Guest 863023
Επισκέπτης

Θα εχετε κανα φθηνο γυμναστηριο ετσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Eιμαι κρυουλιαρης φαινεται.....εδω στην Κρητη κρυωνω τι εχω να δω εκει!!
rip
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Εκτος απο κρυο , χιονι ριχνει? (εννοω στο κεντρο π.χ γιατι στα βουνα σιγουρα ριχνει)
Όχι.
Really? ? ?
Εγώ νόμιζα πιο πολύ![]()
Να ξέρεις ότι το χιλιόμετρο χοντρικά θέλει ένα δεκάλεπτο περπάτημα. Άρα όταν κάνεις 20-30 λεπτά με τα πόδια σημαίνει ότι είναι 2-3 χιλιόμετρα η απόσταση

Guest 863023
Επισκέπτης

antonis_07
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλος!Όχι, απλώς τα μισά είναι στην πόλη και τα μισά λίγο έξω από αυτήν. Η απόσταση τους είναι σχετικά μικρή, την κάνουν και με τα πόδια μερικές φορές. Οι αρχιτεκτόνισσες είναι δίπλα μας για να χαίρεσαι.
Δεν έχουμε ιδιαίτερα πράγματα free για φοιτητές όπως γυμναστήρια κλπ, ωστόσο υπάρχουν κάποια γηπεδάκια μπάσκετ μέσα στην πόλη που προφανώς παίζουν τζάμπα όλοι. Για ποδόσφαιρο είτε σε τοπική ομάδα θα πας είτε για 5χ5.
Το λεωφορείο προς την σχολή είναι τζάμπα προς το παρόν. Άλλη συγκοινωνία δεν θα χρειαστείς. Κάνεις με τα πόδια το ένα άκρο της πόλης στο άλλο μέσα σε μερικά λεπτά.
Η αποσταση ΗΜΜΥ-Κεντρο Ξανθης γινεται με τα ποδια ξερω γω;
Guest 863023
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλος!
2,6 χιλιόμετρα απόσταση είναι, μπορείς να την κάνεις και με τα πόδια αν δεν βαριέσαι. Αλλά έχει τζάμπα λεωφορείο κάθε ώρα οπότε δεν έχει θέμα (και μερικές φορές πάνω από ένα).
α ποδηλατάκι ισως?
Ναι χρησιμοποιούν αρκετοί.
antonis_07
Νεοφερμένο μέλος

Το βραδυ ομως ξερω γω, εχει παλι λεωφορεια αν γυρναω αργα απο βολτα ή σταματανε στις 12;2,6 χιλιόμετρα απόσταση είναι, μπορείς να την κάνεις και με τα πόδια αν δεν βαριέσαι. Αλλά έχει τζάμπα λεωφορείο κάθε ώρα οπότε δεν έχει θέμα (και μερικές φορές πάνω από ένα).
Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Το βραδυ ομως ξερω γω, εχει παλι λεωφορεια αν γυρναω αργα απο βολτα ή σταματανε στις 12;
Εκτός και αν μένεις εστίες, θα μένεις μέσα στην πόλη. Δεν έχει σπίτια κοντά στους ημμυ, μόνο εστίες. Και τα μαγαζιά και οι βόλτες όλες στην πόλη. Οι ημμυ δεν έχουν τίποτα δίπλα. Άρα δεν θα χρειάζεσαι μεταφορικό για να κυκλοφορήσεις βράδυ αφού θα είσαι μέσα στην πόλη ούτως η άλλως. Τώρα για τις εστίες και τα βραδινά δρομολόγια προς ημμυ/εστίες δεν ξέρω τι παίζει, δεν τα χρειάστηκα ποτέ.
Παιζει να ειναι το μονο ΑΕΙ πανελληνιως (μαζι με ΑΠΘ) που οι φοιτητες μπορουμε να πηγαινουμε με τα ποδια στην σχολη![]()
Εγώ θα βαριόμουν να περπατήσω πάντως

