Ctavroulinaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Μην ειστε απαισιοδοξοι.Μια χαρα θεματα θα βαλουν και σε εμας.Αλλα και δυσκολα να βαλουν σκεψου οτι δε θα δυσκολευτεις μονο εσυ αλλα και ολοι οι υπολοιποι.Σκοπος ειναι να γραψεις καλυτερα απο τους αλλους.
Χμμμ θα δείξει...Είμαι μακράν η πιο αγχωμένη από όλους στην παρέα μου αναφορικά με τις Πανελλαδικές...Νομίζω οτι είναι πολύ πιθανό να χάσω στις ασκήσεις παρά από την παραγωγή λόγου. Επιφυλάσσομαι πάντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

το κείμενο είναι πολύ κατανοητό και βοηθά και στην περίληψη και στην έκθεση!
Η αναπτυξη παραγράφου είναι αρκετά απλή-->τεχνολογία!
Οι υπόλοιπες ασκήσεις επίσης κατανοητές, αντώνυμα/συνώνυμα και ουσιαστικά δεν συγκαταλέγονται στην ύλη της Γ λυκείου....
Εκθεση: πιο μασημένη τροφή, πεθαίνεις!

όλα τα έδιναν ετοιμα ποια τα ζητουμενα, τι να γραψεις κλπ
Αν και ειναι ευκολα και εχουν χαρεί πολλοί υποψήφιοι, συνήθως σε τέτοιου είδους εύκολα θέματα βαθμολογούν πολύ πιο αυστηρά..

Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

ευκολο θεμα βατες ασκησεις κ μια πολυ ευκολη εκθεση που απλα επειδη ηταν καπως γενικη επρεπε να προσεξεις μην βγεις εκτος θεματος ή να μην πλατιασεις πολυ.
το σημαντικο παιδια! εφυγε ενα μαθημα! ξεχαστε οτι γραψατε πειτε στον εαυτο σας οτι δεν εγινε ποτε κ σκεφτητε μονο το επομενο

artemaki
Διάσημο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

όταν δημοσιευθούν στο internet οι λύσεις, θα τις ανεβάσουμε..Kαμια λυση θα βαλουμε ;![]()

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Kαμια λυση θα βαλουμε ;![]()
Τι τις θες τις λυσεις .. Easyyy

derron
Εκκολαπτόμενο μέλος

vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Για τους περισσοτερους απο εσας:αυτη ηταν η τελευταια εκθεση της ζωης σας.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Studentpro
Νεοφερμένο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Τεχνολογική, βέβαια εντάξει δεν έχω πρόβλημα στην Έκθεση αλλά δε χρειάζεται να μας βγάλουν την πίστη του χρόνουΤο ίδιο ακριβώς λέω και εγώ...Φυσιολογικότατο το θέμα αλλά έχω την αίσθηση οτι σε εμάς θα βγάλουν όλο τους το μίσος!
Τι κατεύθυνση είσαι???

derron
Εκκολαπτόμενο μέλος

ταυτοχρονα=παραλληλα
γεννησε=δημιουργησε
αισθανθει=νιωσει
πληθαινου=αυξανονται (θα το παρουν λαθος?)
αναλγητη=επιπονη
ανουσια=ουσιωδης
εμφανιζεται=κρυβεται
ανεφικτη=εφικτη
πυκνωνει=μεγαλωνει
υψηλα=χαμηλα (μαλακιε ε?)
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

derron το πυκνωνει εχει αντωνυμο το αραιωνει.. το αυξανονται ειναι καλο ( και πολλαπλασιαζονται επισης) και αναλγητος ειναι αυτος πυ δεν δειχνει ελεος νομιζω
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ανάλγητη και το πυκνώνει δεν ξέρω αν είναι σωστά, πάντως αυτό που αναρωτιέσαι σωστό μου φαίνεταιΤι εβαλα:
ταυτοχρονα=παραλληλα
γεννησε=δημιουργησε
αισθανθει=νιωσει
πληθαινου=αυξανονται (θα το παρουν λαθος?)
αναλγητη=επιπονη
ανουσια=ουσιωδης
εμφανιζεται=κρυβεται
ανεφικτη=εφικτη
πυκνωνει=μεγαλωνει
υψηλα=χαμηλα (μαλακιε ε?)

konna96
Νεοφερμένο μέλος

καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους ..και πανω απο ολα χωρις αγχος..

αντε γενια του 96 ετοιμαστειτε ..

derron
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ανάλγητη και το πυκνώνει δεν ξέρω αν είναι σωστά, πάντως αυτό που αναρωτιέσαι σωστό μου φαίνεται![]()
Το ρώτησα επειδή ο μ@λ@κας το εβαλα στην π.φ. όχι αυξάνουν δλδ...
ps. το χαμηλα μαλλον θα το παρουν λαθος?γτ πρεπει να ειναι με βαση το κειμενο, ετσι δν ειναι?βεβαια δν το ανεφεραν αυτο οπως αλλες χρονιες, αλλα φανταζομαι εννοειται. χαμηλα επιπεδα ισοτητας αξιων μαλλον ειναι μαλακια. το ευτελη που εδωσε ο Δημητρης ειναι το σωστο
konna96
Νεοφερμένο μέλος

Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.