nPb
Επιφανές μέλος

Το μόνο πρόβλημα είναι η απαίσια καθηγήτρια του μαθήματος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

εγω ειμαι αναμεσα σε παιδαγωγικο και ηλεκτρολογων υπλογιστων...............εσεις που λετε να παω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ λέω να πας σε άλλο thread γιατί είσαι off-topic

Ξέρω εγώ το "γιατί", είναι η γνωστή "Πλύση εγκεφάλου περί ΕΜΠ"...
Μα τι έχει πια αυτό το ΕΜΠ; Μέλι; Δεν σας καταλαβαίνω...Κι εγώ ΕΜΠ θέλω να πάω.
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα τι έχει πια αυτό το ΕΜΠ; Μέλι; Δεν σας καταλαβαίνω...Κι εγώ ΕΜΠ θέλω να πάω.
έλα ρε civilara, αφου καταλαβαίνεις. δεν εχει τπτ το εμπ ισα ισα μια χαρα ειναι. απλα το προβλημα ειναι οτι πολλοι αντι να διαλεξουν τμημα, διαλεγουν πανεπιστημιο. δλδ αντι για μαθηματικο η φυσικο ΕΚΠΑ διαλεγουν σεμφε ΕΜΠ και καλα το ΕΜΠ ακουγεται πιο....--->

ενω το μαθηματικο η το φυσικο ειναι πιο...--->

nPb
Επιφανές μέλος

Όλη η Ελλάδα θα ήθελε να περάσει εκεί...
giorgos_1992
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Αν μου επιτρέπεις να σου πω τη γνώμη μου (και ας είμαι πιο μικρός):Διαβασα καποια τρομακτικα πραγματακια κ σε αλλα φορουμ σχετικα με το Φυσικο Αθηνας ( 8μιση ετη ΜΟ φοιτησης, ποσοστο εγκαταλειψης 70%, μ@#$%κες καθηγητες κλπ) τα οποια με στρεφουν προς Μαθηματικο ΕΚΠΑ..
Αυτά που άκουσες για το φυσικό, άλλοι τα λένε για το μαθηματικό Αθήνας (ακριβώς τα ίδια).
Άρα: μην λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου ότι ακούς από εδώ και απο εκεί. Άκου μόνο πηγές που θεωρείς έγκυρες και αυτό που θέλει η καρδιά σου.
bati
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Προσοχή αυτό ισχύει λίγο ή πολύ σε όλες τις επιστήμες. Απλά στις άλλες επιστήμες εκτός φυσικομαθηματικού, δεν υπάρχει δικαιολογία μετά να "κλατάρει" ο φοιτητής, διότι υποτίθεται ότι επέλεξε την επιστήμη του στα 18 του, επειδή του άρεσε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ''ΝΟΥΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.! Η ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΘΜΟ Φ = Φ= 1,6180... ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.. ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.
Η ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΛΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ.
1,6180 και ακόμα 0,4292 που είναι η ακριβής τιμή της "απάντησης σε όλα", μας κάνει... 1.1888
Τυχαίο; Δε νομίζω!

nPb
Επιφανές μέλος

Και ποιος δεν θέλει να διδάσκεται υψηλού επιπέδου μαθήματα; Ποιος δεν θέλει να διδάσκεται γνώση που στο εξωτερικό ίσως υπάρχει και σε μεταπτυχιακό επίπεδο;
giorgos_1992
Νεοφερμένο μέλος

1.Φυσικο Αθηνας
2.Φυσικο Θεσ/νικης
3.Μαθηματικο Θεσ/νικης
4.Μαθηματικο Αθηνας
5.ΣΕΜΦΕ
nPb
Επιφανές μέλος

Καλώς ήρθες!
Μη σταματήσεις ποτέ να παρακολουθείς τα μαθήματα!
Μη γραφτείς σε καμία παράταξη! Μη δεχθείς βοήθεια από κανέναν, όταν θα πας για την εγγραφή σου!(κοματόσκυλα θα έρθουν να σε βοηθήσουν... Μη σου στείλουν καμιά κοπέλα και μασήσεις...

