undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραια που κολλαει αυτο σε αυτο που ειπα εγω?
Προτιμας να σε κλεψουν στην Ομονοια αυτό είπες[/QUOTE]
Ναι αυτο ειπα. Εσυ τι θες να πεις ειναι το θεμα, γιατι δεν νομιζω να εχει καταλαβει κανεις. Αν ελεγα προτιμας να σε κλεψουν στο Μεταξουργειο θα αλλαζε κατι? Ξεχνα το μερος, λεω προτιμας να σε κλεψουν να φας ξυλο κλπ παρα να σου μηδενισουν το γραπτο. Και δεν το λεω σαν ερωτηση που εσυ αυτο εχεις καταλαβει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓιωργοςM
Νεοφερμένο μέλος

ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giovanni_
Επισκέπτης

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Για 3 λεπτα ήμουνα Ασοεε.οπως πηγαινα να παραδώσω το γραπτό υπερήφανος για το 20 έπεσε το κινητο μου.κ τι κινητο.μπακατελα.για να παρω να ενημερώσω μετα τις πανελληνιες πως τα πήγα!!το 20 εγινε 0 ..νιωθω αδειος
Όχι ρε φίλε μου. Ατυχία μεγάλη. Κυνήγησε το μήπως και μπορεί να ανατραπεί η απόφαση μηδενισμού. Καποιος σε γκαντέμιασε.
Εγώ προσωπικά έλυσα Θ1, Θ2, Θ3 ολοσωστα. Παω στο θεμα δ. Και δε μπορούσα να βρω τιμή και ποσότητα ισορροπίας γιατι παρόλο που βρήκα ατομική συναρτηση προσφοράς και αγοραίο πίνακα προσφοράς δεν μου φάνηκε επαρκές να φτιάξω αγοραία συναρτηση προσφοράς γραμμική γιατι δε το ελεγε.
Αιτιολογούσα τα πάντα σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά έκανα ανάλυση τρομερή. Μεγάλη και αναλυτική.
Μίλησα με την καθηγήτρια μου και μου ειπε ότι κάποιος μπορεί να μου δώσει και 10/25.
Απογοητεύτηκα αρκετα...

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστω όσους με στηρίζουν..οταν μαζέψω τα κομμάτια μου λογικα θα αποφασίσω να ξαναδωσω.προς το παρων ψάχνω μηπως μπορω να το παω νομικώς!!ενα κινητο χωρις σιμ και χωρις δυνατότητα Ίντερνετ ( γράφτηκαν και στην απολογία μου) δν νμζω να εχει την έννοια του κινητού!!
Καλη τυχη φιλε,ελπιζω να το παρουν πισω
Όχι ρε φίλε μου. Ατυχία μεγάλη. Κυνήγησε το μήπως και μπορεί να ανατραπεί η απόφαση μηδενισμού. Καποιος σε γκαντέμιασε.
Εγώ προσωπικά έλυσα Θ1, Θ2, Θ3 ολοσωστα. Παω στο θεμα δ. Και δε μπορούσα να βρω τιμή και ποσότητα ισορροπίας γιατι παρόλο που βρήκα ατομική συναρτηση προσφοράς και αγοραίο πίνακα προσφοράς δεν μου φάνηκε επαρκές να φτιάξω αγοραία συναρτηση προσφοράς γραμμική γιατι δε το ελεγε.
Αιτιολογούσα τα πάντα σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά έκανα ανάλυση τρομερή. Μεγάλη και αναλυτική.
Μίλησα με την καθηγήτρια μου και μου ειπε ότι κάποιος μπορεί να μου δώσει και 10/25.
Απογοητεύτηκα αρκετα...![]()
μην απογοητευεσαι,μια χαρα τα πηγες και ας εκατσε αυτη η αναποδια

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλη τυχη φιλε,ελπιζω να το παρουν πισω
μην απογοητευεσαι,μια χαρα τα πηγες και ας εκατσε αυτη η αναποδια![]()
Ευχαριστώ για τη μόραλ Σαπόρτ.

υποτιθεται μάλιστα οτι το ΑΟΘ ήταν το δυνατο μου σημείο.
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Με το φετινό νόμο οποιος χάσει ενα μαθημα πανελληνιων δεν τα ξαναδίνει ολα αν δικαιολογήσει το μαθημα που έχασε?γιατι εγω εχω δηλώσει ιστορια (για χαβαλε ) αν ειναι να μην παω και να παω σεπτεμβρη
Δε ρωτάς καλύτερα το διευθυντή σου;

