giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:08 Ο giannhs2001: #21 07-10-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς τώρα; Πω το έψαξα λίγο και έφριξα. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη μπανανία που έχτισαν οι ανθέλληνες. Οι μπαρμπάδες υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ μετά θα απορούν γιατί η φοιτήτρια έφυγε στα ξένα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:37 Η Riaaaa έγραψε: #22 07-10-25 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: H Κρητη ειναι ονομαστη για την κουζινα της ...αλλα και για τις αντιθεσεις της στους ανθρωπους. Eνα ειναι κοινο σε ολους ..αφου ειναι κρητικο ειναι ανωτερο ολων. Στην πραξη τωρα Μπορεις να βρεις θεικα εδεσματα και μπορεις να βρεις και για τον κουβα αναλογως ποιος τα φτιαχνει...μερικοι βαζοντας μπολικο αλατι και μπαχαρικα νομιζουν οτι κανουν κρητικη κουζινα και επιμενουν γιατι ειναι κρητικοι. Καποιοι αλλοι κρητικοι ....τοσο απλα και φτωχικα και τοσο υπεροχα... Η κρητη ειναι ευλογημενη ως προς την αριστη πρωτη υλη. Αν πας θα βρεις την καλη ακρη. Την ομομοιομορφια ποιοτητας που εχει η θεσσαλονικη δεν την εχει. Click για ανάπτυξη... Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Βρε καλωστηνα ... που χαθηκες? Νομιζω οι πρωταθλητες του αρνητικου σπορ ειναι η απρόσωπη και ακριβη αθηνα και η ακριβή κρητη. Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες Εσυ που θα πας? Click για ανάπτυξη... Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 07-10-25 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Click για ανάπτυξη... Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:41 Η Riaaaa έγραψε: #24 07-10-25 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Click για ανάπτυξη... Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 07-10-25 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο Click για ανάπτυξη... Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ Click για ανάπτυξη... Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:46 Η Riaaaa έγραψε: #26 07-10-25 21:46 Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μιλάς τώρα; Πω το έψαξα λίγο και έφριξα. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη μπανανία που έχτισαν οι ανθέλληνες. Οι μπαρμπάδες υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ μετά θα απορούν γιατί η φοιτήτρια έφυγε στα ξένα.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:37 Η Riaaaa έγραψε: #22 07-10-25 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: H Κρητη ειναι ονομαστη για την κουζινα της ...αλλα και για τις αντιθεσεις της στους ανθρωπους. Eνα ειναι κοινο σε ολους ..αφου ειναι κρητικο ειναι ανωτερο ολων. Στην πραξη τωρα Μπορεις να βρεις θεικα εδεσματα και μπορεις να βρεις και για τον κουβα αναλογως ποιος τα φτιαχνει...μερικοι βαζοντας μπολικο αλατι και μπαχαρικα νομιζουν οτι κανουν κρητικη κουζινα και επιμενουν γιατι ειναι κρητικοι. Καποιοι αλλοι κρητικοι ....τοσο απλα και φτωχικα και τοσο υπεροχα... Η κρητη ειναι ευλογημενη ως προς την αριστη πρωτη υλη. Αν πας θα βρεις την καλη ακρη. Την ομομοιομορφια ποιοτητας που εχει η θεσσαλονικη δεν την εχει. Click για ανάπτυξη... Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Βρε καλωστηνα ... που χαθηκες? Νομιζω οι πρωταθλητες του αρνητικου σπορ ειναι η απρόσωπη και ακριβη αθηνα και η ακριβή κρητη. Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες Εσυ που θα πας? Click για ανάπτυξη... Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 07-10-25 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Click για ανάπτυξη... Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:41 Η Riaaaa έγραψε: #24 07-10-25 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Click για ανάπτυξη... Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 07-10-25 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο Click για ανάπτυξη... Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ Click για ανάπτυξη... Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:46 Η Riaaaa έγραψε: #26 07-10-25 21:46 Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: H Κρητη ειναι ονομαστη για την κουζινα της ...