προσωπικά, με έφαγε το άγχος!
Για να φανταστείτε,

και μόλις το βλέπω λέω "φυσικά λάθος"
ενώ μπορούσα με τα συγκεκριμένα θέματα να γράψω πάρα πολύ καλά, έγραψα γύρω στο 78. ούτε καν 80 (16/20). δεν είμαι αχάριστος, απλά ένας ακόμα τετοιος βαθμός και δεν θα περάσω στην πρώτη μου επιλογή. (δεδομένου ότι η σχολή μέχρι τώρα είχε κοντά στα 18,000 μόρια και ότι φοβάμαι πάρα πολύ για άνοδο των βάσεων καθώς τα θέματα μέχρι στιγμής ήταν πάρα πολύ εύκολα).
έχω το κακό και καλό ταυτόχρονα συνήθειο να βλέπω όλο το διαγώνισμα πριν ξεκινήσω να γράφω για να ξέρω τι με περιμένει και πόσο χρόνο θα χρειαστώ. βλέπω το πρώτο, λέω από μέσα μου "το'χεις".
το ίδιο για το δεύτερο, το ίδιο για το τρίτο. γυρνάω σελίδα και από την
 )
τρόμαξα, αλλά δεν κάθησα να το δω αναλυτικά για να μην χάσω χρόνο. εντάξει, όταν έφτασα εκεί (στο πρώτο 15 λέπτο, μου φάνηκαν πολύ τυποποιμένα) έκανα με άνεση τα 2 πρώτα ερωτήματα, αλλά τα άλλα δύο... ούτε που το άγγιξα.
ο παράγοντας άγχος είναι ότι χειρότερο, αφού νομίζω πως ξέχασα να μεταφέρω το 3γ στο καθαρό, εξού και το 78% που λέω.
----
γενικά, τα θέματα ήταν αρκετά βατά και με πολύ τυποποιημένες διαδικασίες. μια σχετικά καλή προετοιμασία ήταν αρκετή για να γράψεις καλά.
απαράδεκτο, καθώς μεταξύ των προετοιμασμένων - για όλα, μαθητών δεν υπήρχε ένα ερώτημα που θα τους έκανε να ξεχωρίζουν μεταξύ τους.
πάντως ότι έγινε, έγινε. πέρασε το 1/2 των πανελλαδικών (και για να είμαι ειλικρινής, δεν το συνειδητοποίησα ακόμα! καλό αυτό!). πάμε για τα επόμενα με δύναμη παιδιά.
καλή τύχη και κουράγιο!