Παιδιά και εγώ πέρασα Βόλο Μηχανολόγος Μηχανικός 4ος!!!

Το είχα δεύτερη επιλογή.Για 30 μόρια δεν επιασα Θεσσαλονίκη.Αλλά έχω τη δυνατότητα μετεγγραφής λόγω τριτεκνίας.Και όμως δεν ξέρω τι να κάνω.Ακούω ότι η σχολή του Βόλου είναι πάρα πολύ καλή με νέους καθηγητές.Φοιτητική ζωή πολύ καλή.Πανέμορφη πόλη.Ακόμα...υπάρχει περίπτωση να πάρω υποτροφία λόγω της 4ης θέσης μου?Να ρωτήσω στη γραμματεία?...
Τα θετικά της Θεσσαλονίκης αν τέλικά πάρω μετεγγραφή είναι ότι εκεί θα είναι οι περισσότεροι φίλοι μου...Εννοείται το ΑΠΘ σχολάρα...επίσης φανταστική πόλη και φοιτητούπολη...μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα των κατευθυνσεων και τέλος αυτό που μ λένε όλοι ότι θα βρίσκομαι δίπλα στην πόλη μου και θα πηγαινοέρχομαι όποτε θέλω(μένω Κατερίνη).
Αν πάρω πάλι μετεγγραφή φοβάμαι μήπως αγανακτήσω μέχρι να μπω επίσημα στη σχολή του ΑΠΘ...Μήπως δεν μου δίνουν βιβλία,δεν μ επιτρέπεται η είσοδος σε κάποια εργαστήρια,μη χάσω άδικα 1 ή και 2 εξάμηνα...κλπ κλπ...
Εννοείται πως από Δευτέρα θα ρωτήσω όλα τα σχετικά στη σχολή του Βόλου στη γραμματεία...αλλά οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή γνώμη θα με βοηθούσε πολύύύ...