damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 18:45 Ο damn έγραψε: #41 06-06-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: για διευκρινησε ακριβως τι εννοεις.αν εννοεις οτι εβαλες ολοκληρωμαf(x)-y(x) απο ενα εως e και ειπες αυτο ειναι το ζητουμενο εμβαδον ειναι λαθος γιατι ουσιαστικα συμπεριλαμβανεις και το τριγωνο κατω απο τον χ'χ αρα δεν βρισκεις το εμβαδον που σου ζηταει.αν ειπες σωστα το χωριο που σου ζηταει και μετα δεν αφαιρεσες και το τριγωνο λογικα θα χασεις 3 μορια, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2023 μηπως κοιτας αλλης χρονιας??τα περσινα ηταν 2 σκαλες πιο πανω σε δυσκολια απο τα φετινα.δες πχ τι δ4 ειχε περσι και τι φετος.μεχρι το δ3 πηγαινε καποιος αερα.μονο 5 μορια ηταν δυσκολο να τα παρει καποιος Click για ανάπτυξη... Ειναι δηλαδη το θεμα β το φετινο πιο ευκολο απο το περσυνο; eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 18:47 Ο eukleidhs1821: #42 06-06-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από damn: Ειναι δηλαδη το θεμα β το φετινο πιο ευκολο απο το περσυνο; Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι λεπτομερειες ακριβως.θα πρεπει να τα ξανακοιταξω τα περσινα αλλα σαν εντυπωση εχω οτι το δ θεμα δεν συγκρινεται οπως και καποια ερωτηματα στο τριτο.θυμαμαι περσι πολλοι την ειχαν πατησει με καποιο οριο. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:08 Ο Cade έγραψε: #43 06-06-23 19:08 Αρχική Δημοσίευση από damn: Είναι δηλαδή το θέμα Β το φετινό πιο εύκολο από το περσινό; Click για ανάπτυξη... Ναι, όπως και τα Γ, Δ. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:11 Ο eukleidhs1821: #44 06-06-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι, όπως και τα Γ, Δ. Click για ανάπτυξη... εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:32 Η Maria_Xagorari: #45 06-06-23 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: 8 ή 18; Click για ανάπτυξη... 8 ρε συ, η πλειοψηφία δεν εχει υψηλό επίπεδο στα μαθηματικά ως επί το πλείστον, οπότε και το 13 είναι άθλος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:47 Ο Cade έγραψε: #46 06-06-23 19:47 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: για διευκρινησε ακριβως τι εννοεις.αν εννοεις οτι εβαλες ολοκληρωμαf(x)-y(x) απο ενα εως e και ειπες αυτο ειναι το ζητουμενο εμβαδον ειναι λαθος γιατι ουσιαστικα συμπεριλαμβανεις και το τριγωνο κατω απο τον χ'χ αρα δεν βρισκεις το εμβαδον που σου ζηταει.αν ειπες σωστα το χωριο που σου ζηταει και μετα δεν αφαιρεσες και το τριγωνο λογικα θα χασεις 3 μορια, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2023 μηπως κοιτας αλλης χρονιας??τα περσινα ηταν 2 σκαλες πιο πανω σε δυσκολια απο τα φετινα.δες πχ τι δ4 ειχε περσι και τι φετος.μεχρι το δ3 πηγαινε καποιος αερα.μονο 5 μορια ηταν δυσκολο να τα παρει καποιος Click για ανάπτυξη... Ειναι δηλαδη το θεμα β το φετινο πιο ευκολο απο το περσυνο;
