Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

δεν το εμαθε απο εμενα)και μετα απο τσακωμους
,λιγο βρισιμο������ και κλαμα απο μερους του με συγχωρεσε..τα επομενα δυο χρονια ημασταν πολυ καλα εχω πολυ ομορφες αναμνησεις..οι τσακωμοι υπηρχαν βεβαια..Στη σχεση γενικα εγω ημουν πιο χαλαρη και αυτο το εκανε ανασφαλη και να τρεχει σχεδον απο πισω μου ..ο λογος πουχωρισαμε ηταν οτι μου μιλουσε ενα παιδι το οποιο με γουσταρε (εγω του ειχα πει οτι εχω σχεση και τον βλεπω φιλικα)..το αγορι μου νευριασε μεναυτο μου ελεγε οτι παλι τον κοροιδευα και οτι φοβοταν οτι θα γινουν τα ιδια νε παλια και μεσα στα νευρα ειπαμε χοντραδες και δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε (εχει ενα μηνα) ειπαμε οτι δεν πηγαινε αλλο ...απο τοτε αυτος ανεβαζε συνεχεια σποντες εστελνε στις φιλες μου και τις ρωτουσε για μενα..μετα απο ενα σημειο ομως αρχισε να δειχνει οτι τον εκνευριζω οτι ειναι θυμωμενος μαζι μου ..μεχρι που με διεγραψε και απο φιλη πριν κατι μερες επειδη με εκανε φολλοου ενα παιδι που ειχαμε κανει κατι παλια...εγω δεν ανταποκριθηκα καθολου στις ποντες που πετουσες δεν εκανα τιποτα απολυτως..ουτε τον προκαλεσα με αλλα αγορια η κατι τετοιο..δεν ξερω γιατι κανει ετσι..δειχνει σαν να με εχει μισησει να με εχει συχαθει..δεν ξερω τι θελει πλεον...το καλοκαιρι θα ειμαστε αναγκαστικα μαζι λογω παρεας και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω..προφανως και τον αγαπαω ακομα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο άλλο "νεανικές απόψεις για τη πολιτική" breeding ground για τα απανταχού trolls.
Μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να γράψεις στο ftou.gr ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Λογικά από τη στιγμή που έμαθε ότι τον απάτησες σταμάτησε να υπάρχει και η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σου. Και οι περισσότερες σχέσεις, αργά ή γρήγορα, τελειώνουν όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.
Τον αγαπάς και τον απάτησες; Μήπως να σκεφτείς ότι ίσως να είναι καλύτερα χωρίς κάποια που τον πληγώνει;
Dias
Επιφανές μέλος

Αυτά που περιγράφεις δεν είναι σχέση. Είναι ναυτία.Συγνωμη που θα σας ζαλισω λιγο αλλα θελω να ακουσω μια αντικειμενικη γνωμη γιατι πραγματικα νιωθω τοσο μπερδεμενη...ειχα σχεση εδω και τρια χρονια με ενα παιδι μεγαλυτερο μου 2 χρονια..τον πρωτο χρονο τον ειχα απατησει(δεν ηταν κατι φοβερο ..ενα φιλι ηταν αλλα το ασχημο ηταν οτι δεν το εμαθε απο εμενα)και μετα απο τσακωμους
,λιγο βρισιμο������ και κλαμα απο μερους του με συγχωρεσε....οι τσακωμοι υπηρχαν γιατι και οι συνθηκες ηταν δυσκολεες....Στη σχεση γενικα εγω ημουν πιο χαλαρη και αυτο το εκανε ανασφαλη και να τρεχει σχεδον απο πισω μου ..ο λογος πουχωρισαμε ηταν οτι μου μιλουσε ενα παιδι το οποιο με γουσταρε (εγω του ειχα πει οτι εχω σχεση και τον βλεπω φιλικα)..το αγορι μου νευριασε μεναυτο μου ελεγε οτι παλι τον κοροιδευα και οτι φοβοταν οτι θα γινουν τα ιδια νε παλια και μεσα στα νευρα ειπαμε χοντραδες και δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε (εχει ενα μηνα) ειπαμε οτι δεν πηγαινε αλλο ...απο τοτε αυτος ανεβαζε συνεχεια σποντες εστελνε στις φιλες μου και τις ρωτουσε για μενα..μετα απο ενα σημειο ομως αρχισε να δειχνει οτι τον εκνευριζω οτι ειναι θυμωμενος μαζι μου ..μεχρι που με διεγραψε και απο φιλη πριν κατι μερες επειδη με εκανε φολλοου ενα παιδι που ειχαμε κανει κατι παλια...εγω δεν ανταποκριθηκα καθολου στις ποντες που πετουσες δεν εκανα τιποτα απολυτως..ουτε τον προκαλεσα με αλλα αγορια η κατι τετοιο..δεν ξερω γιατι κανει ετσι..δειχνει σαν να με εχει μισησει να με εχει συχαθει..δεν ξερω τι θελει πλεον...το καλοκαιρι θα ειμαστε αναγκαστικα μαζι λογω παρεας και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω..προφανως και τον αγαπαω ακομα..

