμική ανοσία, συνεπώς δεν χρειαζόταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
El_Greko Νεοφερμένο μέλος Ο El_Greko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο El_Greko έγραψε: #152 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Δεν θα σου κοψουν τιποτα.Σωστα ειναι και ετσι οπως τα εγραψες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Sky'sTheLimit: #153 20-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stavri_: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά αυτό με τον Λινναίο... Ερώτηση:"Σε ποιες περιπτώσεις κατά την ταξινόμηση των οργανισμών χρησιμοποιείται το τυπολογικό κριτήριο;" Απάντηση:γράφεις το κριτήριο ομοιότητας μεταξύ οργανισμων για μονογονία κλπ και μετά λέει το βιβλίο! "Με βάση αυτό το τυπολογικό κριτήριο έχει ταξινομηθεί το σύνολο των διαφορετικών οργανισμών του πλανήτη και έχει γίνει δυνατή η συγκρότηση ευρύτερων ταξινωμικών βαθμίδων πέρα από το είδος..." Επομένως είναι καθαρά μέσα στην απάντηση και όποιος δεν το γράφει χανει τα μισά μόρια! Δες το λογικά: Είναι δυνατόν 8 μόρια για 5-8 σειρές;;; Click για ανάπτυξη... γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:07 Η katerina16: #154 20-05-13 19:07 Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosmalko Νεοφερμένο μέλος Ο panosmalko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:14 Ο panosmalko: #155 20-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sky'sTheLimit: γιατι η χυμικη ανοσια ποσες σειρες ειναι?και πιανουν τ ιδια μορια! τωρα βλακεια αυτο με τον λινναιο αλλα οκ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο ViPeRMiMiS: #156 20-05-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:37 Η Sky'sTheLimit: #157 20-05-13 19:37 Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panosmalko: συμφωνω ! κι εγω το σκεφτηκα αυτο..το ηξερα γαμωτο,πφφ και το 96 καλο ειναι Click για ανάπτυξη... ενταξει εννοειται πως ειναι καλο αλλα υποτιθεται πως πηγαμε για 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:56 Η katerina16: #158 20-05-13 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Γιατι αν επεφτε θα κολλαγες; μια πραξουλα δεν μπορεις να κανεις; (Α ναι, θεωρητικη θα εισαι ) Click για ανάπτυξη... ΞΑΝΑΛΕΩ ότι δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε στο 2ο κεφάλαιο,συνεπώς δεν είχα κάνει καθόλου ασκήσεις,ούτε στο σχολείο είχαμε κάνει κάτι ,επίσης φροντ δεν πήγαινα οπότε ΝΑΙ θα κόλλαγα ,κι όχι επειδή δεν ξέρω πολλαπλασιασμό ή διαίρεση ..αλλά επειδή δεν ξέρω τη μεθοδολογία μιας άσκησης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:59 Η EnnisDelMar!: #159 20-05-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Την Βιολογία την είχα παρατήσει μία ολόκληρη χρονιά ...μόνο το πρώτο κεφάλαιο ήξερα κι έφταναν οι μέρες που θα έδινα δεν ήξερα 2ο και 3ο κεφάλαιο ..3 μέρες ΕΛΙΩΣΑ ...χθες το βράδυ τέλειωσα διάβασμα 3 και σηκώθηκα ξανά 6 για επανάληψη αλλά άξιζε τον κόπο...ήξερα όλα τα θέματα ...άλλα τα έγραψα όπως τα έλεγε τα βιβλίο άλλα με δικά μου λόγια ..και δεν είναι ιστορία που θέλει παπαγαλία ...ήμαρτον!! ..και τώρα μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα τις απαντήσεις με πετσόκοψα λιγάκι όταν υπόλογιζα τις μονάδες και μου βγήκαν τελικά 91 ... ...μακάρι ..τι να πω ... ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο! ... Τώρα πάμε για τα μαθήματα κατεύθυνσης! Καλή συνέχειαααα Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:09 Η katerina16: #160 20-05-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: Χαχαχα κι εγώ μια απ'τα ίδια, μόνο πρώτο και μέχρι κύκλο άνθρακα απ'το δεύτερο, αλλά πήγαινα φροντ. και είχα μια γενική ιδέα και για τα υπόλοιπα Μπράβο πάντως και το 91 μια χαρά βαθμός είναι, αν και πιστεύω πως δεν είναι και τόσο αυστηροί ώστε να σε πετσοκόψουν:p Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι θα έχω παρακάτω από 91 ..χοχο ..και πότε δεν ξέρεις που θα πέσει το γραπτό σου .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.