Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:43 Η Riaaaa έγραψε: #41 08-10-25 15:43 Πως πάω; καφετερια ischool ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #42 08-10-25 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως πάω; καφετερια ischool ? Click για ανάπτυξη... κανε κλικ εδω και γραψε οτι θες Καφετέρια του iSchool ΙΙ Αν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή; Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε; www.ischool.gr Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #42 08-10-25 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως πάω; καφετερια ischool ? Click για ανάπτυξη... κανε κλικ εδω και γραψε οτι θες Καφετέρια του iSchool ΙΙ Αν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή; Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε; www.ischool.gr
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως πάω; καφετερια ischool ? Click για ανάπτυξη... κανε κλικ εδω και γραψε οτι θες Καφετέρια του iSchool ΙΙ Αν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή; Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε; www.ischool.gr