Iratus
Δραστήριο μέλος

Για cyta μου έχουν πει και άλλοι,πάντως θα το ψάξω και για vodafone-wind.
Όσο για τον άλλο τρόπο δεν είναι πάντα πολύ πρακτικός.
μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ![]()
θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus
Δραστήριο μέλος

θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο!
Εγώ είμαι εδώ και 1μιση χρόνο

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;;Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου!Τώρα που φεύγω;;;; χαχαχαχαχα που;;;
Superhuman
Δραστήριο μέλος

Multirama ήταν!εκεί που ήταν τα media markt(?) στην Βενιζέλου!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντωςMultirama ήταν!

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχασωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως![]()

nationalgeo
Νεοφερμένο μέλος

Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.