papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #201 24-11-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από konstantina3a2: μεχρι τελος τα Χριστούγεννα θα βάλω point!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλη επιτυχια Kαι οπως ειπαμε: ασκησεις για τα ποδια και ισορροπια στις μυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:15 Η Χριστιάννα ^^: #202 24-11-09 21:15 Μου έχουν λείψει τόσο πολύ οι πουέντ γαμώτο. Και χαλάνε αν δεν κάνεις μάθημα κανονικά με τον καιρό. Και πόσο πια να περπατάω σπίτι και να χοροπηδάω; Παθαίνει σοκ η μαμά. =/ Μπαλλέτοοοοοοοοοοο :heart: Έχει και παράσταση ο μιχάλης τώρα κοντά. YEAH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:33 Η aggelikaki: #203 25-11-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από papas: Oταν θ'ανεβεις στις pointe να δεις :p.Εγω,πχ,μπορω να σταθω αρκετη ωρα πανω τους και να κανω arebesques. Click για ανάπτυξη... εγω να δεις πως εχω μείνει....μπραβο ρε παιδι. μονο ενα τετοιο αγορι εχω συναντησει στη ζωη μου....και να φανταστεις εχω σταματησει απο τα 9 μου(κανοντας ηδη απο τα τρια κλασσικο)αλλα ο,τι εφτιαξα στο μπαλετο ακομα μενει γαμπες σωστα δαχτυλα για ισορροπια,ανοιγματα....ειναι βεβαια και βασει τη καθηγητρια γιατι ειναι καποιες οχι και τοσο απαιτητικες που παιδια με ικανοτητες τα χαντακωνουν...... ----------------------------------------- ρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα ξερει κανεις καμια σχολη λατιν σχετικα φτηνη...παω ηδη χορο και θελω να κανω και αλλα ειδη αλλα ειναι πολλα τα εξοδα....καιμια προταση για κατι φτηνο λοιπον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Η A_myrto έγραψε: #204 25-11-09 21:56 δυστυχως αν και κανω χρονια χορο δεν ξερω καποια σχολη λατιν,παντα εκανα σεμιναρια η μεσα στα μαθηματα του μοντερνου.αν βρεις τιποτα καλο πες το και σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:57 Η aggelikaki: #205 25-11-09 21:57 σεμιναρια?που και ποσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Χριστιάννα ^^: #206 26-11-09 20:45 Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstantina3a2: μεχρι τελος τα Χριστούγεννα θα βάλω point!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλη επιτυχια Kαι οπως ειπαμε: ασκησεις για τα ποδια και ισορροπια στις μυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:15 Η Χριστιάννα ^^: #202 24-11-09 21:15 Μου έχουν λείψει τόσο πολύ οι πουέντ γαμώτο. Και χαλάνε αν δεν κάνεις μάθημα κανονικά με τον καιρό. Και πόσο πια να περπατάω σπίτι και να χοροπηδάω; Παθαίνει σοκ η μαμά. =/ Μπαλλέτοοοοοοοοοοο :heart: Έχει και παράσταση ο μιχάλης τώρα κοντά. YEAH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:33 Η aggelikaki: #203 25-11-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από papas: Oταν θ'ανεβεις στις pointe να δεις :p.Εγω,πχ,μπορω να σταθω αρκετη ωρα πανω τους και να κανω arebesques. Click για ανάπτυξη... εγω να δεις πως εχω μείνει....μπραβο ρε παιδι. μονο ενα τετοιο αγορι εχω συναντησει στη ζωη μου....και να φανταστεις εχω σταματησει απο τα 9 μου(κανοντας ηδη απο τα τρια κλασσικο)αλλα ο,τι εφτιαξα στο μπαλετο ακομα μενει γαμπες σωστα δαχτυλα για ισορροπια,ανοιγματα....ειναι βεβαια και βασει τη καθηγητρια γιατι ειναι καποιες οχι και τοσο απαιτητικες που παιδια με ικανοτητες τα χαντακωνουν...... ----------------------------------------- ρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα ξερει κανεις καμια σχολη λατιν σχετικα φτηνη...παω ηδη χορο και θελω να κανω και αλλα ειδη αλλα ειναι πολλα τα εξοδα....καιμια προταση για κατι φτηνο λοιπον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Η A_myrto έγραψε: #204 25-11-09 21:56 δυστυχως αν και κανω χρονια χορο δεν ξερω καποια σχολη λατιν,παντα εκανα σεμιναρια η μεσα στα μαθηματα του μοντερνου.αν βρεις τιποτα καλο πες το και σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:57 Η aggelikaki: #205 25-11-09 21:57 σεμιναρια?που και ποσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Χριστιάννα ^^: #206 26-11-09 20:45 Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου έχουν λείψει τόσο πολύ οι πουέντ γαμώτο. Και χαλάνε αν δεν κάνεις μάθημα κανονικά με τον καιρό. Και πόσο πια να περπατάω σπίτι και να χοροπηδάω; Παθαίνει σοκ η μαμά. =/ Μπαλλέτοοοοοοοοοοο :heart: Έχει και παράσταση ο μιχάλης τώρα κοντά. YEAH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:33 Η aggelikaki: #203 25-11-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από papas: Oταν θ'ανεβεις στις pointe να δεις :p.Εγω,πχ,μπορω να σταθω αρκετη ωρα πανω τους και να κανω arebesques. Click για ανάπτυξη... εγω να δεις πως εχω μείνει....μπραβο ρε παιδι. μονο ενα τετοιο αγορι εχω συναντησει στη ζωη μου....και να φανταστεις εχω σταματησει απο τα 9 μου(κανοντας ηδη απο τα τρια κλασσικο)αλλα ο,τι εφτιαξα στο μπαλετο ακομα μενει γαμπες σωστα δαχτυλα για ισορροπια,ανοιγματα....ειναι βεβαια και βασει τη καθηγητρια γιατι ειναι καποιες οχι και τοσο απαιτητικες που παιδια με ικανοτητες τα χαντακωνουν...... ----------------------------------------- ρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα ξερει κανεις καμια σχολη λατιν σχετικα φτηνη...παω ηδη χορο και θελω να κανω και αλλα ειδη αλλα ειναι πολλα τα εξοδα....καιμια προταση για κατι φτηνο λοιπον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Η A_myrto έγραψε: #204 25-11-09 21:56 δυστυχως αν και κανω χρονια χορο δεν ξερω καποια σχολη λατιν,παντα εκανα σεμιναρια η μεσα στα μαθηματα του μοντερνου.αν βρεις τιποτα καλο πες το και σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:57 Η aggelikaki: #205 25-11-09 21:57 σεμιναρια?που και ποσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Χριστιάννα ^^: #206 26-11-09 20:45 Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Oταν θ'ανεβεις στις pointe να δεις :p.Εγω,πχ,μπορω να σταθω αρκετη ωρα πανω τους και να κανω arebesques. Click για ανάπτυξη... εγω να δεις πως εχω μείνει....μπραβο ρε παιδι. μονο ενα τετοιο αγορι εχω συναντησει στη ζωη μου....και να φανταστεις εχω σταματησει απο τα 9 μου(κανοντας ηδη απο τα τρια κλασσικο)αλλα ο,τι εφτιαξα στο μπαλετο ακομα μενει γαμπες σωστα δαχτυλα για ισορροπια,ανοιγματα....ειναι βεβαια και βασει τη καθηγητρια γιατι ειναι καποιες οχι και τοσο απαιτητικες που παιδια με ικανοτητες τα χαντακωνουν...... ----------------------------------------- ρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα ξερει κανεις καμια σχολη λατιν σχετικα φτηνη...παω ηδη χορο και θελω να κανω και αλλα ειδη αλλα ειναι πολλα τα εξοδα....καιμια προταση για κατι φτηνο λοιπον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Η A_myrto έγραψε: #204 25-11-09 21:56 δυστυχως αν και κανω χρονια χορο δεν ξερω καποια σχολη λατιν,παντα εκανα σεμιναρια η μεσα στα μαθηματα του μοντερνου.αν βρεις τιποτα καλο πες το και σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:57 Η aggelikaki: #205 25-11-09 21:57 σεμιναρια?που και ποσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Χριστιάννα ^^: #206 26-11-09 20:45 Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυστυχως αν και κανω χρονια χορο δεν ξερω καποια σχολη λατιν,παντα εκανα σεμιναρια η μεσα στα μαθηματα του μοντερνου.αν βρεις τιποτα καλο πες το και σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 21:57 Η aggelikaki: #205 25-11-09 21:57 σεμιναρια?που και ποσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Χριστιάννα ^^: #206 26-11-09 20:45 Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σεμιναρια?που και ποσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Χριστιάννα ^^: #206 26-11-09 20:45 Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Ο papas έγραψε: #207 26-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Λάτιν, φθηνό, χμ, έχω κάτι υπόψην αλλά μένεις αρκετά μακριά ρε συ και δεν νομίζω να αξίζει να έρχεσαι μέχρι το κέντρο για μια σχολή. Έχεις ψάξει καλά όλες τις σχολές της περιοχής σου και των γύρω; =/ Α! Κάτι άσχετο, ορολογία μπαλλέτου:https://www.abt.org/education/dictionary/index.html Το εντόπισα σήμερα :heart: Click για ανάπτυξη... Επισης: www.dance.net Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Dimitra95: #208 30-11-09 00:12 Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ξεκίνησα φέτος και μου αρέσει πολυ! Πηγαίνω σε μια ιδιωτική σχολή μια φορά την εβδομάδα. Μαθαίνω hip-hop, latin και salsa. Μπορεί να ειναι λίγο ακριβά τα δίδακτρα αλλά πιστεύω οτι αξίζει και θα το συνεχίσω για αρκετά χρόνια.