KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω τότεΤον Αύγουστο θα ανοίξει και η δομή του ΑΠΘ όπου οι ιδιώτες ανεβάζουν σπίτια προς ενοικίαση. Νομίζω είναι πιο "ασφαλές" από τον μεσίτη, γιατί ο ιδιώτης λίγο να τον ζορίσεις με πιο "ψαγμένες" ερωτήσεις (έτος κατασκευής, τετραγωνικά, περιοχή, αν είναι παλιό αν έχει γίνει ανακαίνιση και πότε, αν έχει ασανσέρ, τι κοινόχρηστα έχει, με τι θερμαίνεται κλπ), δεν θα μπορέσει να σε πιάσει κορόιδο γιατί 1 σπίτι θα προσπαθεί να νοικιάσει κι αυτός, δεν είναι μεσιτικό γραφείο.

Να μαζευόμαστε σιγά σιγά.Τι έγινε;Όλοι Θεσσαλονίκη περνάμε;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

koukouvayia
Νεοφερμένο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι να έχεις αυτοκίνητο εκεί, όμωςΠάντως παιδια ελάτε Τούμπα,σε απόσταση 600 μέτρων απο το σπιτι μου εχω 5 συμφοιτητές και γενικα πολυ καλη φοιτητοπεριοχη.Ησυχη (δεν θα πατε να μείνετε ακριβώς δίπλα στο γήπεδο),με ωραια σπίτια και καλα ενοίκια.Και πολυ κοντα στο κεντρο (10 με 15 λεπτα μ το λεωφορείο)

marley21396
Νεοφερμένο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Παιδιά εγώ θα σπουδάσω Θεσσαλονίκη απ ότι φαίνεται στο ΠΑΜΑΚ, δεν θέλω όμως να κινούμε με λεωφορεία θέλω διαμέρισμα κοντά από το πανεπιστήμιο,10-20 λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να μου πείτε κάποιες περιοχές γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζω!
Να ψάξεις Αρμενοπούλου ή Μελενίκου.Είναι πολύ κοντά στο ΠΑΜΑΚ και μένουν αρκετοί φοιτητές εκεί(ιδιαίτερα στη Μελενίκου)!
marley21396
Νεοφερμένο μέλος

werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντάξει θα το ψάξω γιατί θέλω να έχω κάποια ιδέα πριν έρθω να τα δω! Ευχαριστώ!
Ψάξε επισης σπίτια στην ευρύτερη περιοχή Καυταυζογλου-Γαλλικού Ινστιτούτου-Παπαφη μιας και εκει ειναι πιο λογικές οι τιμές.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι!! Αυτό θα έλεγα και εγώ Γαλλικό Ινστιτούτο - Λεωφόρου Στρατού και ίσως αρχικά της Δελφών. Επίσης να προτιμήσεις την Παπάφη, θα υπάρχει και σταθμός του μετρό όταν αποφοιτήσειςΨάξε επισης σπίτια στην ευρύτερη περιοχή Καυταυζογλου-Γαλλικού Ινστιτούτου-Παπαφη μιας και εκει ειναι πιο λογικές οι τιμές.

marley21396
Νεοφερμένο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

marley21396
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Παιδιά εγώ θα σπουδάσω Θεσσαλονίκη απ ότι φαίνεται στο ΠΑΜΑΚ, δεν θέλω όμως να κινούμε με λεωφορεία θέλω διαμέρισμα κοντά από το πανεπιστήμιο,10-20 λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να μου πείτε κάποιες περιοχές γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζω!
Να σου πω.Εγώ μένω Μελενίκου. Είναι κεντρο κεντρο, πιο κεντρο δεν υπάρχει, δίπλα είναι η καμάρα, ροτόντα, πανεπιστήμια και με τα πόδια στα 5 λεπτα λευκός πύργος-παραλία και στα 10 η Αριστοτέλους.Πρόκειται για ενα πεζόδρομο ουσιαστικά με φωτοτυπαδικα και καφετέριες, ειδικα εκεί που ειμαι εγώ είναι ακριβως απο κάτω 3 καφέ (λίγο χαμός όταν έχει αγώνες κλπ αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!).Πράγματι έχει πολλους φοιτητές η Μελενίκου μιας και είναι παρα μα παρα πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Βέβαια για το παμακ θα πρεπει να πας γύρω στα 10+ λεπτα με τα πόδια,μιας και θα πρεπει να πας όλην την εγνατία κλπ (ειναι ακριβως απέναντι απο τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ το παμακ).Βέβαια μπορείς να βρεις σπίτι και απο πλευρα παμακ προς τα εκεί κάτω αλλά θα είσαι κάπως πιο απόμερα απο κεντρο, αλλά με το αστικό 5 λεπτα είναι (σπάνια χρησιμοποιώ αστικό εγώ, μιας και η πολυτεχνική σχολή είναι κι αυτή πολύ κοντά απο εκεί που μένω).Τωρα,το μονο αρνητικό της Μελενικου μπορω να πω είναι το κάπως υψηλό ενοίκιο λόγω θέσης, τσιμπανε αρκετά τις τιμες. Γιαυτό ίσως να σε βολεψει να βρεις προς αρμενοπουλου και προς τα εκεί λίγο πιο πανω απο Μελενίκου οπου είναι ας πούμε 5 λεπτά πιο μακρια αλλά φθηνότερα.Και περιττό να πω πως τα διαμερίσματα στη Μελενίκου είναι κυρίως πολύ μικρά, στούντιο,ενα δωμάτιο + μπάνιο.Οπότε προτείνω να ψαχτεις πριν καταλήξεις και να λάβεις υπόψιν οικονομικό, θέση και κατάσταση διαμερίσματος.Να ψάξεις Αρμενοπούλου ή Μελενίκου.Είναι πολύ κοντά στο ΠΑΜΑΚ και μένουν αρκετοί φοιτητές εκεί(ιδιαίτερα στη Μελενίκου)!
thanoukos
Νεοφερμένο μέλος