μιχαηλ1
Νεοφερμένο μέλος

Ασ'τον να φυγει να ησυχασει..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έκανε μία ερώτηση, δεν νομίζω ότι έγραψε για να κάνετε κήρυγμα και να βγάλετε τα απωθημένα σας. Όπου, παρεμπιπτόντως, μην συγχέουμε το σεξ με το να αγαπάς ένα άτομο. Το σεξ είναι μια καθημερινή απόλαυση, ενώ το να αγαπάς ένα άτομο είναι something higher.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Fact1: Από τη στιγμή που τον απάτησες πάντα υπήρχε μέσα του η φωτιά του κινδύνου ότι θα επαναληφθεί η προδοσία (αν και δεν ήταν κάτι αντικειμενικά τρομερό αλλά σίγουρα ήταν λάθος σου, που πλήγωσε έναν άνθρωπο και είναι ικανό να καταστρέψει αν όχι τη σχέση, σίγουρα την εμπιστοσύνη).
Fact2: Το γεγονός ότι εσύ είσαι χαλαρή, θεωρώ ότι τον αρρωσταίνει περισσότερο και του βγαίνει μια παθολογική ζήλια και ένα συνεχόμενο κυνήγι συνοδευόμενη με μια ατέρμονη και ανεξέλεγκτη υποψία. Όλα αυτά τα 2 χρόνια ,προφανώς, τα έφερνε σε ισορροπία και είχε εντοπίσει μια φερεγγυότητα, όμως αυτό σιγοέβραζε μέσα του και όταν είδε ότι σε διεκδικούν και άλλοι και προηγούμενοι, επανέφερε στο μυαλό του ότι "ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ". Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, να βρεί τις ισορροπίες και θεώρησε καλύτερο να χωρίσετε παρά να ζει με αυτό το πράγμα. (εδώ ερχόμαστε στην παροιμία, εν τέλει, γυαλί που ραγίζει δεν ξανακολλάει)
Fact3: Η στάση σου θαρρώ ότι δεν είναι η καλύτερη (όλο αυτό το yolo-χαλαρουίτα λες και δεν συμβαίνει τίποτα). Προφανώς, έχεις αισθήματα για αυτόν, αλλά η ζήλια, από την πλευρά του, υπερκαλύπτει αυτά τα αισθήματα. Άρα, αφού τον θες η θα τον διεκδικήσεις με νύχια και με δόντια, αρκεί να κάνετε μια συζήτηση και να του ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί είναι άνθρωπος που τον θες, η αν δεν είσαι σίγουρη, τον αφήνεις να ανοίξει τα φτερά του και να φύγει μακριά.
Guest 019112
Επισκέπτης

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

1. Φίλησες άλλον και δεν το έμαθε από εσένα (λάθος χειρισμός δικός σου νούμερο 1)
2. Συνέχισε να είναι μαζί σου 2 χρόνια μετά απ' αυτό παρότι απ' όσα γράφεις ένιωθε ανασφαλής (λάθος χειρισμός δικός του νούμερο 1)
3. Κάνει σαν 5χρονο, σε διαγράφει από παντού παρότι ρωτάει τις φίλες σου για σένα και δεν σε αντικρίζει στα ίσια (λάθος χειρισμός δικός του νούμερο 2).
4. Μπαίνεις στο ischool και ρωτάς αντικειμενική άποψη

Προσοχή ότι δεν σχολιάζω ή κρίνω σωστές/λάθος τις πράξεις σαν πράξεις, αλλά το πώς τις διαχειριστήκατε. Δεν σε κρίνω λάθος επειδή φίλησες άλλον, αλλά επειδή αυτός έπρεπε να το μάθει από τρίτο, δεν τον κρίνω λάθος επειδή έκατσε μαζί σου μετά απ' αυτό, αλλά επειδή επί 2 χρόνια αντί να σου ξεκαθαρίσει ότι δεν σε εμπιστεύεται τα κατάπινε όλα ώσπου δεν άντεξε και έσκασε. I'm no saint για να κάνω κριτική σε κάτι άλλο.
Κοινώς βλέπω μία σχέση φορτωμένη παρεξηγήσεις και πράγματα που δεν ειπώθηκαν και τελικά βούλιαξε λόγω όλων των συσσωρευμένων καταστάσεων.
Και πάμε στο ζουμί...το θες το παιδί ή θες να προχωρήσεις; Γιατί αν ναι, πρέπει να είστε ξεκάθαροι ο ένας με τον άλλον και να μην αφήνετε πράγματα να αιωρούνται. Αν τον θες, κυνήγα το, τουλάχιστον να είστε ειλικρινείς και ο ένας με τον άλλον και με τον εαυτό σας για 1 φορά στα 3 χρόνια σχέσης. Βλέπω ότι είσαι όμως 17 χρονών, έχεις όλο τον χρόνο να κάνεις σχέσεις και πράγματα σωστά ή λάθος...μην αναλωθείς σ αυτόν ίσα για το γαμώτο της υπόθεσης, παρά μόνο αν πιστεύεις ότι είναι κάτι το ξεχωριστό.
Guest 699855
Επισκέπτης

