Λοιπον, θα σου απαντησω εγω που ζω 18,5 χρονια σ'αυτη την πολη... Αν και πολλοι εμφανιζονται επιφυλακτικοι, και δε μπορω να καταλαβω γιατι, η ζωη στη Λαρισα και ιδιαιτερα η φοιτητικη ειναι παρα πολυ ωραια!! Πρωτα απ'ολα ειναι η 5η μεγαλυτερη πολη και εχει κυριολεκτικα τα παντα... Απο νυχτερινη ζωη σκιζει και το σιγουρο ειναι πως δε θα βαρεθεις ποτε!! Εχει πολλα ροκομπαρα, δυο-τρια (ισως και παραπανω) καλμπακια, αρκετα και πολυ καλα μπουζουκια, παρα, μα παρα πολλες καφετεριες και πολλες περιοχες που μπορεις να γυρνας!! Ασε που ειναι στο κεντρο της Ελλαδας και μπορεις να φτασεις ευκολα τις περισσοτερες Ελληνικες πολεις... Το κακο βεβαια ειναι οτι δεν εχει αεροδρομιο, αλλα δεν πειραζει!! Επισης η πολη εχει πολλες πλατειες, ωραια αγορα και στα 4 χρονια που θα μεινεις εδω, καθε μερα θα ανακαλυπτεις και κατι καινουργιο!! Τωρα το κοστος ζωης ειναι λιγο τσιμπημενο, αλλα αυτο συμβαινει στις περισσοτερες ελληνικες πολεις... Παντως αν το ψαξεις λιγο, μπορεις να βρεις και αρκετα φθηνο ενοικιο!! Τωρα για το τμημα δεν ξερω να σου πω πολλα, αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι μετακινηθηκε απο το κεντρο, στο οποιο βρισκοτανε (στην πλατεια Ταχυδρομειου), και ανοιξε κοντα στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο, που υπαρχουν ολα τα συγχρονα μηχανηματα και θα χεις τη ευκαιρια να αποκομισεις πολλες γνωσεις!! Επισης οι καθηγητες συνεργαζονται με τους γιατρους του νοσοκομειου, οποτε το επιπεδο σπουδων θα ειναι αρκετα υψηλο... Τελος, μπορει να ειναι μεγαλη πολη, αλλα δεν εχει πολλα τμηματα και αυτο κανει ολους τους φοιτητες μια παρεα και περνανε τελεια!! Συγκεκριμενα υπαρχει η Ιατρικη, το Βιοχημεις και Βιοτεχνολογιας και 20 τμηματα Τ.Ε.Ι... Και για να ειμαι σιγουρος πως σε επεισα, θα σου πω πως στην πολυκατοικια μου εμενε μια φοιτητρια απο τη Αθηνα(!!) και μολις τελειωσε εκλαιγε γιατι δεν ηθελε να φυγει!! Αυτα... Εν ολιγοις δηλωσε τη με τα χιλια και μη το σκεφτεσαι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.