Δεν ξερω αν οφειλεται σε ασχετοσυνη βαθμολογητων, θα ημουν επιφυλακτικη με τετοιους χαρακτηρισμους. Και γω υπηρξα θεμα μιας τετοιας 'αδικιας', ειχα στρογγυλα 20αρια και στα 5 μαθηματα και στην εκθεση που τοτε ηταν το 6ο μαθημα, πηρα 16, με αποτελεσμα να πεσει αρκετα ο Μ.Ο. μου αλλα επειδη τοτε ειχαν συντελεστη Αρχαια κ Ιστορια κ παιρνοντας λιγο απο τα προφορικα καταφερα να πιασω 19.500 (που σημερα δε θα επιανα χωρις τους συντελεστες κ τα προφορικα). Παρολο που ηταν αριστη βαθμολογια, με εκνευρισε απιστευτα το ολο θεμα με την εκθεση, ειδικα απο τη στιγμη που οπως λες και συ, υπηρχαν παιδια που στο σχολειο μου με το ζορι ξεπερνουσαν το 14 και γραψανε παραπανω απο μενα. Παρολα αυτα, δεν πιστευω οτι αδικηθηκα, καθως και οι δυο βαθμολογητες μου βαλανε το ιδιο σχεδον, οποτε θεωρω οτι υπηρξε μια αντικειμενικοτητα και απλα δεν ημουν τοσο καλη οσο νομιζα τελικα. Το θεμα ειναι οτι τωρα πλεον ειναι 4 τα μαθηματα, δε θα εχω τα προφορικα ουτε τους συντελεστες και εχω προβληματιστει παρα πολυ για του χρονου που ξαναδινω καθως ειναι μαλλον απιθανο με τη νεα μορφη εξετασεων να ξαναπιασω 20αρια στα υπολοιπα 3, για να αντισταθμισω το χαμηλο βαθμο που στανταρ θα ξαναπαρω στην εκθεση.