antonis_07
Νεοφερμένο μέλος

Εκτός και αν μένεις εστίες, θα μένεις μέσα στην πόλη. Δεν έχει σπίτια κοντά στους ημμυ, μόνο εστίες. Και τα μαγαζιά και οι βόλτες όλες στην πόλη. Οι ημμυ δεν έχουν τίποτα δίπλα. Άρα δεν θα χρειάζεσαι μεταφορικό για να κυκλοφορήσεις βράδυ αφού θα είσαι μέσα στην πόλη ούτως η άλλως. Τώρα για τις εστίες και τα βραδινά δρομολόγια προς ημμυ/εστίες δεν ξέρω τι παίζει, δεν τα χρειάστηκα ποτέ.
Εγώ θα βαριόμουν να περπατήσω πάντωςΤο έκανα κανά δυο φορές μέχρι εκεί.
αα καταλαβα μια χαρα. οχι εννοουσα βραδινα δρομολογια για το σπιτι, νομιζα υπαρχουν κ σπιτια κοντα στο ημμυ αλλα κομπλε.
Να σαι καλα αγορι

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Βσκ φίλε μου, στην Ξανθη το κρύο γίνεται αρκετά αισθητο εξαιτίας του υπερβολικού αέρα που έχει. Δδλ δεν εχει πολύ αρνητικές θερμοκρασίες (άντε να φτασει -5 C) αλλά εξαιτίας του αερα που ό,τι και να φορας θα κρυώνεις (Eιμαι κρυουλιαρης φαινεται.....εδω στην Κρητη κρυωνω τι εχω να δω εκει!!

Χίονι όχι και αυτό διότι τα βουνά που βρίσκοντα βόρεια της πόλης αποτελούν φρούρειο για τα χιόνια που έρχονται απο τον βορρά. Αλλά θα βλέπεις τα βουνά συνεχώς χιονισμέναΕκτος απο κρυο , χιονι ριχνει? (εννοω στο κεντρο π.χ γιατι στα βουνα σιγουρα ριχνει)

Ναι αρκετοί κάνουν την αποσταση με τα πόδια...2 φορές το δοκίμασα στα 3 χρόνια που ειμαι και δεν θα το ξανακάνω!!Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλος!

Ναι βολευει αρκετά τους καλοκαιρινούς μήνες ... αλλά όταν βρέχει (βρέχει σχεδόν καθε μερα στην Ξανθηα ποδηλατάκι ισως?

Όταν το τμήμα μεσα στην πόλη ειναι μια χαρα...Παιζει να ειναι το μονο ΑΕΙ πανελληνιως (μαζι με ΑΠΘ) που οι φοιτητες μπορουμε να πηγαινουμε με τα ποδια στην σχολη![]()

Δικός μου εισαι κι εσυΕγώ θα βαριόμουν να περπατήσω πάντωςΤο έκανα κανά δυο φορές μέχρι εκεί.

Karidakos
Νεοφερμένο μέλος

ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ

Dimi97
Νεοφερμένο μέλος

λοιπον παιδες ποιος περασες Ημμυ ΔπΘ ??
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ![]()
Εδω

Guest 863023
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Karidakos
Νεοφερμένο μέλος

ΕδωΕσύ πήγες Ξάνθη καθόλου η οχι ακομα?
Είμαι τώρα αλανι και ψάχνω σπίτι
Johnny15
Επιφανές μέλος

Karidakos
Νεοφερμένο μέλος

Κάνε και καμιά βόλτα το βράδυ![]()
Έκανα χθες τι βράδυ στην παλιά πόλη και την παραλία :-D το πιο τέλειο μέρος!!! Απλά ρε συ δε μπορώ να κάνω και πολλά από τη στιγμή που έχω έρθει με τον πατέρα μου :ρ... τωρα πινω καφέ στο enzzo :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ismember
- Qwerty 0
- EFAKIT
- Dionisis.l
- Mechanic2
- Mechan
- Mary06
- mvas
- btarn
- thenutritionist
- Steliosalm
- Don25
- estrela
- Nala
- tsiobieman
- Αναστασία197
- Fara
- calliope
- constansn
- Stergios
- Schlimazel
- Μαραθ22
- Hased Babis
- Meow
- augustine
- spiroskrokidis5@gmai
- χημεια4λαιφ
- Dr. Gl. Luminous
- Kitana
- Scandal
- la loquera
- Victorakos
- Anta2004
- xexeboi
- ggl
- MARY Β.
- stefan
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.