Johnnaousa
Επιφανές μέλος

είδατε ότι είδα?
χαχααχχαχααχχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
είδατε ότι είδα?
χαχααχχαχααχχα
![]()
Τί είδες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

Το γαλάζιο τραγούδι μας:
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολόψυχα τούς εύχομαι τα χειρότερα για τη ζωή τους. Ολόψυχα, δηλαδή, εύχομαι να πετύχουν αυτά που επιδιώκουν. Εύχομαι, όμως, αυτοί να είναι οι πρώτοι παθόντες από τη γενιά μου. Τούς αξίζει!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Καλα εμας στη Καβαλα που εχουμε και καταληψη , θα το ανοιξουν μονο κ μονο για να κανουμε εκλογες κ θα το ξανακλεισουν.Η ΑΡΡΕΝ ξερει τι κανει ! ! ! χχαχαχαχα
όπως λέμε αρρένες;

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Καλα εμας στη Καβαλα που εχουμε και καταληψη , θα το ανοιξουν μονο κ μονο για να κανουμε εκλογες κ θα το ξανακλεισουν.Η ΑΡΡΕΝ ξερει τι κανει ! ! ! χχαχαχαχα
μου θυμιζει μια ανακοινωση του ΜΑΣ στην σχολη μου

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Ναι..17 Απριλιου δεν ειναι;
Itach1
Διάσημο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πιο γαμάτο είναι: Μαχόμενη Οργάνωση Υποστήριξης Νέων Ιδεών ( τα αρχικά βγάλτε τα μόνοι σας )
Πλακα κανεις;

Guest 278211
Επισκέπτης

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς οι περισσότεροι κοιτάνε την πάρτυ τους και μόνο στο πανεπιστήμιο. Μην σου φανεί παράξενο αν δεις αυτά τα άτομα στα ψηφοδέλτιαΈρχεται η άλλη, με βαθμολογία 8 με 9, σε φάση που έκοψε μάθημα στο οποίο έγραψε 8, και παίρνει τις σημειώσεις από τα τραπεζάκια των παρατάξεων.Η απόλυτη ξεφτίλα. Έχω χάσει κάθε ιδέα για τους απλούς, αχρωμάτιστους και καλά φοιτητές που ασχολούνται μόνο με τις σπουδές τους. Συνυπεύθυνοι για την όλη κατάσταση. Κοιτούν απλώς την πάρτη τους. Όπως όλοι άλλωστε.
![]()

Itach1
Διάσημο μέλος

Γι αυτό κι εμείς κοιτάμε τα πάρτυ τους. 8)Δυστυχώς οι περισσότεροι κοιτάνε την πάρτυ τους και μόνο στο πανεπιστήμιο.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην σχολή μου κυριαρχεί η δαπ..
βλέπω και κάποιους απο την κνε αλλά κατά κύριο λόγο έχουμε γεμίσει με ΔΑΠΙΤΟΠΑΠΑΡΕΣ
η πρώτη μου γνωριμία με αυτούς έγινε μέσω μιας φίλης μου εδω.....
η κοπέλα αυτή γνώριζε τον εν λόγω δαπίτη από την πόλη της χωρίς όμως να ξέρει ότι είναι γραμμένος στην δαπ και μάλιστα τόσο χωμένος...
βγήκαμε λοιπον μαζί του και μ έναν αλλον δαπίτη ( ο οποίος πρέπει να με γούσταρε

πιάσαμε κουβέντα μαζί τους για πολιτικά (δεν φταίμε εμείς,τα ζητούσε ο οργανισμός τους)...
μας είχαν φλομώσει στις ανοησίες τοτε....
και καλά ότι νοιάζονται για το καλό της σχολής., ότι το εισιτήριο για το αστικό μειώθηκε χάρη σε αυτους (σιγά ρε πρωθυπουργέ) μέχρι που ένας γύρισε και μου είπε οτι είμαι ένα άβουλο ον επειδή δεν είμαι γραμμένη σε παράταξη (και κατά προτίμηση στην δική τους)

ε όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε ένας μονόλογος δικός μου με τον οποίο τον ξεφτίλισα εντελώς (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες)
απορώ πως ο συγκεκριμένος εξακολουθεί ακόμη να μας κερνάει μολις μας βλέπει εξω.....
αυτό επίσης που μου κάνει εντύπωση και δεν έχω καταφέρει ακόμη να καταλάβω είναι πως γίνεται να είχαν τόσο καλούς βαθμούς στην σχολή από την στιγμή που την μισή μέρα τρέχουν για το κόμμα:!
WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

αυτό επίσης που μου κάνει εντύπωση και δεν έχω καταφέρει ακόμη να καταλάβω είναι πως γίνεται να είχαν τόσο καλούς βαθμούς στην σχολή από την στιγμή που την μισή μέρα τρέχουν για το κόμμα:!
έχω έναν γνωστό που φέτος μπήκε στην ΔΑΠ..ε και λιγο πριν την εξεταστική(καμια βδομαδα..) κάποιος μέσα από εκεί (ΔΑΠ) τον έδωσε/τους έδωσε..όλες τις σημειώσεις και τα sos για όλα τα μαθήματα
εντωμεταξύ μου έδωσε και μια αίσθηση ότι αυτοί έχουν και κονέ με καθηγητές..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Andante
- Mathitis_tou_15
- Polkiu
- tasakas
- DimitrisGr7
- Twittn
- KimTaehyung
- Γιώργος - Κόρινθος
- louminis
- J.Cameron
- χημεια4λαιφ
- Wrong
- Μάρκος Βασίλης
- charmander
- Panagiotis849
- Viedo
- Thanos_D
- the purge
- Revekka
- hirasawayui
- Memetchi
- Meow
- don_vito
- Unseen skygge
- Κλημεντίνη
- Αλκης Κ.
- tsiobieman
- ssalex
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.