Scandal
Διαχειριστής

Για γενικές συζητήσεις προτιμήστε το θέμα Πανελλήνιες 2018. Για ό,τι αφορά στη Χημεία (πως τα πήγατε, τι απαντήσεις δώσατε, προβληματισμοί για το μάθημα και τις ασκήσεις κτλ), αυτό το θέμα είναι το πλέον κατάλληλο.

Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί όπου και θα προστεθούν τα θέματα και ενδεικτικές απαντήσεις σε αυτά.

Καλή επιτυχία!!

Θέματα και Απαντήσεις στη Χημεία Προσανατολισμού - Πανελλήνιες 2018:
ΘΕΜΑΤΑ 2018 - ΧΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
Απαντήσεις:
Διαθέσιμες λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των θεμάτων!
Άλλα Μαθήματα:
Γενικής Παιδείας
Προσανατολισμού
- [15/06/2018] Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Προσανατολισμού
- [15/06/2018] Λατινικά Προσανατολισμού
- [13/06/2018] Φυσική Προσανατολισμού
- [13/06/2018] Ιστορία Προσανατολισμού
- [11/06/2018] Μαθηματικά Προσανατολισμού
- [11/06/2018] Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Ο Τομέας Πανελλαδικών Εξετάσεων του iSchool
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά μου φαίνονται πολλά για 3 ώρες.
Sjors
Νεοφερμένο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

S¡mos
Νεοφερμένο μέλος

Jack25
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Jack25
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ειναι μονο θεμα χρονου , εγω βλεπω δυσκολα και πρωτοτυπα θεματα (αρκετα εξυπνα ) που μονο οσοι εχουν καταλαβει καλα χημεια και τη σχετικη υλη μπορουν να γραψουν πανω απο 17Δυστυχώς είναι θέμα χρόνου σήμερα για το αν θα γράψουν καλά.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι μονο θεμα χρονου , εγω βλεπω δυσκολα και πρωτοτυπα θεματα (αρκετα εξυπνα ) που μονο οσοι εχουν καταλαβει καλα χημεια και τη σχετικη υλη μπορουν να γραψουν πανω απο 17
Nαι δεν διαφωνώ .Το θέμα είναι να μπορεί να ξεχωρίσει και το 19 με το 20 .
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εν τω μεταξυ, πηγα στο Γ2 και βλεπω ελαικο οξυ. Και κομπλαρω, λεω επρεπε να το ξερω αυτο? Βλεπω και το Μρ του μετα,και λεω ουτε κατα τυχη δεν το μαντευω.Μετα απο κατι λεπτα μου εκοψε οτι το ελαικο οξυ ηταν αυτος ο σιδηροδρομος που μας εδωσαν :Ρ
Giannischx
Νεοφερμένο μέλος

Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδιά εγώ σαν μαθήτρια που θεωρώ ότι είχα καλή επαφή με τη χημεία τα θενατα ήταν και πολλά και δύσκολα και καποια ήταν και από διαγωνισμούς χημείας.Ακουσα μάλιστα χημικό να λέει ότι τον ίδιον τον δυσκόλεψαν αρκετά και του πήραν πολύ ώρα.Γενικα φέτος η θετική μου φάνηκε απαιτητική και δεν μπορώ να πω ότι τα έχω πάει όπως τα περίμενα.Το ίδιο και οι συμμαθητές μου βεβαία.Με βλέπω για του χρόνου βασικά.
Ταυτισηη

Ταυτισηη![]()
άσε ρε ντάξει δεν πήγα να γράψω 20 πανελλήνιες αλλά ρε γαμωτο προσπάθησα. Βλέπω στο τμήμα μου κάτι εξαιρετικά μυαλά έχουν γράψει πολύ άσχημα και δεν το λέω έτσι ειλικρινά είναι έξυπνα παιδιά με διάθεση να μάθουν.
τουλάχιστον το 95% του σχολείου μου που δεν έχει γράψει καλά έχουμε γίνει παρεάκι.Η μιζέρια μας ένωσε.
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα θέματα ήταν απαιτητικά και υπήρχε μεγάλο θέμα με το χρόνο.Η δυσκολία απο τα περσινά αλλά και απο τα προπέρσινα θέματα ειναι εμφανής.Για κάποιον που δεν το είχε με την ογκομέτρηση και τους δείκτες έπεφτε στο 85.Θεωρώ για έναν μαθητή που έκανε μια σωστή προετοιμασία για την Χημεία θα μπορούσε να γράψει πάνω απο 17 αλλά ταυτόχρονα θα ήταν εύκολο να γράψει λιγότερο λόγω κάποιων παγίδων.
Πράγματι εξέταζε και τη λεπτομέρεια της λεπτονερειας και πράγματα που δεν υπάρχουν σε βοηθήματα
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Sjors
Νεοφερμένο μέλος

Άλλα μην σκάτε! Καλή τύχη σε όσους δίνουν και βιολογία! Οι υπόλοιποι ξεκουραστείτε και μην αγχώνεστε για τις βαθμολογίες,ποτέ δεν ξέρετε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.