Δεν ξέρω. Πάντως για το Τμ.Φυσικής, Τμ.Επιστήμης Υλικών και Τμ.Γεωλογίας που έχω ακούσει από φίλους, υπάρχει παρόμοιο κλίμα. Καθηγητές Πανεπιστημίου πολλοί σφιχτοί που νομίζουν ότι είναι θεοί και θέλουν να μην ελέγχονται από κανέναν και να κάνουν ότι θέλουν (π.χ. αν θέλουν να κάνουν μάθημα χωρίς να δίνουν λογαριασμό). Για παράδειγμα, ο Τσελέντης στο Τμ.Γεωλογίας δεν πατάει στα μαθήματα και στέλνει βοηθούς γιατί ο ίδιος ασχολείται με "ερευνητικά" προγράμματα. Υπάρχουν πολλοί Τσελέντηδες σε καλύτερο ή χειρότερο βαθμό. Τώρα για την Πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου έχω ακούσει ότι είναι λίγο πολύ καλύτερα τα πράγματα. Οι καθηγητές εκεί είναι πιο ανθρώπινοι, αλλά μην περιμένεις τρελές αγκαλιές, ανοιγμένη σαμπάνια και κόκκινα χαλιά...Γενικά το Πανεπιστήμιο Πατρών κρατάει σοβαρό επίπεδο σε πολλά θέματα σε βαθμό αδικαιολόγητου συντηρητισμού (π.χ. παράλογα απαιτητικοί καθηγητές, απρόσωπη διδασκαλία, απρόβλεπτα θέματα, μοντέλο διδασκαλίας του 1960 με ελάχιστο εγσυγχρονισμό,...κτλ). Τα προγράμματα σπουδών σε όλες τις επιστήμες που προσφέρει σαν Πανεπιστήμιο είναι πολύ προχωρημένα για τα Ελληνικά δεδομένα και "απροσδιόριστα" απαιτητικά για το μέσο επίπεδο των φοιτητών που εισάγεται στα αντίστοιχα Τμήματα (Ιατρική, Χημικό, Αρχιτεκτονική,...κτλ) αν κοιτάξει κανείς τα ποσοστά αποτυχίας στις εξεταστικές. Σε όλες τις θετικές και τεχνολογικές επιστήμες δίνεται μεγάλη βάση στα μαθηματικά, φυσική και προγραμματισμό σε μεγάλο βαθμό.
Υ.Σ.: Αυτά που αναφέρω για να μην παρερμηνευθούν, τα αναφέρουν καθηγητές και φίλοι μου σε άλλα Τμήματα (συμμαθητές μου). Από εκεί και πέρα, σαν Πανεπιστήμιο δεν τυγχάνει και ιδιαίτερης βιτρινάτης διαφήμισης, επειδή δεν το επιδώκουν. Δηλ., προσπαθούν να "μιλάνε" μόνο μέσω του ερευνητικού έργου τους.