αλλα και για τις αντιθεσεις της στους ανθρωπους. Eνα ειναι κοινο σε ολους ..αφου ειναι κρητικο ειναι ανωτερο ολων. Στην πραξη τωρα Μπορεις να βρεις θεικα εδεσματα και μπορεις να βρεις και για τον κουβα αναλογως ποιος τα φτιαχνει...μερικοι βαζοντας μπολικο αλατι και μπαχαρικα νομιζουν οτι κανουν κρητικη κουζινα και επιμενουν γιατι ειναι κρητικοι. Καποιοι αλλοι κρητικοι ....τοσο απλα και φτωχικα και τοσο υπεροχα... Η κρητη ειναι ευλογημενη ως προς την αριστη πρωτη υλη. Αν πας θα βρεις την καλη ακρη. Την ομομοιομορφια ποιοτητας που εχει η θεσσαλονικη δεν την εχει. Click για ανάπτυξη... Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Βρε καλωστηνα ... που χαθηκες? Νομιζω οι πρωταθλητες του αρνητικου σπορ ειναι η απρόσωπη και ακριβη αθηνα και η ακριβή κρητη. Στο ρεθυμνο δεν εβαλαν κοριτσι στο αστικο λεωφορειο να παει σχολη για να μπουν οι τουριστες Εσυ που θα πας? Click για ανάπτυξη... Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 07-10-25 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Click για ανάπτυξη... Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:41 Η Riaaaa έγραψε: #24 07-10-25 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Click για ανάπτυξη... Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 07-10-25 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο Click για ανάπτυξη... Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ Click για ανάπτυξη... Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:46 Η Riaaaa έγραψε: #26 07-10-25 21:46 Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Click για ανάπτυξη... Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:41 Η Riaaaa έγραψε: #24 07-10-25 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Click για ανάπτυξη... Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 07-10-25 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο Click για ανάπτυξη... Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ Click για ανάπτυξη... Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:46 Η Riaaaa έγραψε: #26 07-10-25 21:46 Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα..μερος με θαλασσα ειναι .. Η βολτα ειναι εξασφαλισμενη. Και στο ρεθυμνο και στα χανια και περισσοτερο στον ονομαστο αγιο νικολαο. Click για ανάπτυξη... Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 07-10-25 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο Click για ανάπτυξη... Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ Click για ανάπτυξη... Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:46 Η Riaaaa έγραψε: #26 07-10-25 21:46 Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Για βόλτα το σκέφτομαι ναι έχω που να μείνω όχι τίποτα άλλο χαχαχα .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Α καλά τι γίνεται στο Ρέθυμνο . Θα διώξουν κ τους ντόπιους για να του τουρίστες .. Άκου εκεί να μην αφήσουν την κοπέλα να μπει στο λεωφορείο Click για ανάπτυξη... Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Θα είναι ωραία κ το καλοκαίρι πιστεύω , αν κ θα γίνεται χαμός από τους τουρίστες αλλά οκ Click για ανάπτυξη... Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:46 Η Riaaaa έγραψε: #26 07-10-25 21:46 Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μια Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. [/χαχαχα καλά λες Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε καλα για πρωτη φορα συγχωρουνται.. σε κανενα μπαρκαρούτσο επεσε το κοριτσι. Εχουν και εξαιρετικες σχολες κλασσικων σπουδων. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Καλοκαιρι εσυ δεν θα δεις ... θα σε διωξουν για να νοικιασουν σε τουριστες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα καλά λεςς
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 21:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 07-10-25 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Έχω μια Έχω μια φίλη ηλεκτρολόγων Χανιά κ μια πάλι ηλεκτρολόγων ηράκλειο .. οπότε θα μείνω κ στις δύο χαχαχα έχει μαζευτεί πολυτεχνείο εδώ ,, Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα?