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 18:47 Ο eukleidhs1821: #42 06-06-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από damn: Ειναι δηλαδη το θεμα β το φετινο πιο ευκολο απο το περσυνο; Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι λεπτομερειες ακριβως.θα πρεπει να τα ξανακοιταξω τα περσινα αλλα σαν εντυπωση εχω οτι το δ θεμα δεν συγκρινεται οπως και καποια ερωτηματα στο τριτο.θυμαμαι περσι πολλοι την ειχαν πατησει με καποιο οριο. Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:08 Ο Cade έγραψε: #43 06-06-23 19:08 Αρχική Δημοσίευση από damn: Είναι δηλαδή το θέμα Β το φετινό πιο εύκολο από το περσινό; Click για ανάπτυξη... Ναι, όπως και τα Γ, Δ. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:11 Ο eukleidhs1821: #44 06-06-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι, όπως και τα Γ, Δ. Click για ανάπτυξη... εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:32 Η Maria_Xagorari: #45 06-06-23 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: 8 ή 18; Click για ανάπτυξη... 8 ρε συ, η πλειοψηφία δεν εχει υψηλό επίπεδο στα μαθηματικά ως επί το πλείστον, οπότε και το 13 είναι άθλος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:47 Ο Cade έγραψε: #46 06-06-23 19:47 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από damn: Ειναι δηλαδη το θεμα β το φετινο πιο ευκολο απο το περσυνο; Click για ανάπτυξη... δεν θυμαμαι λεπτομερειες ακριβως.θα πρεπει να τα ξανακοιταξω τα περσινα αλλα σαν εντυπωση εχω οτι το δ θεμα δεν συγκρινεται οπως και καποια ερωτηματα στο τριτο.θυμαμαι περσι πολλοι την ειχαν πατησει με καποιο οριο.
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:08 Ο Cade έγραψε: #43 06-06-23 19:08 Αρχική Δημοσίευση από damn: Είναι δηλαδή το θέμα Β το φετινό πιο εύκολο από το περσινό; Click για ανάπτυξη... Ναι, όπως και τα Γ, Δ. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:11 Ο eukleidhs1821: #44 06-06-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι, όπως και τα Γ, Δ. Click για ανάπτυξη... εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:32 Η Maria_Xagorari: #45 06-06-23 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: 8 ή 18; Click για ανάπτυξη... 8 ρε συ, η πλειοψηφία δεν εχει υψηλό επίπεδο στα μαθηματικά ως επί το πλείστον, οπότε και το 13 είναι άθλος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:47 Ο Cade έγραψε: #46 06-06-23 19:47 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από damn: Είναι δηλαδή το θέμα Β το φετινό πιο εύκολο από το περσινό; Click για ανάπτυξη... Ναι, όπως και τα Γ, Δ.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:11 Ο eukleidhs1821: #44 06-06-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι, όπως και τα Γ, Δ. Click για ανάπτυξη... εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:32 Η Maria_Xagorari: #45 06-06-23 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: 8 ή 18; Click για ανάπτυξη... 8 ρε συ, η πλειοψηφία δεν εχει υψηλό επίπεδο στα μαθηματικά ως επί το πλείστον, οπότε και το 13 είναι άθλος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:47 Ο Cade έγραψε: #46 06-06-23 19:47 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι, όπως και τα Γ, Δ. Click για ανάπτυξη... εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει.
