Συμφωνω απολυτως!
Δεν ξερεται ποσο θα βοηθησει την παιδεια μας αυτο

Εγω , ως καλος μαθητης καταλαβαινω πως αν οι σκραπες που δεν θελουν να κανουν μαθημα φυγουν απτη ταξη, θα εχουμε πιο ηρεμο περιβαλλον, πιο πολυ ανταγωνισμο γιατι θα θελεις να παιρνεις καλους βαθμους οπως οι συμμαθητες σου, θα καλυπτεις πιο πολυ υλη γιατι δεν θα σταματαει η καθηγητρια το μαθημα για να φωναζει στους μλκς που μιλανε, και τελος, οι καλοι μαθητες δεν θα χριαζονται φροντιστηρια, μονο σε ξενη γλωσσα και ΑΝ ειναι χαλια η γαλικου του σχολιου. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! = Παιρνω καλυτερο βαθμο με λιγοτερο διαβασμα= πιο πολυς ελευθερος χρονος και ως παιδια χριαζομαστε ελευθερο χρονο.
Τωρα αυτοι που δεν θελουν να παρακολουθουν μαθημα θα ειναι σε μια αλλη ταξη, στην οποια η καθηγητρια θα διδασκει αλλα δεν θα την ακουνε και θα πηγαινουν φροντηστιρια για να καταλάβουν. Δλδ οπως συμβαινει τωρα αλλα δεν θα επιρεαζουν τους καλους μαθητες :nono:
Και η αλλοι κατηγορια θα ειναι για τους αργοστροφους, αυτοι που θελουν να μαθουν, αλλα εχουν δισκολια! Θα τους δινει πιο πολυ προσοχη ο δασκαλος και θα τους τα εξηγει απλα. Ισως να χρειαστει μερικα ιδιαιτερα αλλα τους δινεται η ευκαιρια για μια καλη ζωη, καθως σε μια κανονικη ταξη νιωθουν αμηχανα κ δεν σηκωνουν χερι γιατι βλεπει τους αριστους που τα λενε ολα σωστα κ αν πουν καμια μλκ θα τους κοροιδεψουν οι αλλοι.
Αυτος ο διαχωρισμος θα γινετε γιρω στη 3η δημοτικου και οι δασκαλες θα σηζητανε για την αποδοση των μαθητων στη ταξη και θα αποφασηζουν που θα πανε! Φυσικα, αν ενα παιδι ειναι στην αργοστροφη κατηγορια κ ξαφνικα του ερθει η επιφωτηση και γινει αινστειν μπορει να αλαξει κατηγορια δινοντας εξετασεις κ εχωντας εγριση καθηγητη!
Αυτο το συστημα κατα τη γνωμη μου ειναι αλανθαστο, αλλα δυσκολο στην εφαρμογη, οποτε δεν προκειτε να γινει
Αν το διαβασατε μεχρι εδω και θαλεται να μου απαντησεται στειλτε το μου σε μηνημα γιατι δεν θα ξαναεπισκευτω το τοπικ