ναι, τα ξαναδίνει όλα αλλά πρέπει να έχει χαρτί ασθενείας για να μπορέσει να μπει στις επαναληπτικές και οχι μόνο να μην πάει να γράψει απλά ένα μάθημα. Αν μπορείς να δικαιολογήσεις ιατρικώς την απουσία σου στην ιστορία, νομίζω οτι μπορείς άνετα να πας για Σεμπτέμβρη. Νομίζω, δεν είμαι και 100% σίγουρη.Με το φετινό νόμο οποιος χάσει ενα μαθημα πανελληνιων δεν τα ξαναδίνει ολα αν δικαιολογήσει το μαθημα που έχασε?γιατι εγω εχω δηλώσει ιστορια (για χαβαλε ) αν ειναι να μην παω και να παω σεπτεμβρη
Να ρωτήσω και εγω κάτι; Στο 2ο θέμα, αν δεν τα γράψεις αυτολεξεί όπως τα λέει το βιβλίο αλλά μπορεί να έχεις χάσει καμία πρόταση, πόσο θα σου κόψουν; Πρέπει συνολικά να έχω παραλείψει 3-4 προτάσεις απο όλο το θέμα. Μόνο την επιχειρηματικότητα έγραψα ολόκληρη, και μόνο το μπλε πλαίσιο ενώ βλέπω σε λύσεις οτι ήθελα και τις προτάσεις που βρίσκονται πάνω και κάτω, άρα δεν ξέρω αν την έχω και αυτήν σωστή.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω παραλείψει εντελώς, οχι οτι τα έχω γράψει με δικά μου λόγια... κυρίως στο 3ο ερώτημα αυτό, που έπαιρνε 10... άντε ας χάσω τις 5, ε;Αυτα που δεν εγραψες αυτολεξει ,τα διατυπωσες με δικα σου λογια;Αν ναι δεν σου κοβουν τιποτα
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις εξής προτάσεις ''... Με άλλα λόγια, τα αγαθά που διαθέτει μια οικονομία βρίσκονται σε έλλειψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων. Η ουσία του οικ. προβλ. βρίσκεται στην σκετική έλλειψη ή στενόττα των αγαθών...''Στο οικονομικο προβλημα αναφερεσαι;Αναλογα ,τι ξεχασες;
Τώρα όμως που το σκέφτομαι, κάτι θα πρέπει να έχω γράψει, διαφορετικά πως θα έκανα την σύνδεση για να πω οτι ''αυτήν την έλλειψη προσπαθουν οι άνθρωποι να την ξεπεράσουν με την οργανωμένη δραστηριότητα κλπ κλπ.;;;
Και φυσικά παρέλειψα ολόκληρη την πρώτη παράγραφο που λέει πως πρέπει να διατυπωθεί η ουσία του κύριου προβλήματος, ουσιαστικά τον πρόλογο για το οικον. πρόβλημα αλλά ξεκίνησα αμέσως με το ''το οικονομικό προβλημα....''
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις εξής προτάσεις ''... Με άλλα λόγια, τα αγαθά που διαθέτει μια οικονομία βρίσκονται σε έλλειψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων. Η ουσία του οικ. προβλ. βρίσκεται στην σκετική έλλειψη ή στενόττα των αγαθών...''
Τώρα όμως που το σκέφτομαι, κάτι θα πρέπει να έχω γράψει, διαφορετικά πως θα έκανα την σύνδεση για να πω οτι ''αυτήν την έλλειψη προσπαθουν οι άνθρωποι να την ξεπεράσουν με την οργανωμένη δραστηριότητα κλπ κλπ.;;;
Και φυσικά παρέλειψα ολόκληρη την πρώτη παράγραφο που λέει πως πρέπει να διατυπωθεί η ουσία του κύριου προβλήματος, ουσιαστικά τον πρόλογο για το οικον. πρόβλημα αλλά ξεκίνησα αμέσως με το ''το οικονομικό προβλημα....''
''Κατα συνεπεια ...''μανα εξ ουρανου'' <-το εγραψες;

Αααα ήταν και αυτό το κομματάκι μέσα;;; Έγραψα μέχρι ''το πρόβλημα αυτό είναι μόνιμο και απασχολεί κάθε κοινωνία''.''Κατα συνεπεια ...''μανα εξ ουρανου'' <-το εγραψες;
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εν τω μεταξύ,μήπως έχεις επιλέξει και ιστορία γενικής;Αν ναι,μην πας και πήγαινε στις επαναληπτικες.Βεβαια η διαδικασία που χρειάζεσαι και τα έγγραφα που ζητούν είναι άστα να πάνε.Για 3 λεπτα ήμουνα Ασοεε.οπως πηγαινα να παραδώσω το γραπτό υπερήφανος για το 20 έπεσε το κινητο μου.κ τι κινητο.μπακατελα.για να παρω να ενημερώσω μετα τις πανελληνιες πως τα πήγα!!το 20 εγινε 0 ..νιωθω αδειος
ΓιωργοςM
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.