Φοιτητική ζωή στην Λάρισα

Για cyta μου έχουν πει και άλλοι,πάντως θα το ψάξω και για vodafone-wind.
Όσο για τον άλλο τρόπο δεν είναι πάντα πολύ πρακτικός.

μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μη το λες,έχει σώσει κόσμο.ρώτα και τον johnaousa τον πρώτο του καιρό εδώ:P

θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θέλει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να την βγάλεις για ένα μήνα έτσι, εγώ ήμουν αλλά δεν είναι εύκολο!

Εγώ είμαι εδώ και 1μιση χρόνο:P

Άνοιξαν public πριν μερικές μέρες:D

Multirama ήταν!
σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως:D

σωστός και με είχε κολλήσει από χθες το μυαλό να θυμηθώ τι ήταν!! Καλή φάση που άνοιξαν πάντως:D
Έλα τώρα μόνο το GAP μας έμεινε και είμαστε κομπλέ !!!!!!!!!!χαχαχαχαχα;)

Καλησπερα σας!
Φετος θα ξεκινησω τις σπουδες μου στη Λαρισα και θα ηθελα εαν μπορει καποιος που ζει εκει να μου πει περιπου το κοστος διαβιωσης πχ τιμες διαμερισματων , supermarket, καφε, γυμναστηριο γενικα πανω κατω πως ειναι η Λαρισα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back