Maria_Xagorari Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:32 Η Maria_Xagorari: #45 06-06-23 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: 8 ή 18; Click για ανάπτυξη... 8 ρε συ, η πλειοψηφία δεν εχει υψηλό επίπεδο στα μαθηματικά ως επί το πλείστον, οπότε και το 13 είναι άθλος Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:47 Ο Cade έγραψε: #46 06-06-23 19:47 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: 8 ή 18; Click για ανάπτυξη... 8 ρε συ, η πλειοψηφία δεν εχει υψηλό επίπεδο στα μαθηματικά ως επί το πλείστον, οπότε και το 13 είναι άθλος
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:47 Ο Cade έγραψε: #46 06-06-23 19:47 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εμενα στο β ερωτημα μου αρεσε το ερωτημα με την ανισοτητα.οχι κατι τρομερο αλλα για β ερωτημα και στο σημειο που αλλαζε η φορα της ανισωσης για β θεμα δεν το πολυπεριμενα.στο γ το μονο ερωτημα αξιο αναφορας ηταν το εμβαδον που εχω την αισθηση οτι δεν εχει ξαναπεσει να βρισκεις εμβαδον με σχημα.αλλα ειναι τοσο προφανες που ο προετοιμασμενος θα το βγαλει. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 19:58 Ο eukleidhs1821: #47 06-06-23 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ναι αλλά δε θα το δει αφού βγάλει λανθασμένη φορά ανισότητας; Εμένα περισσότερο με πείραξε που δε δόθηκαν περιθώρια στον άριστο να ξεχωρίσει. Δε λέω να μπει κάτι απίστευτο, αλλά 3 τσιμπημενα ερωτηματα (τύπου Δ3, Γ4 περσινά) που θα πιαναν περισσότερο από 5 μονάδες θα μπορούσαν να βάλουν ώστε να γίνει σωστή διαχώριση. Αλλά νταξει περί ορέξεως, ελπίζω μόνο να μη κριθεί η εισαγωγή των παιδιών σε υψηλόβαθμη σχολή από το ποιος έγραψε καλύτερη περίληψη Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον με τα θεματα αυτα τα σημερινα βλεπω μεγαλη αυξηση βασεων δυστυχως και να κρινεται σε περιληψη.ισως,τσιμπησουν τη φυσικη ή τη χημεια λογικα.παντως τα μαθηματικα παρατηρω την τελευταια πενταετια φθινουν συνεχως σε επιπεδο δυσκολιας.η υλη ειναι περιορισμενη και βαζουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.στα χρονια τα δικα μου δινοταν εμφαση στη δυσκολια και οχι στην ποσοτητα.δηλαδη πεφτανε 3 με 4 ερωτηματα που σε τσακιζαν και ξεχωριζαν τον καλο.τωρα μεχρι το 17 ο απλος παπαγαλος που τον προετοιμασανε σωστα στο φροντιστηριο γραφει χωρις να σκεφτεται.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:03 Ο GeorgePap2003: #48 06-06-23 20:03 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δεν θέλω να σε κάνω ντοξ αλλά είδα το σχόλιο σου σε μία ομάδα στο φβ Click για ανάπτυξη... Πανελληθιες;
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #49 06-06-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πανελληθιες; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ είχα μπει για μιμ πριν κάτι μήνες
μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:18 Η μια φασαια: #50 06-06-23 21:18 Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:24 Ο Cade έγραψε: #51 06-06-23 21:24 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7
μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:28 Η μια φασαια: #52 06-06-23 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Δηλαδή ξέχασες να αφαιρέσεις το εμβαδόν του τριγώνου; Αν δικαιολόγησες κάπως τα πρόσημα και υπολόγισες σωστά το ολοκλήρωμα πιστεύω θα πάρεις 4/7 Click για ανάπτυξη... Όχι απλώς δε παρατήρησα ότι ζητούσε ανάμεσα σε 3 συναρτήσεις ούτε σχήμα έκανα. Πολύ χαζο λάθος
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 21:50 Ο eukleidhs1821: #53 06-06-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... λογικα το χανεις ολο εκτος και σε λυπηθουν επειδη εκανες σωστα τη διαδικασια.αιτιολογησες τουλαχιστον το προσημο?μαλλον παντως υπολογισε οτι το χανεις ολο
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:12 Η Magigi έγραψε: #54 06-06-23 22:12 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Να ρωτήσω κάτι εγώ που στο θέμα γ με το εμβαδόν αντί για 3 συναρτήσεις βρήκα ανάμεσα σε 2 στη f και τη ε θα μου το κόψουν όλο; Έπιανε 7 μονάδες Click για ανάπτυξη... Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:15 Ο eukleidhs1821: #55 06-06-23 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Φίλη μου το ίδιο εμβαδόν βρήκαμε Κρίμα όμως γιατί διάβασα την εκφώνηση βιαστικά επειδή λέω νταξει μωρέ ένα συνηθισμένο εμβαδό είναι σιγά Ξενερωσα πολυ ασχημα γιατί στα άλλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα Click για ανάπτυξη... δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως!
