roz vraki Νεοφερμένο μέλος Η roz vraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:45 Η roz vraki: #81 12-09-13 15:45 ΑΑΑΑΑ... Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ. μουφα τελικα! μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Guest 892943: #82 12-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από roz vraki: ΑΑΑΑΑ... Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ. μουφα τελικα! μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να ξέρω και πολλά για τις εστίες του πανεπιστημίου, έχω την εντύπωση πως μπορεί να υπάρχει κοινόχρηστος φούρνος(και ίσως κοινόχρηστο ψυγείο; ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2013 Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Tasos09 έγραψε: #83 12-09-13 18:15 Ισχύει αυτό που είπε ο Πάνος. Για μερικά κτήρια τουλάχιστον. Αλλά μιλάμε για 1 φούρνο και 1 ψυγείο για καμια 30αριά δωμάτια και βάλε. Και δε νομίζω να θέλει κανείς να ταΐζει εν αγνοία του τους υπόλοιπους οικότροφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roz vraki Νεοφερμένο μέλος Η roz vraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η roz vraki: #84 24-09-13 18:50 αλλα γενικα επιτρεπεται φουρνακι μεσα στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:50 Ο Tasos09 έγραψε: #85 25-09-13 00:50 Δικό σου είναι ό,τι θες βάζεις μέσα. Δε θα σε ελέγξει κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:59 Η annouskagia: #86 07-12-13 16:59 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: slt2022 Politeknoi pura vida Ευτυχια Αδαμοπουλου Arvacon ale Stanword Nia Skg strsismos88 stefan Xristinaqui victor 21 giota1111 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΑΑΑΑ... Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ. μουφα τελικα! μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Guest 892943: #82 12-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από roz vraki: ΑΑΑΑΑ... Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ. μουφα τελικα! μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να ξέρω και πολλά για τις εστίες του πανεπιστημίου, έχω την εντύπωση πως μπορεί να υπάρχει κοινόχρηστος φούρνος(και ίσως κοινόχρηστο ψυγείο; ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2013 Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Tasos09 έγραψε: #83 12-09-13 18:15 Ισχύει αυτό που είπε ο Πάνος. Για μερικά κτήρια τουλάχιστον. Αλλά μιλάμε για 1 φούρνο και 1 ψυγείο για καμια 30αριά δωμάτια και βάλε. Και δε νομίζω να θέλει κανείς να ταΐζει εν αγνοία του τους υπόλοιπους οικότροφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roz vraki Νεοφερμένο μέλος Η roz vraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η roz vraki: #84 24-09-13 18:50 αλλα γενικα επιτρεπεται φουρνακι μεσα στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:50 Ο Tasos09 έγραψε: #85 25-09-13 00:50 Δικό σου είναι ό,τι θες βάζεις μέσα. Δε θα σε ελέγξει κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:59 Η annouskagia: #86 07-12-13 16:59 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: slt2022 Politeknoi pura vida Ευτυχια Αδαμοπουλου Arvacon ale Stanword Nia Skg strsismos88 stefan Xristinaqui victor 21 giota1111 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roz vraki: ΑΑΑΑΑ... Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ. μουφα τελικα! μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να ξέρω και πολλά για τις εστίες του πανεπιστημίου, έχω την εντύπωση πως μπορεί να υπάρχει κοινόχρηστος φούρνος(και ίσως κοινόχρηστο ψυγείο; ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:15 Ο Tasos09 έγραψε: #83 12-09-13 18:15 Ισχύει αυτό που είπε ο Πάνος. Για μερικά κτήρια τουλάχιστον. Αλλά μιλάμε για 1 φούρνο και 1 ψυγείο για καμια 30αριά δωμάτια και βάλε. Και δε νομίζω να θέλει κανείς να ταΐζει εν αγνοία του τους υπόλοιπους οικότροφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roz vraki Νεοφερμένο μέλος Η roz vraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η roz vraki: #84 24-09-13 18:50 αλλα γενικα επιτρεπεται φουρνακι μεσα στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:50 Ο Tasos09 έγραψε: #85 25-09-13 00:50 Δικό σου είναι ό,τι θες βάζεις μέσα. Δε θα σε ελέγξει κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:59 Η annouskagia: #86 07-12-13 16:59 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: slt2022 Politeknoi pura vida Ευτυχια Αδαμοπουλου Arvacon ale Stanword Nia Skg strsismos88 stefan Xristinaqui victor 21 giota1111 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ισχύει αυτό που είπε ο Πάνος. Για μερικά κτήρια τουλάχιστον. Αλλά μιλάμε για 1 φούρνο και 1 ψυγείο για καμια 30αριά δωμάτια και βάλε. Και δε νομίζω να θέλει κανείς να ταΐζει εν αγνοία του τους υπόλοιπους οικότροφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roz vraki Νεοφερμένο μέλος Η roz vraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η roz vraki: #84 24-09-13 18:50 αλλα γενικα επιτρεπεται φουρνακι μεσα στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:50 Ο Tasos09 έγραψε: #85 25-09-13 00:50 Δικό σου είναι ό,τι θες βάζεις μέσα. Δε θα σε ελέγξει κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:59 Η annouskagia: #86 07-12-13 16:59 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: slt2022 Politeknoi pura vida Ευτυχια Αδαμοπουλου Arvacon ale Stanword Nia Skg strsismos88 stefan Xristinaqui victor 21 giota1111 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αλλα γενικα επιτρεπεται φουρνακι μεσα στο δωματιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Tasos09 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:50 Ο Tasos09 έγραψε: #85 25-09-13 00:50 Δικό σου είναι ό,τι θες βάζεις μέσα. Δε θα σε ελέγξει κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:59 Η annouskagia: #86 07-12-13 16:59 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: slt2022 Politeknoi pura vida Ευτυχια Αδαμοπουλου Arvacon ale Stanword Nia Skg strsismos88 stefan Xristinaqui victor 21 giota1111 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δικό σου είναι ό,τι θες βάζεις μέσα. Δε θα σε ελέγξει κανένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:59 Η annouskagia: #86 07-12-13 16:59 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: slt2022 Politeknoi pura vida Ευτυχια Αδαμοπουλου Arvacon ale Stanword Nia Skg strsismos88 stefan Xristinaqui victor 21 giota1111 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εστιών στο πανεπιστήμιο (όχι για τους 1ετείς) πήρα δωμάτιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strsismos88 Νεοφερμένο μέλος Ο strsismos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:39 Ο strsismos88: #87 15-12-13 13:39 Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά, να ρωτήσω. Τί παίζει στις εστίες Ιωαννίνων, έχει πολύ φασαρία; Γιατί εγώ τώρα νοικιάζω, αλλά δε βγαίνουν τα $... Αρχικά γι'αυτό το λόγο δεν έκανα αίτηση για εστίες, επειδή μου έλεγαν παλιοί ότι έχει πολύ φασαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellii Νεοφερμένο μέλος Η stellii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Απριλίου 2014 στις 21:46 Η stellii έγραψε: #88 16-04-14 21:46 Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια να σας ρωτησω μηπως ξερετε τι ακριβως περιεχει ενα δωματιο στις φοιτιτικες εστιες των τει?? Θα με βοηθουσε πολυ οτιδηποτε πληροφοριες γνωριζεται και μου πειτε.. Διοτι δεν ξερω τιποτα για το πως ειναι και δεν μπορω να βρω καπου αλλου πληροφοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.