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:02 Η Riaaaa έγραψε: #28 07-10-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε πηγαινε στα χανια.. πολλες ηλεκτρολογες μαζευτικαν ,θα φας κανενα ηλεκτροσοκ... καμια δασκαλα τιποτα? Click για ανάπτυξη... Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 07-10-25 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Δασκάλα όχι , ψυχολόγος μια φίλη σπουδάζει Φλώρινα ,, αλλά ας πάω μια βόλτα από εκεί .. θα το κανονίσω χαχα Click για ανάπτυξη... ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:08 Η Riaaaa έγραψε: #30 07-10-25 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε να πας φλωρινα ..να την δεις..να της πας και κασκολ... αλλα κοιτα για να τη βγαλεις καλα φλωρινα θες να εχεις και αισθημα..παρτο μαζι σου. Click για ανάπτυξη... Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 07-10-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ίσως πάω ναι φλωρινα θέλω πιο σύντομα γιατί είναι κολλητή ενώ στα άλλα δύο κορίτσια πάω καλοκαιράκι .. χειμερινό προορισμό για πες ?. Click για ανάπτυξη... Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:21 Η Riaaaa έγραψε: #32 07-10-25 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Κοιτα οι νεοι ειναι σαν τα κουταβια... δεν ζουν μεσα σε τοιχους... εξω ειναι η ζωη και η σχετικη φασαρια... οποτε και για καλοκαιρικο και χειμερινο προορισμο απο τις επιλογες που εχεις ειναι η κρητη. Προσοχη στις κρητικες πεθερες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 07-10-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χαχαχα γιατί τι έχουν οι κρητικές πεθερές ? Τι διαφορά έχουν με τις υπόλοιπες Αθηναίες κτλ ? Click για ανάπτυξη... Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #34 07-10-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζημη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι αθηναιες ξερουν απο ντελιβερυ και χρυση ζύμη. Οι κρητικες, αν δεν ξερεις να ανοιγεις φυλο και να κανεις καλιτσουνια θα σε παιξουνε. Υγ...Εισαι και εσυ πολυβολο μυνηματων ....σε τσιγκλαω και εγω, θα φαμε προστιμο. Click για ανάπτυξη... Τώρα που είπες πεθερουλα κρητη άμα μένει αυτή αγιο νικολαο , εγώ χανια μια Χαρούλα θα είμαι από μακριά , εκτός κ είναι καμιά καλουλα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #35 07-10-25 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπαα φύλο δεν ξέρω να ανοίγω προτείμω την χρυσή ζύμη θα στραφώ προς Αθήνα χαχχα.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Οκτωβρίου 2025 Κ τα ντελιβερι μια Χαρούλα είναι.. Click για ανάπτυξη... Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Η Riaaaa έγραψε: #36 07-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Εεε εντάξει τωρα
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Η Riaaaa έγραψε: #37 08-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα ντελιβερυ δεν ειναι καλα... δεν τρως ..σαβουρωνεις. Tο μονο ντελιβερυ που εχω φαει καλα ειναι απο noudle bar...ακριβο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 08-10-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2025 Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Sotiris 12 icarly37 Mistis tis erimou many of Filip Kallon Maria_Xagorari m.b. ch2006 elinamav .7082729-0. vps str07 gianikit Drscientist MariaApo AggelikiGr user110908 bigguy thenutritionist aris65 katerina1980 korlef PhysicsEnjoyer Kate1914 ManDef thanasarasz elefther1ou_ maritina07 Dr. Gl. Luminous Kafkinos psychoticwaltz Corfu kitty andreouk sakplat Dr.Katalyst Obi-Wan Kenobi johnsala kyriako eng waakaq redpointer andyklad hello1234 Galleon kostis76 eupalinaros GIANCHRIS zoed panosT436 Anna1974. delkad giorgos5002 charmander Χρήστος2006 giannhs2001 Searching Paragontas7000 AnnaV Entropy24 ang12_012 gaidouri engineer? abyssiniancat FNC_Sophia Ilikntas Scandal Xryssa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πάντως οκ κ το μαγειρευτο καλό, αλλά οι κρητικες δεν μαθαίνουν τον γιοκά να μαγειρευει ή δεν κάνουν τέτοια Click για ανάπτυξη... Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει πριβιλετζ για τα κοριτσια.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 14:39 Η Riaaaa έγραψε: #39 08-10-25 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε σεμνα ... τι θα μαγερευει ο ντελικανης...? ε κουζουλαθηκες επαε? Μονο εγω ξερω να μαγειρευω , ελληνικα ,ιταλικα και εξωτικα...ο πατερας μου μου εμαθε...ειναι λεει προβιλετζ για τα κοριτσια. Click για ανάπτυξη... Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Click για ανάπτυξη... Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2025 στις 15:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 08-10-25 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το. Συνημμένα 1759926233548.png 910,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Πως τα μιλάς τα κρητικά χαχα .. ναι ναι προβιλετζ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Οκτωβρίου 2025 Αα τι εξωτικά, τι εξωτικά μαγειρευεις; Click για ανάπτυξη... Ε καλα ριχνω και κανενα παλαβο για ψαρεμα. Βασικα οτι μαθαινω οτι αρεσουν στα κοριτσια Πχ Λαχανικα stir fry Και δουλευω πολυ την σαλτσα σογια με δικες μου παραλαγγες , μαυροδαφνη μχυμους κορτοκαλι ,ξυσματα , ανανα. Ε με αυτα κανεις απειρα πραματα. Σολομο, λαυρακι, τσιπουρα φιλετα τεριακι... και ολα τα κρεατα. Η δικη μου σπεσιαλιτε ειναι κατι απλο..σκετο ρυζι με σαλτσα..αν το εχεις δε τρως τιποτα αλλο. Μην απαντησεις εδω θα φαω ξυλο..στην καφετερια πηναινε το.