Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 18:36 Η Darkness έγραψε: #81 19-08-09 18:36 Δε μπορω να πω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 19:00 Ο KostasTheGreek: #82 19-08-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο ZIGFRID έγραψε: #83 19-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, κρυφό το έχεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 13:43 Ο αορ έγραψε: #84 22-08-09 13:43 παιδια οποιαδηποτε βοήθεια χρειαστείτε στη θεσσαλονίκη εδω ειμαστε και οι υπολοιποι φοιτητες..ειμαι 2ο ετος και στην αρχη μου ηταν λιγο δυσκολο περυσι λογω φιλων...αλλα σιγα σιγα τουσ αποκτας και ειναι ολα οκ...παντως οτιδήποτε θελετε απο εγγραφη μεχρι πληροφορίες για τα παντα κια φίλους here i am!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:00 Η Darkness έγραψε: #85 22-08-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Click για ανάπτυξη... καλε ηταν μια απλη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ Δικες μου απο μικρη ηλικια ειχα καποτε στο προφιλ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:30 Ο arximidis: #86 25-08-09 03:30 Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μπορω να πω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 19:00 Ο KostasTheGreek: #82 19-08-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο ZIGFRID έγραψε: #83 19-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, κρυφό το έχεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 13:43 Ο αορ έγραψε: #84 22-08-09 13:43 παιδια οποιαδηποτε βοήθεια χρειαστείτε στη θεσσαλονίκη εδω ειμαστε και οι υπολοιποι φοιτητες..ειμαι 2ο ετος και στην αρχη μου ηταν λιγο δυσκολο περυσι λογω φιλων...αλλα σιγα σιγα τουσ αποκτας και ειναι ολα οκ...παντως οτιδήποτε θελετε απο εγγραφη μεχρι πληροφορίες για τα παντα κια φίλους here i am!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:00 Η Darkness έγραψε: #85 22-08-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Click για ανάπτυξη... καλε ηταν μια απλη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ Δικες μου απο μικρη ηλικια ειχα καποτε στο προφιλ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:30 Ο arximidis: #86 25-08-09 03:30 Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο ZIGFRID έγραψε: #83 19-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, κρυφό το έχεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 13:43 Ο αορ έγραψε: #84 22-08-09 13:43 παιδια οποιαδηποτε βοήθεια χρειαστείτε στη θεσσαλονίκη εδω ειμαστε και οι υπολοιποι φοιτητες..ειμαι 2ο ετος και στην αρχη μου ηταν λιγο δυσκολο περυσι λογω φιλων...αλλα σιγα σιγα τουσ αποκτας και ειναι ολα οκ...παντως οτιδήποτε θελετε απο εγγραφη μεχρι πληροφορίες για τα παντα κια φίλους here i am!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:00 Η Darkness έγραψε: #85 22-08-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Click για ανάπτυξη... καλε ηταν μια απλη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ Δικες μου απο μικρη ηλικια ειχα καποτε στο προφιλ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:30 Ο arximidis: #86 25-08-09 03:30 Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Δε μπορω να πω........ Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, κρυφό το έχεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 13:43 Ο αορ έγραψε: #84 22-08-09 13:43 παιδια οποιαδηποτε βοήθεια χρειαστείτε στη θεσσαλονίκη εδω ειμαστε και οι υπολοιποι φοιτητες..ειμαι 2ο ετος και στην αρχη μου ηταν λιγο δυσκολο περυσι λογω φιλων...αλλα σιγα σιγα τουσ αποκτας και ειναι ολα οκ...παντως οτιδήποτε θελετε απο εγγραφη μεχρι πληροφορίες για τα παντα κια φίλους here i am!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:00 Η Darkness έγραψε: #85 22-08-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Click για ανάπτυξη... καλε ηταν μια απλη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ Δικες μου απο μικρη ηλικια ειχα καποτε στο προφιλ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:30 Ο arximidis: #86 25-08-09 03:30 Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια οποιαδηποτε βοήθεια χρειαστείτε στη θεσσαλονίκη εδω ειμαστε και οι υπολοιποι φοιτητες..ειμαι 2ο ετος και στην αρχη μου ηταν λιγο δυσκολο περυσι λογω φιλων...αλλα σιγα σιγα τουσ αποκτας και ειναι ολα οκ...παντως οτιδήποτε θελετε απο εγγραφη μεχρι πληροφορίες για τα παντα κια φίλους here i am!