Είναι ένα ωραίο χόμπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:28 Η indiespyllak: #209 30-11-09 00:28 Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και είμαι άσχετη από χορό και θεωρώ τον εαυτό μου επιεικώς ατάλαντη σε αυτό...δεν πιστεύω ότι το λέω εγώ τέτοιο πράγμα.....άρχισα να κάνω μαθήματα λάτιν!Δε βαριέσαι...έτσι να γυμναζόμαστε κιόλας!!Είναι πολύ ωραίο!!Έχουμε μάθει μέχρι στιγμής salsa και τσα-τσα....Και έπεται συνέχεια...τρέμε σκηνή...τρέμε...χιχοχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η neni έγραψε: #210 05-12-09 17:18 Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina3a2 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η konstantina3a2: #211 05-12-09 20:20 οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οοοοο.... 13 μερες και τις πήρα τις ποεντ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampire_Quiny Νεοφερμένο μέλος Η Vampire_Quiny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η Vampire_Quiny: #212 06-12-09 16:36 ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο χορος τα σπαει...δεν ειναι για μενα μονο τροπος γυμναστικης αλλα κ τροπος εκφρασης και εκτονωσης συναισθηματων.. ασχολουμαι απο πρωτη δημοτικου με το μπαλετο, εχω κανει κ λιγο τζαζ... οσο για τις πουεντ, ειναι μεγαλο ζορι στην αρχη...τα δικα μου ποδια προσωπικα τους πρωτους δυο μηνες ματωναν και μετα απο καθε μαθημα εκανα ποδολουτρο.οταν ομως αρχισεις να συνηθιζεις και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος απο ρελεβε πορωνεσαι ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η neni έγραψε: #213 06-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Να συμπληρώσω την ερώτησή μου... Διαβάζω, π.χ., στα πρώτα post, τη SoZi να λέει ότι κάνει μοντέρνο, μπαλέτο, λάτιν κτλ όλα μαζί. Πώς γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:48 Η Dimitra95: #214 06-12-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από neni: Πώς προλαβαίνεται μερικά παιδιά και κάνετε δύο είδη χορού ταυτόχρονα? Θα' θελα να το κάνω κι εγώ αλλά ήδη, το ένα είναι 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχετε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες? Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω κάθε Σάββατο για μία ώρα τον κάθε χορό(Κάνω τρεις χορούς-τρεις ώρες). Έχω και άλλες δραστηριότητες αλλά με βολεύει εκείνη την ήμερα που έχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η neni έγραψε: #215 08-12-09 16:26 Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, κάθε βδομάδα άλλο είδος? Αλλά και πάλι... Αν πηγαίνεις στο ένα τμήμα τη μία βδομάδα στο άλλο την επόμενη, δε χάνεις πράγματα που κάνουν τα παιδιά του ενός ή του άλλου τμήματος όταν δεν είσαι εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο Irodis έγραψε: #216 08-12-09 19:58 Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η neni έγραψε: #217 08-12-09 21:33 Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγαινε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aggelikaki: #218 08-12-09 22:42 τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Ο papas έγραψε: #219 08-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Λεω να παω να μα8ω τανγκο εγω!!!!! τι λετε???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τάνγκο απλά θεικό ξεκίνα με ευρώπαικό που δεν θέλει φοβερή τεχνική και συνέχισε με αργεντίνικο αφου θα έχεις εξοικιωθεί αρκετά με το τάνγκο!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Να ξεκινησει με χιλια!!! Συμφωνω με το αγγελικακι,παρολο που το αργεντινικο ειναι καλυτερο για αρχη (για να μπει στα βαθια νερα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:02 Η neni έγραψε: #220 09-12-09 19:02 Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτά τα 2 είναι διαφορετικοί χοροί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.