Εγώ πήγαινα στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Νέου Κόσμου από την Α κανονική μέχρι και το Proficiency (έκανα και Γαλλικά μέχρι το Β1) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. (Με έγραψε η μαμά μου εκεί γιατί ήταν μεγάλο όνομα, ενώ πριν πήγαινα σε ένα συνοικιακό). Τα πήρα όλα τα πτυχία με την πρώτη, το επίπεδο σπουδών ήταν υψηλό, οι καθηγητές γαμάτοι (για όσους γίνονταν παράπονα εκτεταμένα και από πολλούς μαθητές, γίνονταν παρατηρήσεις και αν συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση, απολύονταν). Διάλεγαν πολύ καλά βιβλία, υπήρχε οργάνωση, μέθοδος.
Γενικά, δεν μπορείς όμως να ξέρεις τι είδους καθηγητές έχει το κάθε φροντιστήριο, είτε είναι αλυσίδα, είτε συνοικιακό. Αυτό που πήγαινα εγώ έχει έναν πολύ "σωστό" και επαγγελματία διευθυντή, και πολύ προσιτό και φιλικό, οπότε φροντίζει το φροντιστήριο του να κρατά ένα επίπεδο. Δεν ξέρω αν οι διευθυντές όλων των Ευρωγνώση είναι το ίδιο υπεύθυνοι...
Τα δίδακτρα ήταν κάπως τσιμπημένα, σε σχέση με τα συνοικιακά, αλλά πιστεύω αξίζει. Δεν θυμάμαι τιμές του επιπέδου C2, γιατί έδωσα πριν 2 χρόνια. Πάντως στην αρχή δίνεις ένα ποσό, και όσο μεγαλύτερο είναι, μετά οι δόσεις είναι μικρότερες. Εννοώ δεν είναι στάνταρ η εγγραφή και οι δόσεις, τις προσαρμόζεις. Θα σου πρότεινα να κλείσεις ένα ραντεβού με τον διευθυντή της Ευρωγνώσης που ενδιαφέρεσαι, για να σου πει πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τους καθηγητές, τα δίδακτρα, τα ποσοστά επιτυχίας, τα βιβλία, και ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει. Και μετά, πράττεις αναλόγως!
Ελπίζω να σε βοήθησα! Ό,τι άλλο θες, ρώτησε με, και αν το γνωρίζω θα χαρώ να σε βοηθήσω!