skeirin19
Νεοφερμένο μέλος
Offtopic:Προτεινω να κανονισουμε μια μερα να συναντηθουμε οσοι απο εδω μεσα ειμαστε Μοριακη.Τι λετε?
Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σισσακι
Νεοφερμένο μέλος
Ναι κ εγω συμφωνω...Να το κανονισουμε βρε παιδια!!!Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adri
Νεοφερμένο μέλος
Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ?Οκ, ευχαριστώ!! Andri πήγες για εγγραφή??
chiona8
Νεοφερμένο μέλος
Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ?
Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη...
-----------------------------------------
Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη...
Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;;

-----------------------------------------
Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη???
Soral
Νεοφερμένο μέλος
chiona8
Νεοφερμένο μέλος
Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄
Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη;
Soral
Νεοφερμένο μέλος
chiona8
Νεοφερμένο μέλος
εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ???
Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο//
Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ??
Soral
Νεοφερμένο μέλος
adri
Νεοφερμένο μέλος
...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...
Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6?
Soral
Νεοφερμένο μέλος
chiona8
Νεοφερμένο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
adri
Νεοφερμένο μέλος
στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο.
Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής?
Soral
Νεοφερμένο μέλος
chiona8
Νεοφερμένο μέλος
κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι...
Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο??
maraki love
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο??
κανένα 10λεπτο

chiona8
Νεοφερμένο μέλος
κανένα 10λεπτο![]()
A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !!
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένο μέλος
α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!!A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !!
Holly Mary
Νεοφερμένο μέλος

Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα:
- Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη;
- Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tan07
- Konstantina Alexiou
- thewitcher
- Isa
- mariel79
- tomftw
- ScarletFox
- g59
- MrDna
- dimitralaz
- Τρελας123
- P.Dam.
- Pharmacist11
- effiee
- Anonymous0
- Clary
- Mendem
- mariapoylh
- calliope
- stefan
- Αλκης Κ.
- andoc
- Demy25
- χημεια4λαιφ
- island
- Hera167
- harry akritas
- Ροβερτα
- Dimitris9
- fay01
- Greg1900
- Γιωργος15773
- jim2015
- Dr. Gl. Luminous
- iminspain
- tsiobieman
- SlimShady
- S¡mos
- kiyoshi
- Unseen skygge
- hirasawayui
- giorgosp97
- gwgw_5
- Marianna35
- louminis
- St11
- Kostis-Palamas
- fmarulezkd
- StudyFreak04
- PsychoGR
- eukleidhs1821
- Nefh_
- Ryuzaki
- Tommy_civil
- Stroka
- CuHg
- Αριάνα123
- Meow
- Φινεύς
- Stelios725
- DrsKatia
- Κλημεντίνη
- γιω99
- T C
- Pharmacist01
- KaterinaL
- Viedo
- Rene2004
- nicole1982
- Cassano
- barkos
- Markaf
- Nia Skg
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki