Emilouko
Περιβόητο μέλος

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καλά τα μαθήματα όλων των τμημάτων και να δεις ποια σε ενδιαφέρουν περισσότερο.Καλή επιτυχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia-Tania
Νεοφερμένο μέλος

σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! όντως θα χρειαστεί να το σκεφτώ πολύ πριν πάρω την απόφαση! ευτυχώς ακόμη έχω καιρό να ψαχτώ!Και εγώ ΑΠΘ σπουδάζω.Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή .Είχα ψαχτεί αρκετά ως προς το πρόγραμμα σπουδών και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν επικεντρώνεται σε κάποιο κλάδο συγκεκριμένα και προσφέρει σφαιρικές γνώσεις .Σκεφτόμουν πολύ για Ρέθυμνο αλλά από ότι ξέρω δίνει ιδιαίτερη βάση στον κλάδο της νευροψυχολογίας και νομίζω η Πάντειος στην Κοινωνική.Ντάξει για νευροψυχολογία ενδιαφέρομαι αλλά δεν ήθελα στις προπτυχιακές σπουδές να παραβλέψω άλλους κλάδους.Πάντως παιδιά που ήρθαν με μετεγγραφή απο εκεί μου είπαν ότι τα μαθήματα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέροντα κ οι καθηγητές πολύ καλοί.Γενικά οργανωμένο τμήμα.Για το ΕΚΠΑ εχω ακούσει επίσης καλά λόγια αλλά το ΑΠΘ με τράβηξε γιατί νομίζω ότι τα συγκεντρώνει όλα.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καλά τα μαθήματα όλων των τμημάτων και να δεις ποια σε ενδιαφέρουν περισσότερο.Καλή επιτυχία![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Georgia-Tania
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως συνέχισε να ψάχνεις! Και καλύτερα να ρωτήσεις και ανθρώπους του χώρου!! Σου ευχομαι καλή τυχη!!!!!!
ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και κυρίως για τη βοήθεια!!!!!
xkorko
Νεοφερμένο μέλος

δευτερευόντως, ποιο προσφέρει καλύτερη πρακτική άσκηση ή αναγνωρίζεται περισσότερο από πανεπιστήμια του εξωτερικού?
τρίτον, διδάσκεται κλασσική ψυχανάλυση (φρόιντ/λακάν) και στα 3?
και τέταρτον και σημαντικότερο, πείτε μου για τις αναλογίες κοριτσιών/αγοριών, μην πήξω στο κοριτσομάνι που συνωστίζεται συνήθως στις φιλοσοφικές...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ως προς την πρακτική άσκηση δεν έχω ψαχτεί ακόμη.Το ΑΠΘ έχει πολύ καλές συνδέσεις με το εξωτερικό γενικότερα και το τμήμα μας δεν είναι αποκομμένο.Πολλοί καθηγητές είναι ερευνητές και έχουν σχέσεις με πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Γυναικονίτης είμαστε

3ο έτος παίρνουμε κατευθύνσεις οπότε πιστεύω ΄ότι στον τομέα της κλινικής ασχολούνται με κλασσική ψυχανάλυση αλλά δε με ενδιαφέρει τόσο αυτός ο τομέας οπότε δεν έχω ασχοληθεί.
Αυτά τα λίγα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariats98
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi K.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlueIvy_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris9
Δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Μια φίλη είχε πάει Ερασμους στην Ψυχολογία Παντειο και βρήκε αρκετά ανοργάνωτο το πανεπιστήμιο και τα μαθήματα. Οι περισσότεροι λένε στην Ελλάδα πως είναι το πιο οργανωμένο τμήμα.
Στο ΕΚΠΑ διαβάζω κάνουν μαθήματα από ΦΠΨ... δεν θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο σίγουρα.
Το ΑΠΘ έχει τομείς και επικεντρώνεται σε ορισμένες πτυχές της ψυχολογίας πχ Κλινική.
https://moria.edu4u.gr/AllSchools.aspx εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες μαζεμένες για το κάθε τμήμα.
Dimitris9
Δραστήριο μέλος

