Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιζει να ερθω και εγω Θεσσαλονικη αν χασω την Αθηνα. Λεω να μεινω κεντρο ή παραλία προς Καλαμαριά. Σωστή επιλογή;
Όχι παραλία και ειδικά Καλαμαριά... Καλύτερα 40 εκκλησιές, ευαγγελίστρια, Αγίου Δημητρίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Εγω αν περασω Θεσσαλονίκη σκεφτομαι να μείνω κοντα στην παραλια. Με ενα ποδηλατο παραλιακά σε ενα 10λεπτο θα ειμαι στη σχολη
Θα ανεβαινεις ανηφορα καθημερινα...
Στο τελος σε βλεπω να καταληγεις καπως ετσι !
marley21396
Νεοφερμένος
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=65927&page=12
Thetikos
Δραστήριο μέλος
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου ειπαν τσιμισκη 87 και δεν το βρισκω ...:/
ειμαι φοιτητρια και συνεπως δεν γνωριζω την πολη ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα σου ειπανε...εκει ειναι τ μαγαζι...ε...δν ειναι δυσκολο ν τ βρεις...ειναι πανω στην τσιμισκη απ τν δεξια πλευρα...αν θυμαμαι καλα περιπου στ υψος τς αγιας σοφιας.παιδια μήπως ξερετε που βρισκετε το ohlala στη θεσσαλονικη.
Μου ειπαν τσιμισκη 87 και δεν το βρισκω ...:/
ειμαι φοιτητρια και συνεπως δεν γνωριζω την πολη ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα σου ειπανε...εκει ειναι τ μαγαζι...ε...δν ειναι δυσκολο ν τ βρεις...ειναι πανω στην τσιμισκη απ τν δεξια πλευρα...αν θυμαμαι καλα περιπου στ υψος τς αγιας σοφιας.
μα περπατησα τοσες φορες σημερα την τσιμισκη..... τίποτα!
γκαβή είμαι και δεν το βλέπω;
παντως στο νουμερο 87 δεν ειναι με την καμία..!αφού εκεί δεν υπήρχε και το κοιταξα τοσες φορες
τωρα κατι μου παν για κοντα στη ναυαρινου..αντε να δουμε και εκει μπα και !
Zambouneiro
Νεοφερμένος
kostasath
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εννοώ, να είχε κάποιο νόημα να σου συγκρίνουμε το ΤΕΙ στην Σίνδο με τμήμα ΑΠΘ, και ακόμα μεγαλύτερη λογική να σου συγκρίνουμε μεταξύ τους 2 πόλεις, αλλά ρε μαν στην ίδια πόλη θα κυκλοφορείς είτε είσαι στο ΑΠΘ ή στο ΠαΜακ. Το ΑΠΘ κάνει σίγουρα περισσότερα πάρτι αλλά δεν είναι ότι δεν τα παίρνεις πρέφα ή ότι του ΠαΜακ τα κοιτάνε από την άλλη άκρη σαν τους λεπρούς.
Johnny15
Επιφανές μέλος
kostasath
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μα τι διαφορετικο προσφερει το καθε πανεπιστημιο, περα απο οτι αφορα τις σπουδες?
Τιποτα
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ναι μα τι διαφορετικο προσφερει το καθε πανεπιστημιο, περα απο οτι αφορα τις σπουδες?
Τίποτα? Το πανεπιστήμιο είναι μέρος για μαθήματα you know. Και να μην είσαι φοιτητής σε κάποιο από αυτά τα δυο πανεπιστήμια πάλι φοιτητική ζωή κάνεις αν ζεις εκεί.
kostasath
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πάντως ΑΠΘ το γυμναστήριο ετησίως έχει 15 ευρώ συνδρομή απ 'όσο ξέρω.
kostasath
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Parsha
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.