foreverfreak
Διάσημο μέλος

Θα σου κανω μια απλη ερωτηση: Εσυ ενα χρονο που εισαι στη Λαρισα μονο σε σκυλαδικα και κλαμπς πας?? Αν, ναι τοτε μαλλον πρεπει να ψαχτεις καλυτερα!! Μπορω να σου πω διαφορα μαγαζια για νυχτερινη διασκεδαση, που δεν ειναι ουτε σκυλαδικα, ουτε κλαμπς, αλλα θα μας παρει 2 μερες...Τότε σε τι αναφέρεαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xionath
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Η εσύ έχεις το τουπέ,ή ξεσπάς λόγω Λαρισαίου.Σε συγχωρώ μόνο αν είναι το δεύτερο.ΧΑΛΙΑ ειναι... μια τρυπα ειναι οταν κατεβουν Αθηνα κανουν λες κι εχουν να πανε στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!ουστ !!!!!!!!!!
On topic:Τι θετικό έχει η Λάρισα;Μα φυσικά το ότι είναι κοντά στα Τρίκαλα!

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Σιγά ρε πρωτευουσιάνοι...![]()
να κι αλλος!!!

ούτε το ένα,ούτε το αλλο...Η εσύ έχεις το τουπέ,ή ξεσπάς λόγω Λαρισαίου.Σε συγχωρώ μόνο αν είναι το δεύτερο.
On topic:Τι θετικό έχει η Λάρισα;Μα φυσικά το ότι είναι κοντά στα Τρίκαλα!![]()
η εκφραση προσωπικης γνωμης συνεπαγεται με τουπε;συγγνωμη αλλα την αληθεια ειπα..Μα δε γινεται να ειναι αρεστη σε ολους η Λαρισα!και με αφορμη το σχολιο σου να αναφερω πως ολοι οι Θεσσαλοι ανταγωνιζονται μεταξυ τους ποιοι ειναι οι καλυτεροι!εδω ταιριαζει το τουπε.......και αν διαβασες προσεχτικα δε χαρακτηρισα τους Λαρισαιους ως ατομα αλλα τη Λαρισα και τη φοιτητικη ζωη της..το οτι οι Λαρισαιοι εχουν τουπε απεναντι στην Αθηνα ειναι γεγονος...το ζουσα καθε μερα.και δεν ανεφερα καν τα υβριστικα σχολια που λενε για ΄μας χωρις λογο απλα και μονο για να νιωθουν καλυτερα!!!επιμενω πως ειναι χαλια,συμφωνα με τα δικα μου γουστα και σε συγκριση με τη ζωη στην Αθηνα.....τί να κανουμε τωρα...δε γινεται να αρεσει σε ολους.Όπως κι η Αθηνα δε γινεται να αρεσει σε ολους.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

να κι αλλος!!!τόσο κακο είναι να εισαι Αθηναιος;;;;δε μπορω να το καταλαβω!!!
λες κι εχουμε χολερα κανουν ολοι της επαρχιας....επισης νομιζω ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει μια γνωμη,αν μου επιτρεπεις..κι ο,τι λεω δε το λεω ετσι...εχω ζησει στη Λαρισα οποτε μπορω να εκφερω γνωμη στο topic..
![]()
Εγώ δεν είμαι από τη Λάρισα ούτε έχω κάτι με τους Αθηναίους.Φυσικά και ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψη του αλλά όταν το κάνει πρέπει να φροντίζει να ναι κάπως πιο κόσμιος.Μη τσουβαλιάζεις όλη την επαρχία επειδή εσύ δε πέρασες καλά.
Και δεν έχουν μόνο οι επαρχιώτες θέμα με τους Αθηναίους αλλά και οι Αθηναίοι με αυτούς πολλές φορές

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Αν και δεν εγραψα κατι με κακη προθεση ζητω συγγνωμη αν εθιξα καποιον με το λογο μου και γενικα με τη διατυπωση μου πανω στο θεμα.Φυσικά και ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψη του αλλά όταν το κάνει πρέπει να φροντίζει να ναι κάπως πιο κόσμιος.

gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Μαρια: Πρωτα απ'ολα, μαλλονησουν απο τις φοιτητριες που εκλαιγε τη μοιρα τους που περασε επαρχια και δε θελησε να ψαχτει!! Η Λαρισα δεν ειναι μικρη πολη (ελεος δηλαδη, ακους εκει τρυπα), αλλα φυσικα σε μεγεθος δε συγκρινεται με την Αθηνα... Εχει πολλα μερη να βγεις: κεντρο, φρουριο, νεαπολη, προφητη Ηλια και επιλογες για ΟΛΑ τα γουστα!! Ο κοσμος της ξερει να περναει καλα και με καθε ευκαιρια θα βγει εξω να διασκεδασει... Και ολα αυτα στα λεει ενας ανθρωπος που εζησε 18,5 χρονια στη Λαρισα (τωρα ειμαι φοιτητης

Αυτα, με απολυτη αντικειμενικοτητα, για να ξερουμε πανω κατω τι λεμε...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

εχω τοσες αποριες για τη Λαρισα και δυστυχως πρεπει αρκετες να τις λυσω συντομα![]()
ειπαμε ο,τι θες τηλεφωνο ή και οταν ερθεις σε κανω ενα mini tour

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

το την εννοειται...αλλα πρεπει να βρω φροντιστηριο για ιταλικα και συντομα μην χασω την χρονια,γυμναστηριο (αυτα τα 2 οσο πιο κοντα σπιτι μου καλυτερα) πρεπει να μαθω 2-3 αστικα για αρχη οπως με ποιο θα μπω στη Λαρισα απο εκει που θα με αφησει το κτελ..επισης μαγαζι για να κανω συνδεση ιντερνετ και αλλα..ειπαμε ο,τι θες τηλεφωνο ή και οταν ερθεις σε κανω ενα mini tour![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Έχω μια απορία όλη την χρονιά...η δημοτική βιβλιοθήκη που βρίσκεται?![]()
και γω το ψάχνω καιρό αυτό στην δική μου πόλη, αλλά δεν την εχω βρει ένα χρόνο, οπότε μην νοιώθεις παράξενα, στην Λάρισα σπουδάζεις άλλωστε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

έλειπα εκείνη την μέρα ρεΈλα ρε μαλάκα!Στο Χατζηγιάννειο είναι!(Εκεί που έκανε την παράσταση η θεατρική ομάδα!)

Superhuman
Δραστήριο μέλος

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Στην παπακυριαζή έχει βιβλιοθήκη.
που ειναι και δεν την θυμαμαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.