Για Πάντειο βλέποντας το προγραμμα σπουδών, μαθήματα γύρω από κοινωνική ψυχολογία διεξάγονται. Επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο τομέα. Είναι γενικά κοινωνικών Επιστημών το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο. Από τα καινούργια τμήματα δεν είναι οργανωμένα και δεν έχουν ουσιαστικό προγραμμα σπουδών που το συζητούσα με μια καθηγήτρια ψυχολογιας που διδάσκει σε πανεπιστήμιο της χώρας μας.
Μια φίλη είχε πάει Ερασμους στην Ψυχολογία Παντειο και βρήκε αρκετά ανοργάνωτο το πανεπιστήμιο και τα μαθήματα. Οι περισσότεροι λένε στην Ελλάδα πως είναι το πιο οργανωμένο τμήμα.
Στο ΕΚΠΑ διαβάζω κάνουν μαθήματα από ΦΠΨ... δεν θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο σίγουρα.
Το ΑΠΘ έχει τομείς και επικεντρώνεται σε ορισμένες πτυχές της ψυχολογίας πχ Κλινική.
https://moria.edu4u.gr/AllSchools.aspx εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες μαζεμένες για το κάθε τμήμα.
ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλα δεν ενδιαφέρομαι για του Πάντειου. Θα ηθελα να μαθω για ΑΠΘ και Ρεθύμνου.
το Εκπα ξερω οτι συγχωνεύτηκε με το ΦΠΨ και οντως εχει παρα πολλούς φοιτητές . Δε νομιζω να ισχύει αυτο τα επόμενα χρονια
Το λινκ που εβαλες δεν ανοιγειΓια Πάντειο βλέποντας το προγραμμα σπουδών, μαθήματα γύρω από κοινωνική ψυχολογία διεξάγονται. Επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο τομέα. Είναι γενικά κοινωνικών Επιστημών το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο. Από τα καινούργια τμήματα δεν είναι οργανωμένα και δεν έχουν ουσιαστικό προγραμμα σπουδών που το συζητούσα με μια καθηγήτρια ψυχολογιας που διδάσκει σε πανεπιστήμιο της χώρας μας.
efi25
Δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά για το ΕΚΠΑ το τμήμα.
Είναι πολύ δυνατά τμήματα και του Ρεθύμνου και της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα δυο θα επέλεγα, από όσα έχω ακούσει από παιδιά που σπουδάζουν και στα 3 Παντειο, ΑΠΘ, Ρέθυμνο. Ίσως της Θεσσαλονίκης

Guest 523993
Επισκέπτης

8 ελληνικά πανεπιστήμια στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου, για το 2019 - iefimerida.gr

Viedo
Διάσημο μέλος

Επίσης, οι λίστες κατατάξης αλλάζουν τόσο μεταξύ τους οσο και κάθε χρόνο.
Guest 523993
Επισκέπτης

Είναι ανάλογα τις σχολές, το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο φημίζεται για την Ιατρική του, τη Φυσική. Είναι καλό πανεπιστήμιο αλλά δεν θα έλεγα το καλύτερο σε όλους τους κλάδους.
Επίσης, οι λίστες κατατάξης αλλάζουν τόσο μεταξύ τους οσο και κάθε χρόνο.
Το Ψυχολογίας Ρεθύμνου καλό θεωρείται σε γενικές γραμμές. Και το Οικονομικό. Επίσης έχω φίλη που έχει τελειώσει Φιλόλογος και είναι καλή σ'αυτό που κάνει.. γενικά οι σχολές του Ρεθύμνου θεωρούνται καλές. Ίσως του Ηρακλείου να είναι πιο δυνατό. Για το παράρτημα στα Χανιά δεν ξέρω.
Viedo
Διάσημο μέλος

Dimitris9
Δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- Corfu kitty
- Giannis_19
- monika20
- SevenSouls_
- eww1qewqeqweqw
- agg41
- Neos210
- KATIA5
- redarrow
- ValiArg
- Libertus
- mago
- elenicar
- stefan
- Αριάνα123
- Nikos05
- Eleanna7
- Jimmy20
- Dimitris9
- MarcoReus
- Wannabe ψυχολόγος
- Κλημεντίνη
- desna
- moan20
- Viedo
- D.a.i.s.y
- efi25
- jimis2001
- lnesb
- charmander
- Thanos_D
- Jocaste
- Αλκης Κ.
- Nefeli01
- tymvorixos
- tsiobieman
- uni77
- Yiorgosk
- Serotonin
- Φινεύς
- Indiana Jones
- cynzp
- Rita
- hirasawayui
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.