παιδιά έχω θέμα....οι γονείς μου και ιδίως η μάνα μου έχουν μια τάση να έρχονται ΔΙΑΡΚΩΣ Θεσσαλονίκη, με διάφορες ''αφορμές''- προφάσεις.....τη μία έχουν να πάρουν κάποια πράγματα για τη δουλειά, την άλλη θέλουν να βγουν αγορά, την άλλη έχουν κανονίσει να δουν φίλους τους -να σημειώσω ότι κατάγομαι από επαρχιακή πόλη πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη-
θα μου πείτε '' και τι σε νοιάζει? αφού δεν έρχονται για σένα?'' όπως είπα και πριν, όλα τα παραπάνω είναι απλά προθέσεις, γιατί κάθε φορά που εγώ κι η αδερφή μου έχουμε καιρό να γυρίσουμε στο πατρικό μας, έρχονται αυτοί...έχουμε φτάσει σε σημείο να έρχονται ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ, χωρίς καμία υπερβολή!

και καλά να φέρουν φαγητό, να πάνε σούπερ μάρκετ...γενικά είναι φανερό ότι μας έχουν άγχος. Να πω ότι ουτε εγώ ούτε η αδερφή μου είμαστε ''εξαρτημένες'' από τους δικούς μας, πέρσι πχ εγώ δε μιλούσα με τη μάνα μου κάθε μέρα, το μαξ που μιλούσαμε ήταν 2 φορές τη βδομάδα, φέτος λόγω της αδερφής μου που μιλάει κάθε μέρα, μιλάω συχνότερα, αναγκαστικά...επίσης να πω ότι κατά κοινή ομολογία, μια χαρά τα καταφέρνουμε με το σπίτι κλπ...θέλω να πω, δεν υπάρχει αντικειμενικά λόγος άγχους.
ΑΠΕΙΡΕΣ φορές τους έχω εξηγήσει ήρεμα και λογικά ότι δεν υπάρχει λόγος να αφήνουν τη δουλειά τους και να έρχονται...αλλά ισχυρίζονται ότι είμαι υπερβολική, ότι δεν έρχονται δα και τόσο συχνά κλπ...αλλά από την άλλη δε θέλω να τους το ξεκόψω και να τους απαγορεύσω να έρχονται στο σπίτι που οι ίδιοι με χρήματά τους νοικιάζουν στο όνομά τους..
πείτε κάτι ρε παιδιά, γιατί πολύ προβληματίζομαι και χαλιέμαι!