Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

στη β λυκειου??????:!:
Ναι ναι τόσο κοστίζει η β λυκείου,άμα κάνεις ιδιαίτερο βέβαια!!ξέρω γιατί πρόκειται να κάνω κ τα έχουμε υπολογίσει!:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

τουλαχιστον ολα αυτα τα λεφτα να μην μασ πανε χαμενα!
+10000:no1::no1:
πολύ σωστά μιλάς!!τουλάχιστον ό,τι κάνουμε να πιάνει τόπο!!:iagree:
Vagg
Νεοφερμένο μέλος

βλεπεις δυστυχως τον αλλον σημερα 100 πτυχια και ανεργο..(ενταξει..οχι ολους αλλα τους πιο πολλους..)
μακαρι να ειμασταν σιγουροι για το μελλον μας..
napstor
Δραστήριο μέλος

εμενα θα μου παιρνουν 290 ευρωπουλα.δεν ειναι ιδιαιτερα πολλα αλλα δεν παυουν να ειναι λεφτα που βγαινουν με κοπο.παιδια οσοι πατε τωρα γ λυκειου...και οσοι αλλοι γνωριζετε!
πειτε μου ποσο σας κοστισε το φροντιστηριο(μαθηματικα κατευθυνσης και γενικης,φυσικη κατευθυνσης και γενικη,χημεια κατευθυνσης και γενικη και εκθεση)στην β λυκειου??
ολο το πακετο...ποσο πληρωνετε?
xara ths zwhsss
Νεοφερμένο μέλος

Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nightwish 4 ever
Νεοφερμένο μέλος

Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
εσεις οι μεγαλυτεροι τ λετε??

eee???

κανεις??
djimmakos
Διάσημο μέλος

Βέβαια μην απογοητευτείς αν δεν τα καταλάβεις στην αρχή γιατί τα γράφει λίγο στριφνά. Όλα θέμα εξάσκησης και διαβάσματος είναι.
Η χημεία κατεύθυνσης της Β' δε χρειάζεται στη Γ. Μόνο η Γενικής Παιδείας χρειάζεται στην κατεύθυνση της Γ
:thanks:
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν, η Χημεία Κατεύθυνσης είναι λίγο ζόρικο μάθημα αλλά με το βοήθημα του Σαλτερή είμαι σίγουρος ότι θα τη μάθεις τέλεια :no1:
Βέβαια μην απογοητευτείς αν δεν τα καταλάβεις στην αρχή γιατί τα γράφει λίγο στριφνά. Όλα θέμα εξάσκησης και διαβάσματος είναι.
Η χημεία κατεύθυνσης της Β' δε χρειάζεται στη Γ. Μόνο η Γενικής Παιδείας χρειάζεται στην κατεύθυνση της Γ
:thanks:
η χημεια ειναι ζορικη?
θα τη συνηθισετε και θα σας φαινετε το πιο ευκολο μαθημα

djimmakos
Διάσημο μέλος

Η Γενικής είναι πολύ εύκολη
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι θετικη θα παω..η χημεια ειναι τ αγαπημενο μ μαθημα κ νομιζω οτι με εξασκηση κ ασκησεις του Σαλτερη θα τα καταφερω...βασικα ειναι πολυ δυσκολη?εχει πραγματα που πρεπει απαραιτητα να ξερεις στην γ?
εσεις οι μεγαλυτεροι τ λετε??
eee???![]()
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, απλώς χρειάζεται προσεκτικό και συστηματικό διάβασμα, η κατανόηση των εννοιών έχει σημασία, και μετά καλό θα ήταν να κάνεις πάντα όλες τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής από το Σαλτερή, και τις λυμένες. Από τις υπόλοιπες ασκήσεις, να κάνεις αυτές που θα σου υποδείξει το φροντιστήριο, αν κάνεις, που εγώ σε συμβουλεύω να κάνεις, πιο πολύ για τις ασκήσεις κυρίως... Εγώ έκανα χημεία κατεύθυνσης ιδιαίτερο, μόνο μια ώρα την εβδομάδα, και ήταν καλά, δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα... Αν θες να είσαι πλήρως καλυμμένη, τότε κανε φροντιστήριο, δε θα σε βλάψει,μόνο θα σε ωφελήσει.
Αν δεν κάνεις πάντως φροντιστήριο, για οποιεσδήποτε απορίες, ρώτα τον καθηγητή στο σχολείο, μην τις αφήνεις. Πρήξε τον αν χρειαστεί... Και εγώ αυτό έκανα.

Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Doretta_b
Νεοφερμένο μέλος

2 ωρες αλγεβρα
2 ωρες εκθεση
2 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης προετοιμασια Γ λυκειου
2 ωρες φυσικη κατευθυνσης << <<
Πιστεύετε οτι αυτα αρκουν;
napstor
Δραστήριο μέλος

ναι,αρκουν.Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί και εγώ!!!Είμαι καλή μαθήτρια (μεχρι τωρα τουλαχιστον) και διαβαζω αρκετα και μονη μου. Φετος αρχισα μαθηματα σε ενα φροντιστηριο και πηρα τα εξης μαθηματα
2 ωρες αλγεβρα
2 ωρες εκθεση
2 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης προετοιμασια Γ λυκειου
2 ωρες φυσικη κατευθυνσης << <<
Πιστεύετε οτι αυτα αρκουν;
αλλα γιατι θα κανεις φυσικη και μαθηματικα κατευθυνσης γ λυκειου και οχι β?
ή θα κανεις β+γ?
Shadowfax
Διάσημο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

+1:iagree:Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Β Λυκείου πάμε, όχι Γ (θυμίζω εγώ τώρα). Καλό να είμαστε συνειδητοποιημένοι, κακό να γινόμαστε υπερβολικοί.
αλλα στις μερες μας ετσι παει το συστημα(για την ακριβεια εμεις το διαμορφωσαμε ετσι).και ενας μαθητης που θελει να σπουδασει πρεπει να συμβιβαστει με αυτο(δυστυχως)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- thepigod762
- Kris.gr
- jellojina
- elenitren
- pnf292
- bill09876
- Fanimaid123
- Nikoleta05
- cinnamongirl
- arisgiap
- topg
- Applepie
- QWERTY23
- Joji
- atkaplan
- Mariahj
- Cat lady
- emzou
- kkko
- thecrazycretan
- Σωτηρία
- Anxious
- Harmiproto
- StudyFreak04
- dimitris-R9
- marianna04
- Glorious12
- tinaskrd
- ksnuwanda
- Γιαννης1987Θεσσ
- ssalex
- Αριάνα123
- EiriniS20
- igeorgeoikonomo
- Χρησλου
- Papachrist
- theodoraooo
- Άρτεμις Α.
- louminis
- Meow
- jul25
- don_vito
- Panos_02
- Γατόπαρδος.
- Steffie88
- Panagiotis849
- jimis2001
- Athens2002
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- Makis7
- tasost
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.