Μην παίρνεις έτοιμες εργασίες στα εργαστήρια.
Να περνάς μαθήματα με την αξία σου, όχι με σκονάκια ή αντιγραφές σε όσο δύσκολη θέση και αν έρθεις ποτέ.
Μην κάθεσαι μακριά από τον πίνακα του αμφιθεάτρου, γιατί όσο πιο μακριά, τόσο πιο εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σου.
Να διαβάζεις τα μαθήματα από τις σημειώσεις σου το πολύ μια εβδομάδα μετά την διάλεξη.
Αυτά ως μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι φοιτητές σε οποιοδήποτε τμήμα.
nex.
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ exC ...τα σκονακια δυστυχως ειναι μεγαλος εθισμος

nPb
Επιφανές μέλος

killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και καταλήγεις να δίνεις ΑΣΕΠ να διοριστείς καθηγητής.. Όχι ότι είναι άσχημα και δεν το λέω υποτιμητικά. Είμαι καθηγητής και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!
Πάντως αν κάποιος αγαπάει το επάγγελμα του καθηγητή, σαν μαθηματικός είναι πιο εύκολα να διοριστεί από οτι σαν Φυσικός, για τον απλούστατο λόγο ότι στον κλάδο των Φυσικών διαγωνίζονται ταυτόχρονα για τις ίδιες θέσεις και με τα ίδια θέματα Φυσικοί, Χημικοί, Γεωλόγοι, Βιολόγοι!!! ενώ στους μαθηματικούς διαγωνίζονται μονο... οι Μαθηματικοί! (κλειστό επάγγελμα κατά κάποιο τρόπο!)
Ο συναγωνισμός στον κλάδο των Φυσικών είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι στους Μαθηματικούς.
Οι Φυσικοί είναι κάτι σαν τους φιλολόγους όπου διαγωνίζονται για τις ίδιες θέσεις από 500 διαφορετικά τμήματα.

Όλοι όσοι έγιναν επιστήμονες με έψιλον κεφαλαίο, έκαναν σκονάκια. Όποιος λέει ότι δεν έκανε μια φορά στην ζωή του, λέει ψέματα...![]()
![]()
Για να είσαι επιστήμονας με έψιλον κεφαλαίο πρέπει να είσαι και άνθρωπος με α κεφαλαίο. Η τιμιότητα είναι σημαντικός παράγοντας για αυτό. Προτιμώ να είμαι ένας ηλίθιος πτυχιούχος που δεν έκανε ούτε ένα σκονάκι ποτέ, παρά ένας μεγάλος επιστήμονας με σκονάκια. Γνώμη μου.
---
@nex:
Συγχαρητήρια για την επιλογή/εισαγωγή σου!
giorgos_1992
Νεοφερμένο μέλος

Υποθέτω ότι δε θα ανέβει τόσο το Φυσικό Αθηνών, οπότε:
Καλώς ήρθες!
Μη σταματήσεις ποτέ να παρακολουθείς τα μαθήματα!
Μη γραφτείς σε καμία παράταξη! Μη δεχθείς βοήθεια από κανέναν, όταν θα πας για την εγγραφή σου!(κοματόσκυλα θα έρθουν να σε βοηθήσουν... Μη σου στείλουν καμιά κοπέλα και μασήσεις...)
Μην παίρνεις έτοιμες εργασίες στα εργαστήρια.
Να περνάς μαθήματα με την αξία σου, όχι με σκονάκια ή αντιγραφές σε όσο δύσκολη θέση και αν έρθεις ποτέ.
Μην κάθεσαι μακριά από τον πίνακα του αμφιθεάτρου, γιατί όσο πιο μακριά, τόσο πιο εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σου.
Να διαβάζεις τα μαθήματα από τις σημειώσεις σου το πολύ μια εβδομάδα μετά την διάλεξη.
Αυτά ως μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι φοιτητές σε οποιοδήποτε τμήμα.
thanks φιλε τα λεμε εκειιιι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.