chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:02 Ο chaoscrum: #241 15-09-09 01:02 και εγω πατρα-επιστημη των υλικων... λεω να παω εστια πρωτη χρωνια και να ψαξω σπιτι κατα την διαρκεια τησ χρωνιας. Πεταγωνται ποντικοι απο τα ταβανια στις εστιες? περσυ ειχα περασει στο τει πατρασ παλι. και μονο που πηγα για εγγραφη κα@@@σα.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο .:aLeX:. έγραψε: #242 15-09-09 01:07 Αρχική Δημοσίευση από manic: την δευτερα παω για εγγραφη και εχω καποιες αποριες 1)πως παω (ποιο λεωφοριο -μενω διπλα στο γηπεδο της παναχαικης και κοντα στο δρομο ελληνου στρατιώτη-) 2)για το τμημα των μηχαν. υπ. (ceid) πρεπει να σταματησω σε καποια συγκεκριμενη σταση? 3)χρειαζομαι ΜΟΝΟ αυτα που λεει η σχολη εδω για την εγγραφή μου ετσι? Click για ανάπτυξη... 1. Μπαινεις στο 9 2. Πρωτη σταση του Πανεπιστημιου (θα καταλαβεις πολυ ευκολα ποια ειναι). Μετα ρωτας ποιο ακριβως ειναι το κτιριο σου και σου λενε.. Μπορω να σου πω κ γω, αλλα θα σε μπερδεψω απο εδω... 3. Ε μαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο fostiras13: #243 15-09-09 04:40 ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο .:aLeX:. έγραψε: #244 15-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο fostiras13: #245 15-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Click για ανάπτυξη... 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο .:aLeX:. έγραψε: #246 15-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω πατρα-επιστημη των υλικων... λεω να παω εστια πρωτη χρωνια και να ψαξω σπιτι κατα την διαρκεια τησ χρωνιας. Πεταγωνται ποντικοι απο τα ταβανια στις εστιες? περσυ ειχα περασει στο τει πατρασ παλι. και μονο που πηγα για εγγραφη κα@@@σα.!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:07 Ο .:aLeX:. έγραψε: #242 15-09-09 01:07 Αρχική Δημοσίευση από manic: την δευτερα παω για εγγραφη και εχω καποιες αποριες 1)πως παω (ποιο λεωφοριο -μενω διπλα στο γηπεδο της παναχαικης και κοντα στο δρομο ελληνου στρατιώτη-) 2)για το τμημα των μηχαν. υπ. (ceid) πρεπει να σταματησω σε καποια συγκεκριμενη σταση? 3)χρειαζομαι ΜΟΝΟ αυτα που λεει η σχολη εδω για την εγγραφή μου ετσι? Click για ανάπτυξη... 1. Μπαινεις στο 9 2. Πρωτη σταση του Πανεπιστημιου (θα καταλαβεις πολυ ευκολα ποια ειναι). Μετα ρωτας ποιο ακριβως ειναι το κτιριο σου και σου λενε.. Μπορω να σου πω κ γω, αλλα θα σε μπερδεψω απο εδω... 3. Ε μαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο fostiras13: #243 15-09-09 04:40 ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο .:aLeX:. έγραψε: #244 15-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο fostiras13: #245 15-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Click για ανάπτυξη... 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο .:aLeX:. έγραψε: #246 15-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manic: την δευτερα παω για εγγραφη και εχω καποιες αποριες 1)πως παω (ποιο λεωφοριο -μενω διπλα στο γηπεδο της παναχαικης και κοντα στο δρομο ελληνου στρατιώτη-) 2)για το τμημα των μηχαν. υπ. (ceid) πρεπει να σταματησω σε καποια συγκεκριμενη σταση? 3)χρειαζομαι ΜΟΝΟ αυτα που λεει η σχολη εδω για την εγγραφή μου ετσι? Click για ανάπτυξη... 1. Μπαινεις στο 9 2. Πρωτη σταση του Πανεπιστημιου (θα καταλαβεις πολυ ευκολα ποια ειναι). Μετα ρωτας ποιο ακριβως ειναι το κτιριο σου και σου λενε.. Μπορω να σου πω κ γω, αλλα θα σε μπερδεψω απο εδω... 3. Ε μαλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:40 Ο fostiras13: #243 15-09-09 04:40 ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο .:aLeX:. έγραψε: #244 15-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο fostiras13: #245 15-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Click για ανάπτυξη... 