who
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Και 'γω που νόμιζα ότι μόνο οι του ΕΜΠ κυκλοφορούν ως άλλοι γυμνοί ροπαλοφόροι Ηρακληδείς...![]()
απο ό,τι φαίνεται δεν έχει να κάνει με το πολυτεχνείο

απλά στο ΕΜΠ είναι οι περισσότεροι γυμνοί ροπαλοφόροι Ηρακληδείς.
(η συντριπτική πλειοψηφεία των ροπαλοφόρων δλδ)
αν και δεν έχει να κάνει με θέμα πολυτεχνείου το εν λόγω ζήτημα , αλλά με θέμα σχολής πλέον.

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Αποκλειεται να εχουν ιδια δικαιωματα οι ΗΜΜΥ με τους ΑΡΜΗΧ, ραδιο αρβυλλα τελειως, τραγικο.
παιδιά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου:
1) δεν είπα ότι ισχύει , είπα ότι μας το είπαν στο αμφιθέατρο.
2) αυτό είναι κάτι που ειπώθηκε απο έναν καθηγητή (πρώτο εξάμηνο είμαι , δεν ξέρω τι παίζει με τα δικαιώματα).
3) Προσωπικά μου φάνηκε όπως προείπα , παράλογο
4) οι ΗΜΜΥ ΕΧΟΥΝ μηχανική.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Ώπα. Εννοείς φυσική-μηχανική, ή μηχανική των κατασκευών, αντοχή υλικών κ.λπ.;
νομίζω είναι προφανές ότι αναφέρομαι σε φυσική-μηχανική.

είπαμε , δεν είμαστε πολιτικοί μηχανικοί , αν και δεν ξέρω αν παίζει τίποτα στα επόμενα εξάμηνα.
και επαναλαμβάνω θεωρώ παράλογο αυτό που μας είπε ένας συγκεκριμένος καθηγητής στο αμφιθέατρο (αλλά άντε να του το πεις).

μάλλον νόμιζε ότι έκανε με άλλους μάθημα , δεν εξηγείται αλλιώς.

who
Πολύ δραστήριο μέλος

νομίζω είναι προφανές ότι αναφέρομαι σε φυσική-μηχανική.
Η φυσική-μηχανική ή αλλιώς φυσική Ι που λέει και το πρόγραμμα σπουδών σας, δεν έχει καμιά σχέση με την αναφερόμενη μηχανική των κατασκευών, την αντοχή των υλικών, και ένα σωρό άλλα σχετικά μαθήματα. Μόνο στο 3ο ή στο 4ο εξάμηνο έχετε ένα μάθημα που λέγεται "τεχνική μηχανική", και φαντάζομαι, έχει σχέση μ' αυτό που λέω εγώ. Οπότε, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι ο καθηγητής σας, εκτός κι αν κατάλαβες κάτι λάθος, μάλλον νόμιζε ότι απευθυνόταν σε φοιτητές άλλης σχολής...

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Η φυσική-μηχανική ή αλλιώς φυσική Ι που λέει και το πρόγραμμα σπουδών σας, δεν έχει καμιά σχέση με την αναφερόμενη μηχανική των κατασκευών, την αντοχή των υλικών, και ένα σωρό άλλα σχετικά μαθήματα. Μόνο στο 3ο ή στο 4ο εξάμηνο έχετε ένα μάθημα που λέγεται "τεχνική μηχανική", και φαντάζομαι, έχει σχέση μ' αυτό που λέω εγώ. Οπότε, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι ο καθηγητής σας, εκτός κι αν κατάλαβες κάτι λάθος, μάλλον νόμιζε ότι απευθυνόταν σε φοιτητές άλλης σχολής...![]()
Όταν λες "Μηχανική" , ο "κοινός κόσμος" , καταλαβαίνει φυσική μηχανική.
τα άλλα είναι εκ των πραγμάτων αντικείμενο του πολιτικού-αρχιτέκτονα ίσως και μηχανολόγου. Πως θέλεις ένας ηλεκτρολόγος να κάνει μηχανική κατασκεύων ??

όπως για τους πολιτικούς δεν είναι τα κυκλώματα ξέρω γω ή η μικροηλεκτρονική.
όσο για τον καθηγητή , δεν σας κάνω πλάκα , τον ξαναρωτήσαμε κιόλας.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Άρα καταλήγουμε σ' αυτό που είπαν οι περισσότεροι. Ότι δεν είστε καν βοσκοί;![]()
μάλλον τα μπερδεύεις τα πράγματα. Ίσα ίσα , εγώ είπα πως ο καθένας άμα μελετήσει κάτι και είναι καλός σε αυτό , και τι να λέει που δεν έχει αντίστοιχο πτυχίο , αν έχει τις γνώσεις να το εφαρμόσει , γιατί να μην το κάνει?
άμα ένας μηχανικός περιβάλλοντος , μελετήσει μηχανική κατασκευών , γιατί να μην μπορεί να κατασκευάσει ένα κτήριο εξίσου καλά...
(θα μου πεις και οι άλλοι γιατί υπάρχουν , για να τους κλέβουν "άσχετοι" τη δουλειά?) ---> άλλο θέμα.

who
Πολύ δραστήριο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο αν έχει και ανάλογες εμπειρίες στις κατασκευές ανεξαρτήτως χαρτιού.
τώρα οι υπογραφές και τα σχετικά είναι άλλο ζήτημα , δεν αναφέρομαι στην πραγματικότητα , δεν το κάνει κανείς αυτό που περιγράφω (απο όσο ξέρω) προφανώς. Απλά λέω γιατί να μη μπορεί να κάνει κάποιος κάτι απο ενδιαφέρον αν του αρέσει εξίσου με κάτι άσχετο που σπούδασε.
αυτό.
το "δε μαθαίνεις τα πάντα απο τα βιβλία" ισχύει στον ίδιο βαθμό για έναν βοσκό και για έναν πολιτικό μηχανικό με πτυχίο χωρίς εμπειρίες.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

το "δε μαθαίνεις τα πάντα απο τα βιβλία" ισχύει στον ίδιο βαθμό για έναν βοσκό και για έναν πολιτικό μηχανικό με πτυχίο χωρίς εμπειρίες.
Ναι. Ό,τι είπα είχε καθολική ισχύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.