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #56 06-06-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δηλαδη την πατησε κοσμος πολυς σε αυτο το ερωτημα ετσι?κοιτα να δεις και δεν το περιμενα.και περσι νομιζω παλι γ4 ητανε με ενα οριο που την πατησαν πολλοι απο απροσεξια.πολυ κριμα παντως! Click για ανάπτυξη... Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:21 Ο eukleidhs1821: #57 06-06-23 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Κρίμα δε λέμε τίποτα από το μεσημέρι χτυπάω το κεφάλι μου Αλλά μάλλον την πατησαν αρκετοί. Εγώ έχω ήδη φίλους μου αρκετούς που έκαναν το ίδιο λάθος Click για ανάπτυξη... εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα.
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:26 Η Magigi έγραψε: #58 06-06-23 22:26 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Magigi Jojo K thepigod762 ioanna2007 woasibe iiTzArismaltor_ Μήτσος10 Scandal bill09876 Maynard Ness Giannis_19 topg Alexandros.Kourtis Helen06 Mary06 Nikolas550 Guhahg5837 damn xristosr Kostas_Athens eukleidhs1821 giorgos78 Ultimate_duck87 phoni btarn giannis256 Panagiwtis2003 kyriakos2005 μια φασαια ggl flaura GeorgePap2003 panaman Rina nucomer SoyN arko Panagiotis849 SlimShady Φινεύς Unboxholics ivannag P.Dam. aekarare Joji Mammy Nun Mariamar strsismos88 mitskification Χάρις hirasawayui thekwarxitektonikh spring day Lathy eirinipap SKG jimis2001 Maria_Xagorari Johnman97 ΘανάσοςG4 Lilpanther Alex53 kiyoshi Apocalypse Dr. Gl. Luminous petrosln Αντικειμενικός arapakos brouss Nic Papalitsas constansn Marcos.Kis DeWiN Alexecon1991 Nikos_81 panagiotis23 Βασιλης1234 thenutritionist angies Croups ismember george777 Έμμα Pharmacist01 xristarac Ryuzaki flamingo Nikoleta05 Antzie thecrazycretan thesecretfemme Abiogenesis Kzaro UserGr2023 Oikonomologistis KALA1 User2350 carnage tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εγω πιστευα οτι καποιοι θα δυσκολευοντουσαν να βγαλουν το χωριο ξερω γω οχι οτι θα παιρνανε δεδομενο οτι ειναι εμβαδον χωριου απο 2 συναρτησεις γτ ο λεγε ξεκαθαρα και ο χ'χ.ο χ΄χ ειναι συναρτηση.επομενως ειναι 3 συναρτησεις.επρεπε λιγο να ψιλιαστειτε οτι δεν ειναι τοσο προφανης λυση γτ ηταν αρκετα ευκολες οι συναρτησεις για υπολογισμο ολοκληρωματος.δηλαδη εδω την επιτροπη δεν την ενοιαζε το ολοκληρωμα αλλα να βρειτε το σωστο χωριο που θα ολοκληρωσετε.τεσπα αν τα αλλα τα κανατε σωστα ειστε στο 18.6.καθολου ασχημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου
μια φασαια Νεοφερμένο μέλος Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:30 Η μια φασαια: #59 06-06-23 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Βασικά εγώ σχεδόν δε διάβασα την εκφώνηση είδα ένα εμβαδό και έμεινα εκεί και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί έχασα 7 μονάδες εξαιτίας της ηλιθιότητας μου Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2023 στις 22:33 Η Magigi έγραψε: #60 06-06-23 22:33 Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω
Αρχική Δημοσίευση από μια φασαια: Κοίτα να δεις το ολοκλήρωμα που βρήκαμε είναι ουσιαστικά στη λύση του γ4. Εγώ νομίζω 3 μονάδες θα μας τις δώσουν. Πολύ κρίμα πάντως θα είχα γράψει άριστα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ρε συυ Δε νομίζω παντως να μας βάλουν μονάδες αλλά και να βάλουν αντε να βάλουν 2, ενώ τις 7 θα μπορουσα άνετα να τις έχω παρει Πάντα από απροσεξίες χάνω