Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Iratus έγραψε: #81 30-08-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Bio_: Για cyta μου έχουν πει και άλλοι,πάντως θα το ψάξω και για vodafone-wind. Όσο για τον άλλο τρόπο δεν είναι πάντα πολύ πρακτικός. Click για ανάπτυξη... μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 23:46 Ο Johnnaousa: #82 30-08-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Iratus: μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ Click για ανάπτυξη... θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Iratus έγραψε: #83 30-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι εδώ και 1μιση χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:31 Ο Johnnaousa: #84 27-09-12 16:31 Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Η evi07larissa: #85 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Click για ανάπτυξη... Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #86 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bio_: Για cyta μου έχουν πει και άλλοι,πάντως θα το ψάξω και για vodafone-wind. Όσο για τον άλλο τρόπο δεν είναι πάντα πολύ πρακτικός. Click για ανάπτυξη... μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 23:46 Ο Johnnaousa: #82 30-08-12 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Iratus: μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ Click για ανάπτυξη... θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Iratus έγραψε: #83 30-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι εδώ και 1μιση χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:31 Ο Johnnaousa: #84 27-09-12 16:31 Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Η evi07larissa: #85 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Click για ανάπτυξη... Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #86 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iratus: μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ Click για ανάπτυξη... θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Ο Iratus έγραψε: #83 30-08-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι εδώ και 1μιση χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:31 Ο Johnnaousa: #84 27-09-12 16:31 Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Η evi07larissa: #85 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Click για ανάπτυξη... Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #86 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι εδώ και 1μιση χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:31 Ο Johnnaousa: #84 27-09-12 16:31 Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Η evi07larissa: #85 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Click για ανάπτυξη... Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #86 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Η evi07larissa: #85 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Click για ανάπτυξη... Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #86 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες Click για ανάπτυξη... Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:40 Ο Johnnaousa: #86 27-09-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;; Click για ανάπτυξη... εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Ο Superhuman: #87 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου! Click για ανάπτυξη... Multirama ήταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Ο Johnnaousa: #88 27-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef jkhkh Kaiti.07 Conne an_gk Vslktu Nick_nt Ryuzaki Μαρία Ιρέν Nocommingback elenaaa Citylights stefan Dr House Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Multirama ήταν! Click για ανάπτυξη... σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:57 Η evi07larissa: #89 27-09-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως Click για ανάπτυξη... Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nationalgeo Νεοφερμένο μέλος Ο nationalgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2016 στις 00:13 Ο nationalgeo: #90 04-08-16 00:13 Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα σας! Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.