annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:45 Η annapav.kal: #61 18-08-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κατα 70% περναω εκει κ ηθελα να δω πως ειναι σαν πολη. Μακαρι να μου αρεσει. Και απο σπιτια εχεις προσεξει να λεει τιποτα? εχει κανα κολυμενο ενοικιαστηριο σε καμια κολονα? Click για ανάπτυξη... ναι ειδα ενα χθες για κατι γκαρσονιερες και μια μονοκατοικια επιπλωμενα!θες να σου δωσω τηλεφωνο?ή μαλλον θες να βγαλω να ενοικιαστηρια απ τις κολωνες ωστε να μην τα δει κανεις και να μεινουν ξενοικιαστα μεχρι την αλλη εβδομαδα?πλλλλλακιτσα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ε τοτε υπομονη για τις βασεις,που θες να περασεις; Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #62 18-08-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!! Click για ανάπτυξη... Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:49 Η Darkness έγραψε: #63 18-08-09 17:49 Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:51 Ο M4dn3sS έγραψε: #64 18-08-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:52 Η annapav.kal: #65 18-08-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #66 18-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Κατα 70% περναω εκει κ ηθελα να δω πως ειναι σαν πολη. Μακαρι να μου αρεσει. Και απο σπιτια εχεις προσεξει να λεει τιποτα? εχει κανα κολυμενο ενοικιαστηριο σε καμια κολονα? Click για ανάπτυξη... ναι ειδα ενα χθες για κατι γκαρσονιερες και μια μονοκατοικια επιπλωμενα!θες να σου δωσω τηλεφωνο?ή μαλλον θες να βγαλω να ενοικιαστηρια απ τις κολωνες ωστε να μην τα δει κανεις και να μεινουν ξενοικιαστα μεχρι την αλλη εβδομαδα?πλλλλλακιτσα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ε τοτε υπομονη για τις βασεις,που θες να περασεις; Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #62 18-08-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!! Click για ανάπτυξη... Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:49 Η Darkness έγραψε: #63 18-08-09 17:49 Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:51 Ο M4dn3sS έγραψε: #64 18-08-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:52 Η annapav.kal: #65 18-08-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #66 18-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!! Click για ανάπτυξη... Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:49 Η Darkness έγραψε: #63 18-08-09 17:49 Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:51 Ο M4dn3sS έγραψε: #64 18-08-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:52 Η annapav.kal: #65 18-08-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #66 18-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:51 Ο M4dn3sS έγραψε: #64 18-08-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:52 Η annapav.kal: #65 18-08-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #66 18-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:52 Η annapav.kal: #65 18-08-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #66 18-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου ) Click για ανάπτυξη... χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω... :mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........ Click για ανάπτυξη... δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Ο M4dn3sS έγραψε: #66 18-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!) ----------------------------------------- δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται???? Click για ανάπτυξη... Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:56 Η annapav.kal: #67 18-08-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω Click για ανάπτυξη... πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο M4dn3sS έγραψε: #68 18-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!! Click για ανάπτυξη... Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:00 Η annapav.kal: #69 18-08-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα Click για ανάπτυξη... αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:06 Η Darkness έγραψε: #70 18-08-09 18:06 ¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
¨Γαμωτο............ακομα μιλατε εσεις οι δυο? Γιατι Δημο λιγη σου πεφτω?......................................................οκ απαξιω..... σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου..... ......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2: ...........................ΤΕΛΟΣ..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Η annapav.kal: #71 18-08-09 18:08 Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο M4dn3sS έγραψε: #72 18-08-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:16 Η Darkness έγραψε: #73 18-08-09 18:16 καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καποιος με πληγωνει συνεχως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η annapav.kal: #74 18-08-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα Click για ανάπτυξη... μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Ο M4dn3sS έγραψε: #75 18-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: καποιος με πληγωνει συνεχως.... Click για ανάπτυξη... Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η Darkness έγραψε: #76 18-08-09 18:25 χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχα.............πολυ αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:35 Ο KostasTheGreek: #77 18-08-09 18:35 Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #78 18-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+ @BAM BAM εισαι πολυ μωρο!! Click για ανάπτυξη... :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο KostasTheGreek: #79 18-08-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε? Click για ανάπτυξη... Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο ZIGFRID έγραψε: #80 19-08-09 18:25 Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ανιψιός σου είναι το μωράκι ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.