Πολύ καλό φροντηστήριο αποκλειστικά για ενήλικες που δεν είδα να αναφέρει κανείς είναι η Ευρωδιάσταση στο κέντρο αθήνας, ειδικά για Αγγλικά και Ιταλικά που έχω προσωπική εμπειρία και με πολύ οικονομικά δίδακτρα που επειδή έχω περάσει κ από άλλα φροντιστήρια πιστεύω δεν υπάρχουν πουθενά!εκεί πήρα Lower michigan σε 2,5 μήνες με αρκετό διάβασμα μετά απο 15 χρόνια που είχα πάει τελευταία φορά φροντιστήριο!Έιχαμε την τύχη να έχουμε εξαιρετικές καθηγήτριες διαφορετικά ίσως δεν θα τα είχα καταφέρει!Κάκιστο φροντιστήριο όσον αφορά την διοίκηση-ιδιοκτήτες-υπεύθυνους είναι του ΓΡΑΨΑ κ ειδικά στην καλλιθέα κ με πανάκριβα δίδακτρα άλλα είχαμε συμφωνήσει άλλα μου ζητούσαν αργότερα...anyway απλά τους τα έδωσα κ έφυγα...όσο για τα φροντ του σαλεβρή μια φίλη μου αρκετά υπεύθυνη απόφοιτη παντείου, έκανε προετοιμασία κ κόπηκε κ στο κρατικό lower μάλιστα! κ φυσικά είχε να μας πει τα χειρότερα..!Όσο για τα συνοικίακα φροντιστήρια είναι συνήθως πανάκριβα και η ποιότητα των καθηγητών αμφιλεγόμενη..θα σας πω κάτι, όσα χρήματα έδωσα εγώ για Lower-Proficiency και Diploma C1 ιταλικά, έδωσε η αδερφή μου σε συνοικιακό για να πάρει C1 στα Γαλλικά...με αποτέλεσμα να φύγει κ να κάνει ιδιαίτερα τώρα για C2..τα συμπεράσματα δικά σας..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.