Itach1
Διάσημο μέλος

5)Περιβαλλον.Κοινοτυπο,καλο θεμα.ΜΕΧΡΙ και τα ερωτηματα που πρεπει να απαντησουν στην εκθεση τα εχουν με τη μορφη α,β..
Αυτό ακριβώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Καλό είναι να υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ή/και χαρά. Είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα διότι όλοι το ξέρουμε ότι είναι μάθημα με τελείως υποκειμενική βαθμολόγηση. Συνήθως τα πολύ εύκολα θέματα σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα..που όσοι έχουν δώσει εξετάσεις γνωρίζουν.Ο αντικειμενικός στόχος των πανελληνίων δεν είναι να γίνει ένα "ψυχικό" υπέρ των μαθητών για περάσουν όλοι στην Γ/θμια εκπαίδευση.
![]()
Καλά τα λες γέροντα το θέμα είναι, να πάω στατιστική για 1 ώρα ή όχι;
nPb
Επιφανές μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Ναι οντως αυτο ειναι αρνητικο... μηδεν θεωρια γ λυκειου, ειχε ξαναγινει το 2010 (?) νομιζω και υπηρξαν δικαιολογημενα αντιδρασεις... ειναι βατο παντως... τα πρωτα γελακια που λες συνηθως βγαινουν ξινα... ετσι εγινε περσι στο σχολειο μου και οσοι δεν μιλαγαμε πηγαμε πολυ πολυ καλυτερα απο τους κοκορες... οποτε wait tiil grades are announced
Το 2010 υπηρχε θεωρια να πειτε τα στοιχεια του επιστημονικου λογου στην ταδε παραγραφο.Και επιανε κοντα στις 10 μοναδες

Ειχε καψει κοσμο
ανάλγητη ποιο ειναι το συνώνυμο?
.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Ομως οσοι νομιζουν οτι σημερα εσκισαν να μην το νομιζουν,και οσοι νομιζουν οτι δεν απεδωσαν καλα και παλι να μην το νομιζουν.
vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Τι ανωδυνη ρε σεις αναλγητος ειναι ο ανηθικος...
Οχι,αυτος που δεν δειχνει οικτο,ο ανηλεης.
Εγω στην αρχη ειχα διαβασει κατι με αναλγητικο

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Συνώνυμο του ''ανάλγητη'' νομίζω πως είναι το ''ανελέητη''
Ανελεητος,σκληρος και ολα αυτα.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

-Το κείμενο είναι πολύ βατό, όχι δυσνόητο + βοηθάει στην έκθεση.
-Στην ανάπτυξη παραγράφου μπορεί να μπερδευτούν κάποιοι.
-Δομικά στοιχεία παραγράφου + μεταφορικός λόγος εντοπίζονται εύκολα.
- Συνώνυμα (μην πέσετε πάνω μου, τα πρώτα που σκέφτηκα είναι) :
ταυτόχρονα: παράλληλα/συνάμα
γέννησε: δημιούργησε (με επιφύλαξη φιλοτέχνησε)
αισθανθεί: νιώσει
πληθαίνουν: αυξάνονται (ή και πολλαπλασιάζονται)
ανάλγητη: άσπλαχνη (μπορεί και άκαρδη)
Οι υπόλοιπες ασκήσεις απαιτούν την ελάχιστη γνώση θεωρίας (μόνο σημεία στίξης) και ενεργητική-παθητική.
Το θέμα μου φαίνεται πολύ καλό.
Αυτά

gpapalol
Νεοφερμένο μέλος

https://www.lexigram.gr/lex/enni/ανάλγητος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο σκληρός, ο ανελέητοςανάλγητος: που δεν νιώθει ή δεν έχει ευσπλαχνία, λύπηση, συμπόνια
https://www.lexigram.gr/lex/enni/ανάλγητος
https://https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82
gpapalol
Νεοφερμένο μέλος

Ctavroulinaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Ωραία, μια χαρά θέμα έβαλαν φέτος, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα... Αλίμονο σε μας του χρόνου![]()
Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ...Φυσιολογικότατο το θέμα αλλά έχω την αίσθηση οτι σε εμάς θα βγάλουν όλο τους το μίσος!

Τι κατεύθυνση είσαι???
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελπίζω τουλάχιστον να πήρατε δύναμη για τα επόμενα μαθήματα!
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Το γονάτησα!

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Μην ειστε απαισιοδοξοι.Μια χαρα θεματα θα βαλουν και σε εμας.Αλλα και δυσκολα να βαλουν σκεψου οτι δε θα δυσκολευτεις μονο εσυ αλλα και ολοι οι υπολοιποι.Σκοπος ειναι να γραψεις καλυτερα απο τους αλλους.Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ...Φυσιολογικότατο το θέμα αλλά έχω την αίσθηση οτι σε εμάς θα βγάλουν όλο τους το μίσος!
Τι κατεύθυνση είσαι???
vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Βαζουν ενα νορμα θεμα στη Γ λυκειου,και πεταγεται ολη η Β λυκειου ''Αχ σε μας θα βαλουν παλουκια,αχ σε μας θα βγαλουν το μισος τους'' σαν τις πορδες ενα πραμα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.