skeirin19 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η skeirin19: #61 17-09-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από sakoulias: Offtopic:Προτεινω να κανονισουμε μια μερα να συναντηθουμε οσοι απο εδω μεσα ειμαστε Μοριακη.Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σισσακι Νεοφερμένο μέλος Η Σισσακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Σισσακι έγραψε: #62 18-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από skeirin19: Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω συμφωνω...Να το κανονισουμε βρε παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η adri έγραψε: #63 18-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Οκ, ευχαριστώ!! Andri πήγες για εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:13 Η chiona8 έγραψε: #64 18-09-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από adri: Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... Click για ανάπτυξη... Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;; ----------------------------------------- Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η Soral έγραψε: #65 18-09-09 20:16 κι εγώ ιατρική αλεξανδρούπολης και είμαι μέσα!!!να κανονίσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:29 Η chiona8 έγραψε: #66 18-09-09 20:29 Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakoulias: Offtopic:Προτεινω να κανονισουμε μια μερα να συναντηθουμε οσοι απο εδω μεσα ειμαστε Μοριακη.Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σισσακι Νεοφερμένο μέλος Η Σισσακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Σισσακι έγραψε: #62 18-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από skeirin19: Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω συμφωνω...Να το κανονισουμε βρε παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η adri έγραψε: #63 18-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Οκ, ευχαριστώ!! Andri πήγες για εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:13 Η chiona8 έγραψε: #64 18-09-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από adri: Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... Click για ανάπτυξη... Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;; ----------------------------------------- Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η Soral έγραψε: #65 18-09-09 20:16 κι εγώ ιατρική αλεξανδρούπολης και είμαι μέσα!!!να κανονίσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:29 Η chiona8 έγραψε: #66 18-09-09 20:29 Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από skeirin19: Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή. Click για ανάπτυξη... Ναι κ εγω συμφωνω...Να το κανονισουμε βρε παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η adri έγραψε: #63 18-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Οκ, ευχαριστώ!! Andri πήγες για εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:13 Η chiona8 έγραψε: #64 18-09-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από adri: Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... Click για ανάπτυξη... Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;; ----------------------------------------- Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η Soral έγραψε: #65 18-09-09 20:16 κι εγώ ιατρική αλεξανδρούπολης και είμαι μέσα!!!να κανονίσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:29 Η chiona8 έγραψε: #66 18-09-09 20:29 Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Οκ, ευχαριστώ!! Andri πήγες για εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:13 Η chiona8 έγραψε: #64 18-09-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από adri: Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... Click για ανάπτυξη... Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;; ----------------------------------------- Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η Soral έγραψε: #65 18-09-09 20:16 κι εγώ ιατρική αλεξανδρούπολης και είμαι μέσα!!!να κανονίσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:29 Η chiona8 έγραψε: #66 18-09-09 20:29 Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adri: Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ? Click για ανάπτυξη... Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη... Click για ανάπτυξη... Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;; ----------------------------------------- Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η Soral έγραψε: #65 18-09-09 20:16 κι εγώ ιατρική αλεξανδρούπολης και είμαι μέσα!!!να κανονίσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:29 Η chiona8 έγραψε: #66 18-09-09 20:29 Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγώ ιατρική αλεξανδρούπολης και είμαι μέσα!!!να κανονίσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:29 Η chiona8 έγραψε: #66 18-09-09 20:29 Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι , να κανονίσουμε...Ή μπορούμε το προηγούμενο βράδυ να βγούμε έξω ... Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄ Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η Soral έγραψε: #67 18-09-09 20:34 εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:40 Η chiona8 έγραψε: #68 18-09-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soral: εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο// Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Soral έγραψε: #69 18-09-09 20:45 εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ γιάννενα γιατί ήταν κοντά αλλά τελικά η αλεξανδρούπολη θα μου αρέσει περισσότερο νομίζω!!!χαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:21 Η adri έγραψε: #70 19-09-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chiona8: ...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα... Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η Soral έγραψε: #71 19-09-09 15:52 στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:41 Η chiona8 έγραψε: #72 19-09-09 17:41 Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως ξέρει κάποιος πού κοντά είναι ο ΟΣΕ?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η maraki love: #73 19-09-09 17:44 κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adri Νεοφερμένο μέλος Η adri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:43 Η adri έγραψε: #74 19-09-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soral: στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soral Νεοφερμένο μέλος Η Soral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Soral έγραψε: #75 20-09-09 00:14 τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα μαθήματα επιλογής μας βάζουν να τα διαλέξουμε εκείνη τη στιγμή,αλλά ουσιαστικά δε διαλέγουμε..θα δεις.χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Η chiona8 έγραψε: #76 20-09-09 03:06 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:36 Η maraki love: #77 20-09-09 17:36 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chiona8: Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο?? Click για ανάπτυξη... κανένα 10λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8 Νεοφερμένο μέλος Η chiona8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:53 Η chiona8 έγραψε: #78 20-09-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Konstantina Alexiou thewitcher Isa mariel79 tomftw ScarletFox g59 MrDna dimitralaz Τρελας123 P.Dam. Pharmacist11 effiee Anonymous0 Clary Mendem mariapoylh calliope stefan Αλκης Κ. andoc Demy25 χημεια4λαιφ island Hera167 harry akritas Ροβερτα Dimitris9 fay01 Greg1900 Γιωργος15773 jim2015 Dr. Gl. Luminous iminspain tsiobieman SlimShady S¡mos kiyoshi Unseen skygge hirasawayui giorgosp97 gwgw_5 Marianna35 louminis St11 Kostis-Palamas fmarulezkd StudyFreak04 PsychoGR eukleidhs1821 Nefh_ Ryuzaki Tommy_civil Stroka CuHg Αριάνα123 Meow Φινεύς Stelios725 DrsKatia Κλημεντίνη γιω99 T C Pharmacist01 KaterinaL Viedo Rene2004 nicole1982 Cassano barkos Markaf Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: κανένα 10λεπτο Click για ανάπτυξη... A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalliopi_xanthi Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_xanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:57 Η kalliopi_xanthi: #79 23-09-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chiona8: A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !! Click για ανάπτυξη... α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Holly Mary Νεοφερμένο μέλος Η Maria Sgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 16:40 Η Holly Mary: #80 22-07-10 16:40 Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aloha παίδες! Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα: Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη; Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.