giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.692 μηνύματα.

Σοβαρά μιλάς τώρα; Πω το έψαξα λίγο και έφριξα. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη μπανανία που έχτισαν οι ανθέλληνες. Οι μπαρμπάδες υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ μετά θα απορούν γιατί η φοιτήτρια έφυγε στα ξένα.Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 225 μηνύματα.

Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα ..H Κρητη ειναι ονομαστη για την κουζινα της ...αλλα και για τις αντιθεσεις της στους ανθρωπους.
Eνα ειναι κοινο σε ολους ..αφου ειναι κρητικο ειναι ανωτερο ολων.
Στην πραξη τωρα
Μπορεις να βρεις θεικα εδεσματα και μπορεις να βρεις και για τον κουβα αναλογως ποιος τα φτιαχνει...μερικοι βαζοντας μπολικο αλατι και μπαχαρικα νομιζουν οτι κανουν κρητικη κουζινα και επιμενουν γιατι ειναι κρητικοι.
Καποιοι αλλοι κρητικοι ....τοσο απλα και φτωχικα και τοσο υπεροχα...
Η κρητη ειναι ευλογημενη ως προς την αριστη πρωτη υλη.
Αν πας θα βρεις την καλη ακρη.
Την ομομοιομορφια ποιοτητας που εχει η θεσσαλονικη δεν την εχει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείοΒρε καλωστηνα ... που χαθηκες?
Νομιζω οι πρωταθλητες του αρνητικου σπορ ειναι η απρόσωπη και ακριβη αθηνα και η ακριβή κρητη.
Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες
Εσυ που θα πας?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη.Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα ..
Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 225 μηνύματα.

Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκΚοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη.
Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι.Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα ..
Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο
Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων.
Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες.Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω μια
Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,,Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι.
Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες.
Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι.
[/χαχαχα καλά λες
Χαχαχα καλά λεςςΕ καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα?Έχω μια
Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,,
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχαε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου.Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?.ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη.Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?.
Προσοχη στις κρητικες πεθερες.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ?Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη.
Προσοχη στις κρητικες πεθερες.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη.Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ?
Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε.
Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα..Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη.
Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε.
Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο.

Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι..Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη.
Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλαΟι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη.

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις.Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα..
Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι..
Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Dr. Gl. Luminous
- kostis76
- eupalinaros
- Kafkinos
- gianikit
- aris65
- GIANCHRIS
- maritina07
- sakplat
- Hased Babis
- zoed
- Sotiris 12
- panosT436
- korlef
- katerina1980
- Anna1974.
- delkad
- giorgos5002
- waakaq
- Kate1914
- charmander
- Χρήστος2006
- giannhs2001
- user110908
- Searching
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- elinamav
- Drscientist
- Paragontas7000
- Dr.Katalyst
- AnnaV
- Entropy24
- ang12_012
- gaidouri
- andreouk
- engineer?
- abyssiniancat
- FNC_Sophia
- redpointer
- Obi-Wan Kenobi
- Scandal
- Xryssa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.