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:00 Η Darkness έγραψε: #85 22-08-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Click για ανάπτυξη... καλε ηταν μια απλη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ Δικες μου απο μικρη ηλικια ειχα καποτε στο προφιλ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:30 Ο arximidis: #86 25-08-09 03:30 Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Εισαι εσυ στην φωτο μικρη? Click για ανάπτυξη... καλε ηταν μια απλη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ Δικες μου απο μικρη ηλικια ειχα καποτε στο προφιλ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:30 Ο arximidis: #86 25-08-09 03:30 Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 03:48 Ο Iliaso έγραψε: #87 25-08-09 03:48 Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 06:00 Ο arximidis: #88 25-08-09 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πως το μάθατε όλοι;Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά πρώτη φορά βλέπω να μαθαίνουν από πριν τις βάσεις(για τα μόρια το χω ξανακούσει) Click για ανάπτυξη... Εμένα η ίδια γυναίκα που εμάθε τα γραπτά μου (η διευθύντρια στη δουλειά της μητέρας μου που είναι στο υπεπθ) της είπε και που πέρασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 10:23 Ο KostasTheGreek: #89 25-08-09 10:23 Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαλονικη σου ρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the greek Νεοφερμένο μέλος Ο the greek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:01 Ο the greek: #90 25-08-09 15:01 εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσσαλονικη σου ρχομαι και εγω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η 3leni έγραψε: #91 26-08-09 15:00 κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ εγω ψυχολογια φροσακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 05:45 Ο arximidis: #92 29-08-09 05:45 Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιές περιόχες της Θεσσαλονίκη έχουν φοιτητές (σχετικά πολλούς) και πού βρίσκονται τα φοιτητικα στέκια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:27 Ο kostantinosal: #93 31-08-09 02:27 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Παίδες πέρασα Θεσσσαλονίκη!! Θα ήθελα τη συμβουλή όσων γνωρίζουν σε ποιές περιοχές να κοιτάξω για σπίτι!! (κάτι μου έχουν πει ότι είναι καλύτερα προς τα ανατολικά) :thanks: Click για ανάπτυξη... αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 05:33 Ο arximidis: #94 31-08-09 05:33 Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dean: αντε ρε που θα πας ανατολικα..οσο πιο κοντα στο πανεπιστημιο τοσο καλυτερα..αν μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια και να μη μπλεκεις με λεωφορεια ακομα καλυτερα(τωρα με το μετρο η κινηση ειναι ανυποφορη καποιες μερες).. Click για ανάπτυξη... Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νεάπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Ο kostantinosal: #95 31-08-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Εντάξει βρήκα στη Μελενίκου ένα gg!!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα εισαι:no1: οσο για τα στεκια που ρωτησες τα περισσοτερα εκει γυρω ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:18 Ο mi3s έγραψε: #96 01-09-09 10:18 Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πχ θα μένω(σε κανά 10 μέρες το πολύ) Ευζώνων που είναι επίσης κοντά από τα πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LI@ Νεοφερμένο μέλος Η LI@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η LI@ έγραψε: #97 01-09-09 14:52 Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Ο Soul of Sin: #98 01-09-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Panagiwths12 tomftw Atrlef Corfu kitty maria271 eww1qewqeqweqw kokona1 Ωχ ωραίο σύστημα Eirinakiii8 Γιώτα Γιαννακού thenutritionist lepipini nobody8 ΨΑΡΑΚΙ1993 spring day Nocommingback jYanniss ggl Nikoleta_Giann Lefter xmen902 Sense dim6 Cheryl heo12345 stefan yannis05 JohnGreek TheodoraNt hirasawayui rekcoR tasoss Jocaste Adolfo valencia Nefeloula Μαρία2222 harry akritas Makis7 Σοφία Γιαννιού tsiobieman Κλημεντίνη jimis2001 Memetchi angelina95 Neos167 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LI@: Ρε παιδιά,πότε προλάβατε κιόλας κ βρήκατε σπίτι??? Εγώ ανέβηκα Θεσ/νικη μία μέρα,αλλά δε βρήκα κάτι που να μου κάνει. Σκέτη απογοήτευση... Click για ανάπτυξη... Τι να το κανεις το σπιτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο mi3s έγραψε: #99 01-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Τι να το κανεις το σπιτι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Ο Soul of Sin: #100 01-09-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Γιατί που θα μείνει στον δρόμο?Εγώ βασικά είχα σπίτι αλλά και όλοι οσοι γνωστοί μου πέρασαν εκεί βρήκανε.Καλά τι σόι σπίτι ψάχνεις τελος πάντων?Δεν είναι και διαμάντια τα σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Στην καλύτερη περίπτωση 20ετίας ανακαινισμένα είναι.,με ότι να ναι διαρύθμιση. Click για ανάπτυξη... Η κοπελα περασε ΣΣΑΣ.......Σπιτι για 2 βραδιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.