Metal Heart
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνω μαζι σου!!το να κανεις πολλες ωρες φροντηστηρια ειναι σκετη υπερβολη τελικα...το προσωπικο διαβασμα ειναι αυτο που χρειαζεται κυριως...και τον καλυτερο καθηγητη να εχεις αν εσυ δεν διαβαζεις...δεν θα γραψεις!!εγω νομιζω ηταν βλακεια μου που πηγαινα τοσες ωρες ιδιαιτερα ... αν αφιερωνα την ωρα που ελειπα στο ιδιαιτερο στο προσωπικο διαβασμα πιστευω θα τα ειχα παει πολυ καλυτερα... και πολλες φορες οι καθηγητες δεν εχουν παντα δικιο ως προς τι πρεπει να διαβαζουμε (παλι καλα που δεν ακουσα την καθηγητρια μου σε ορισμενα θεματα, αλλιως θα τα πηγαινα χειροτερα σε καποια μαθηματα).
Gate4
Επιφανές μέλος

Σωστό και αυτό.. Αλλά όταν στο σχολείο με τον καθηγητή που έχεις δεν καταλαβαίνεις τίποτα είναι θέμα..Συμφωνω μαζι σου!!το να κανεις πολλες ωρες φροντηστηρια ειναι σκετη υπερβολη τελικα...το προσωπικο διαβασμα ειναι αυτο που χρειαζεται κυριως...και τον καλυτερο καθηγητη να εχεις αν εσυ δεν διαβαζεις...δεν θα γραψεις!!
Έχω 2 τέτοιους καθηγητές στην κατεύθυνση και είναι δύσκολα,, κανείς δεν τον καταλαβαίνει

Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω νομιζω ηταν βλακεια μου που πηγαινα τοσες ωρες ιδιαιτερα ... αν αφιερωνα την ωρα που ελειπα στο ιδιαιτερο στο προσωπικο διαβασμα πιστευω θα τα ειχα παει πολυ καλυτερα... και πολλες φορες οι καθηγητες δεν εχουν παντα δικιο ως προς τι πρεπει να διαβαζουμε (παλι καλα που δεν ακουσα την καθηγητρια μου σε ορισμενα θεματα, αλλιως θα τα πηγαινα χειροτερα σε καποια μαθηματα).
Που πέρασες τελικά;

Σωστό και αυτό.. Αλλά όταν στο σχολείο με τον καθηγητή που έχεις δεν καταλαβαίνεις τίποτα είναι θέμα..
Έχω 2 τέτοιους καθηγητές στην κατεύθυνση και είναι δύσκολα,, κανείς δεν τον καταλαβαίνει![]()
Και πάλι. Όταν στρώνεται κανείς μόνος του, ξέρει την ύλη και γενικά ψάχνεται μόνος του πάλι και δεν περιμένει κάποιο φροντιστήριο να του δώσει ώθηση, τότε θα δει ότι το μάθημα στο σχολείο θα του φανεί υπεραρκετό. Προσωπικά κάνω μόνο σε τρια μαθήματα φροντιστήριο και ήδη αισθάνομαι να πιέζομαι φοβερά με τις ώρες . Τις υπόλοιπες χρονιές δεν έκανα κι ούτε έχω μείνει πίσω. Απλά έχουν σπείρει όλοι το φόβο ότι χωρίς φροντιστήριο δεν τα καταφέρνει κανείς κι ορμάνε όλοι στα ιδιαίτερα.

KatM
Νεοφερμένο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Που πέρασες τελικά;Πάντως αυτό που λες για το προσωπικό διάβασμα ειναι πολύ σωστό. Το διαπιστώνω καθημερινά.
Στην 2η μου επιλογη που ηταν η γερμανικη φιλολογια θεσσαλονικης. Την 1η μου επιλογη την εχασα για καμια 300 μορια. Δεν εχει ομως ιδιαιτερη σημασια, αφου ακομα και πριν την ανακοινωση των βασεων ειχα αποφασισει οτι θα σπουδασω στην Γερμανια

Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην 2η μου επιλογη που ηταν η γερμανικη φιλολογια θεσσαλονικης. Την 1η μου επιλογη την εχασα για καμια 300 μορια. Δεν εχει ομως ιδιαιτερη σημασια, αφου ακομα και πριν την ανακοινωση των βασεων ειχα αποφασισει οτι θα σπουδασω στην ΓερμανιαΗμουν Γερμανια ακομα πριν ανακοινωθουν οι βασεις. Την δευτερα ξεκιναει η εισαγωγικη βδομαδα
![]()
Μπράβο ρε, χίλιες φορές καλύτερα. ΚΙ εγώ για Γερμανία ψάχνομαι. Θα σπουδάσεις κάτι αντίστοιχο εκεί;
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομικη στη ΧαιδελβεργηΜπράβο ρε, χίλιες φορές καλύτερα. ΚΙ εγώ για Γερμανία ψάχνομαι. Θα σπουδάσεις κάτι αντίστοιχο εκεί;
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομικη στη Χαιδελβεργη
8)8)Τι τέλεια. Και κάνεις αίτηση είπαμε με απολυτήριο λυκείου, σωστά; Ξέρεις αν εχουν τμήμα μετάφρασης-διερμηνειας εκεί;

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

δε γνωριζω... δες στο σαιτ του πανεπιστημιου8)8)Τι τέλεια. Και κάνεις αίτηση είπαμε με απολυτήριο λυκείου, σωστά; Ξέρεις αν εχουν τμήμα μετάφρασης-διερμηνειας εκεί;![]()
κερκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

ευτυχώς υπάρχει το φροντιστήριο!
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ο φυσικός λέει "μη διαβάβαζετε αυτό, δε θα το χρειαστείτε στη Γ' λυκείου".
Οι μαθηματικοί "σας βάζουμε θέματα παρόμοιας δυσκολίας με αυτά που θα δείτε στην Γ' λυκείου, άσχετα αν δεν κάνουμε καλά το μάθημά μας""

Αυτή της έκθεσης και των κειμένων "ααα, έτσι είναι; Έτσι βάλτε το", "όχι κυρία, δεν είναι έτσι", "δίκιο έχεις". (καθυστερημένηηη

Οι άλλοι τρώγονται, αλλά τι να κάνω τους απαιτητικούς καθηγητές στα θρησκευτικά/Αρχές οικονομίας;

Gate4
Επιφανές μέλος

Τα ίδια λέει και σε μας και είμαστε 3η λυκείουΑυτή της έκθεσης και των κειμένων "ααα, έτσι είναι; Έτσι βάλτε το", "όχι κυρία, δεν είναι έτσι", "δίκιο έχεις". (καθυστερημένηηη)

maria_95kt
Νεοφερμένο μέλος

Ουτε ασκησεις μας βαζουν,ουτε σημειωσεις και γενικα να ναι καλα οι φιλοι που μ δινουν απτα φροντ τους.
Απο μια καθηγητρια ζητησα ασκησεις για τα χριστουγεννα και μ ειπε οποιος θελει βρισκει μονος του!Μου αναψαν τα λαμπακια αλλα δεν ηθελα να τσακωθω και με αυτην την καθηγητρια κ να γινω κ γραφικη..οποτε αμα γυρνουσα τον χρονο πισω,σιγουρα θα πηγαινα καποιες ωρες φροντ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.