Έλεος! Ρε παιδιά εσείς που δεν μένετε εστία(npb) αλλά και εσείς που δεν την έχετε δει καν(Ηlianna) πως μπορείτε και μιλάτε με τόση άνεση και λέτε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του? Όχι μόνο αυτά που λέτε είναι ανακρίβειες αλλά μόλις τα διάβασα ένιωσα τόσο άσχημα, λες και εμείς που μένουμε εστία είμαστε ζώα!
Λοιπόν, απο προσωπική πείρα ενός χρόνου, και μένοντας στο χειρότερο κτίριο της εστίας έχω πολλά να πω αλλά δεν χρειάζεται να σας πρήζω. Δύο πραγματάκια μόνο. Το φαγητό είναι καταπληκτικό και ο μερίδες κανονικότατες προς μεγάλες, οι τουαλέτες είναι μεν στο κτίριό μου έξω από τα δωμάτια αλλά κάθε μέρα περνά συνεργείο και τις καθαρίζει με χλωρίνη και ποτέ δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα, τα δωμάτια με αρκετή μεν δουλειά γίνονται ωραία(όπως έκανα εγώ το δικό μου), ένα χρόνο δεν έχω δει ποτέ μου κατσαρίδα ή κάποιο άλλο έντομο εκτός από μύγες, έχουμε συνεχώς ζεστό νερό, γρήγορο internet(100 mbps) και γρήγορη πρόσβαση στη σχολή μας(no αστικό το πρωί) και παρέα όλη την ώρα αν το θελήσουμε αφού είμαστε τόσοι φοιτητές μαζεμένοι. Υπάρχουν πολλάαααααααααααααααααααααααα προβλήματα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σπίτι που να μην έχει προβλήματα ή να σας χαλάνε 500 + ευρώ που εξοικονομείτε μένοντας εστία. Αυτά από 'μένα.
όποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες ας μου στείλει pm.