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο .:aLeX:. έγραψε: #246 15-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:44 Ο .:aLeX:. έγραψε: #244 15-09-09 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο fostiras13: #245 15-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Click για ανάπτυξη... 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο .:aLeX:. έγραψε: #246 15-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:46 Ο fostiras13: #245 15-09-09 04:46 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Click για ανάπτυξη... 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο .:aLeX:. έγραψε: #246 15-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Δες στο σαιτ της σχολης σου.... Η αν δεν εχουν ανακοινωση, βρες το τηλεφωνο και παρε την γραμματεια.. *ischool: Ενημερωση 24/7 Click για ανάπτυξη... 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:47 Ο .:aLeX:. έγραψε: #246 15-09-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: 28 λέει στο σαιτ.Αλλά χτες το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αποκλείεται ν' αρχίσουν πριν να έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Δηλαδή πριν τις 30!!Μπέρδεμα...... Click για ανάπτυξη... Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fostiras13 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Ο fostiras13: #247 15-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από .:aLeX:.: Ρωτα απο κοντα οταν πας για την εγγραφη.... Click για ανάπτυξη... ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:24 Η fusebb έγραψε: #248 15-09-09 05:24 στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στις 6 οκτωβρη μου ειπαν εμενα...πηρα τηλ την γραματεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stevediol Νεοφερμένο μέλος Ο stevediol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο stevediol: #249 15-09-09 16:00 Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια για ιντερνετ στην πατρα η forthnet λεει?γτ εδω στην μυτιληνη βαζουν πολλοι forthnet 24 mbs και πιανουν μεχρι 8!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο chaoscrum: #250 15-09-09 17:02 Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο kritikaros: #251 15-09-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ε ναι αυτό θα κάνω,απλώς θα με βόλευε το πότε να πάω Πάτρα αν ήξερα την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων!!Ευχαριστώ πάντως... Click για ανάπτυξη... βάσει πείρας θα σου έλεγα ότι δεν παίζει να ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά πριν τις εκλογές,αν και αυτό με τις εγγραφές δεν είναι απαραίτητο. το πολύ-πολύ να γίνουν 1-2 μέρες καλώς μας ήρθατε-αυτά θα κάνουμε μαζί-μπράβο κλπ.κλπ. ή καμιά υποδοχή φοιτητών από την προεδρο της σχολής και χαιρετισμός από τις παρατάξεις. εννοείτε όμως ότι πρέπει να ρωτήσεις γιατί όλα είναι πολύ ρευστά μέχρι την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Υ.Γ αν χρειαστείτε τίποτα για την σχολή στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας πω ό,τι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofaki4 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η sofaki4 έγραψε: #252 15-09-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fusebb: αντε επιτελους καποιος απο ψηλα αλωνια...ειχα αρχισει να απελπιζομαι να σε ρωτησω γενικα η περιοχη (μας πλεον) βολευει?? Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ πιστεύω πως βολεύει πολύ αφού τα πάντα είναι δίπλα χωρίς να είσαι ακριβώς μέσα στο χάος του κέντρου. Η πλατεία γεωργίου είναι μόνο 10 λεπτά οπότε είσαι κοντά και για το λεωφορείο. Απλά αν σκοπεύεις για αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι ΘΑΝΑΤΟΣ! (από εμπειρία) Σε ποιά σχολή εισαι? Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Internet στην εστια πεζει? Εχει ασυρματο ? Μπορω να βαλω στο δωματιο? Click για ανάπτυξη... Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο chaoscrum: #253 16-09-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manic Νεοφερμένο μέλος Ο manic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:39 Ο manic έγραψε: #254 16-09-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: ας ειναι ethernet μην καψουμε τον εγκεφαλο μας Click για ανάπτυξη... με το wifi θα το καψεις με το κινητο δλδ (να υπενθυμίσω δεν ενοοω την συσκευη μονο αλλα τις κεραιες που υπαρχουν εδω και εκει..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:22 Ο KeepBreathing: #255 16-09-09 03:22 Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritikaros Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:27 Ο kritikaros: #256 16-09-09 05:27 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε να γραφτούμε μια ημερομηνία διαφορετική απο αυτήν που λέει στο site της κάθε σχολής ανάλογα με το επίθετο; (πάντα ανάμεσα 16-30 Σεπτεμβρίου). Εγώ κανονικά πρέπει να πάω Δευτέρα αλλά δεν μπορώ! Click για ανάπτυξη... αυτό γίνετε για να μην πλακώσουν όλοι μαζί την ίδια μέρα,οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα,αλλά πρέπει να πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο για να είσαι καλυμένος στα σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η RebeccaforJimani: #257 16-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sofaki4: Η εστία αν μη τι άλλο έχει απίστευτα γρήγορο internet! Σίγουρα έχεις στο δωμάτιο δεν είμαι σίγουρη αν είναι ασύρματο ή ethernet... Click για ανάπτυξη... Και είναι free έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chaoscrum Νεοφερμένο μέλος Ο chaoscrum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Ο chaoscrum: #258 16-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis katerina1980 Panatha mono thewitcher Atrlef despoina.m mariel79 m.b. nick34 eukleidhs1821 FNC_Sophia EFAKIT hello1234 abyssiniancat Ilikntas st.krf thenutritionist katia.m Angelikaaa E.Z Jauahahwiwisjs Entropy24 Leo21 panosT436 Geo20 Corfu kitty ang12_012 sophiaa psychoticwaltz Drscientist sky1 PhildP21 Τρελας123 Startx0 chester20080 elsapap Scandal mvas elinamav gianikit kyriako Mapz psar2006 George_dr Dionisis.l MrDragonboy ceid TheNorth medstudy dmav depylop aggelosst9 panaman Dr. Gl. Luminous spring day the.m024 oups Citylights Ευτυχια Αδαμοπουλου jimis2001 korlef nucomer alpha.kappa tsiobieman constansn emilyfan85 Magigi Fofifofi78 Ελεν Anonymous0 VohtheiaA srg96 pinelopikaxrila20@gm Mariap. MariaK11 ANASTASIAZ21 stefan Chrisa Mary Jane Jimmis18 Than003 GTS AndromedaS damn Γιωργος15773 norbit Serotonin xriiistiiinaaa Αλκης Κ. SoyLydia20 Olgaki21 kostas1233 xristina11 spyroskaftanis rekcoR panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Και είναι free έτσι? Click για ανάπτυξη... Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η RebeccaforJimani: #259 16-09-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chaoscrum: Μαλλον ναι. Θα ηταν γελοιο να το χρεωνουν. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητέ! Όλα γίνονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna13 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Η anna13 έγραψε: #260 16-09-09 14:19 :what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:what: Αρχική Δημοσίευση από fostiras13: ρε παιδιά ξέρει κανείς (σίγουρα) πότε αρχίζουν τα μαθήματα???(οικονομικών επιστημών έχω περάσει) Click για ανάπτυξη... και εγω εκει περασα . πηρα τηλ κ μ ειπαν πως αρχιζουν 28..λιγο περιεργο μου φαινεται αφου οι εγγραφες ειναι μεχρι 30..δηλαδη γινεται να αρχιζουν τα μαθηματα 28 και οι εγγραφεσ να γινονται μεχρι 30???:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.