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ερινύς, την περίμενα την απάντησή σου! Και από αυτά που έγραψες, καλά έκανα! Εγώ πάντως επιμένω ότι έχεις τετράγωνη λογική άσχετα αν εσύ δεν το δέχεσαι!
Ω, γλυκούλα.

panosedessa
Δραστήριο μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλοντας να δω λίγο πιο σφαιρικά την 3ετή σχέση σας (όσο γίνεται αυτό με δεδομένο ότι έχουμε μόνο την δική σου άποψη και όχι την δικιά του), καταλήγω στα εξής facts:
1. Φίλησες άλλον και δεν το έμαθε από εσένα (λάθος χειρισμός δικός σου νούμερο 1)
2. Συνέχισε να είναι μαζί σου 2 χρόνια μετά απ' αυτό παρότι απ' όσα γράφεις ένιωθε ανασφαλής (λάθος χειρισμός δικός του νούμερο 1)
3. Κάνει σαν 5χρονο, σε διαγράφει από παντού παρότι ρωτάει τις φίλες σου για σένα και δεν σε αντικρίζει στα ίσια (λάθος χειρισμός δικός του νούμερο 2).
4. Μπαίνεις στο ischool και ρωτάς αντικειμενική άποψη(λάθος χειρισμός δικός σου νούμερο 2).
Προσοχή ότι δεν σχολιάζω ή κρίνω σωστές/λάθος τις πράξεις σαν πράξεις, αλλά το πώς τις διαχειριστήκατε. Δεν σε κρίνω λάθος επειδή φίλησες άλλον, αλλά επειδή αυτός έπρεπε να το μάθει από τρίτο, δεν τον κρίνω λάθος επειδή έκατσε μαζί σου μετά απ' αυτό, αλλά επειδή επί 2 χρόνια αντί να σου ξεκαθαρίσει ότι δεν σε εμπιστεύεται τα κατάπινε όλα ώσπου δεν άντεξε και έσκασε. I'm no saint για να κάνω κριτική σε κάτι άλλο.
Κοινώς βλέπω μία σχέση φορτωμένη παρεξηγήσεις και πράγματα που δεν ειπώθηκαν και τελικά βούλιαξε λόγω όλων των συσσωρευμένων καταστάσεων.
Και πάμε στο ζουμί...το θες το παιδί ή θες να προχωρήσεις; Γιατί αν ναι, πρέπει να είστε ξεκάθαροι ο ένας με τον άλλον και να μην αφήνετε πράγματα να αιωρούνται. Αν τον θες, κυνήγα το, τουλάχιστον να είστε ειλικρινείς και ο ένας με τον άλλον και με τον εαυτό σας για 1 φορά στα 3 χρόνια σχέσης. Βλέπω ότι είσαι όμως 17 χρονών, έχεις όλο τον χρόνο να κάνεις σχέσεις και πράγματα σωστά ή λάθος...μην αναλωθείς σ αυτόν ίσα για το γαμώτο της υπόθεσης, παρά μόνο αν πιστεύεις ότι είναι κάτι το ξεχωριστό.
Το φακτ νούμερο 2 δεν είναι απόλυτα δικό του λάθος. Πιστεύω ότι κάποιος νιώθει ασφαλής όταν ο σύντροφος του τού εμπνέει ασφάλεια, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.
panosedessa
Δραστήριο μέλος

θα τις πεις τις πουτανιες αλλα θα μπορεις να παρεις τις σωστες συμβουλες απο εναν αγνωστο;Σε κάποιον άγνωστο μιλάς πιο εύκολα για τις πουτανιές που χεις κάνει, δεν θα σε κρίνουν τόσο όσο κάποιος κοντινός φίλος/γνωστός.![]()

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το ανασφαλές αγοράκι θα παραμείνει για πάντα ένα ανασφαλές αγοράκι. Μην ρίχνουμε το φταίξιμο σε άτομα που δεν φταίνε. Ένας ανασφαλής, ζηλιάρης άνθρωπος θα κάνει τα ΙΔΙΑ ακόμα και αν τα φτιάξει με τον Πάπα -- μορφάρα ο Γιωργάρας. Και όποιος είναι ανασφαλής, είναι άξιος της μοίρας του. Να αλλάξει.Το φακτ νούμερο 2 δεν είναι απόλυτα δικό του λάθος. Πιστεύω ότι κάποιος νιώθει ασφαλής όταν ο σύντροφος του τού εμπνέει ασφάλεια, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.