-Να μην αναζητήσω σπίτι γύρω από την Πλατεία Δικαστηρίων
-Μόνο αν είμαι απελπισμένος(π.χ. δεν έχω βρει πουθενά αλλού) να αναζητήσω σπίτι στην Άνω Πόλη καθώς έχει αρκετό περπάτημα.
-Στη Ροτόντα έτσι κι έτσι,λόγω των υψηλών ενοικίων.
-Να προτιμήσω με τα χίλια σπίτι στις εξής περιοχές:40 Εκκλησίες,Αγία Τριάδα(Τούμπα),Τριανδρία.
Ποια η γνώμη σας ρε παιδιά για τις προτάσεις του φίλου μου;
Επειδή είμαι πάνω από 650 χιλιόμετρα μακριά από Θεσσαλονίκη(κάτι λιγότερο από 7 ώρες με αυτοκίνητο),μόλις τοιχοκολληθούν οι βάσεις στον πίνακα ανακοινώσεων,αν και εφόσον έχω περάσει Θεσσαλονίκη πρέπει να φύγω σφαίρα,μήπως και προλάβω κάτι καλό.Οπότε,θα ήθελα τουλάχιστον να ξέρω πού ψάχνω και όχι να τριγυρνώ τυχαία.Γι' αυτό ζητώ και από τόσο νωρίς info.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Οι εκτιμήσεις δε μου εξασφαλίζουν μέχρι στιγμής την εισαγωγή μου στους ΗΜΜΥ του Ε.Μ.Π. οπότε είναι πιθανό να περάσω στην αντίστοιχη του ΑΠΘ.Θα ήθελα πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις περιοχές αναζήτησης σπιτιού και όποια άλλη συμβουλή έχετε να μου δώσετε ως προς αυτό.Επικοινωνώντας με φίλο μου,μου τόνισε τα εξής:
-Μόνο αν είμαι απελπισμένος(π.χ. δεν έχω βρει πουθενά αλλού) να αναζητήσω σπίτι στην Άνω Πόλη καθώς έχει αρκετό περπάτημα.
-Να προτιμήσω με τα χίλια σπίτι στις εξής περιοχές:40 Εκκλησίες,Αγία Τριάδα(Τούμπα),Τριανδρία.
Επειδή είμαι πάνω από 650 χιλιόμετρα μακριά από Θεσσαλονίκη(κάτι λιγότερο από 7 ώρες με αυτοκίνητο),μόλις τοιχοκολληθούν οι βάσεις στον πίνακα ανακοινώσεων,αν και εφόσον έχω περάσει Θεσσαλονίκη πρέπει να φύγω σφαίρα,μήπως και προλάβω κάτι καλό.Οπότε,θα ήθελα τουλάχιστον να ξέρω πού ψάχνω και όχι να τριγυρνώ τυχαία.Γι' αυτό ζητώ και από τόσο νωρίς info.
Και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι λόγω απόστασης.
Σπίτι εσείς από το Ίντερνετ είχατε βρει και μετά πήγατε και τα είδατε από κοντά;

Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι εκτιμήσεις δε μου εξασφαλίζουν μέχρι στιγμής την εισαγωγή μου στους ΗΜΜΥ του Ε.Μ.Π. οπότε είναι πιθανό να περάσω στην αντίστοιχη του ΑΠΘ.Θα ήθελα πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις περιοχές αναζήτησης σπιτιού και όποια άλλη συμβουλή έχετε να μου δώσετε ως προς αυτό.Επικοινωνώντας με φίλο μου,μου τόνισε τα εξής:
Σωστά στα είπε ο φίλος σου. Από τις περιοχές που σου πρότεινε πιστεύω η Τούμπα θα είναι η καλύτερη για σένα.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιζει να ερθω και εγω Θεσσαλονικη αν χασω την Αθηνα. Λεω να μεινω κεντρο ή παραλία προς Καλαμαριά. Σωστή επιλογή;
Τα σπιτια στην Καλαμαρια ειναι ακριβα εαν βλεπουν θαλασσα. υπαρχουν ομως και πιο φθηνα αλλα πολυ πιο μακρια απ'το κεντρικο δρομο. Γενικα ομως αν μεινεις Καλαμαρια θες τουλαχιστον 30-40 λεπτα με αστικο για να πας κεντρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Lefter
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.