Darkness
Περιβόητο μέλος

Πώς μπορεί κάποιος να ζητήσει να μείνει μόνος του στην εστία?χωρίς συγκάτοικο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athina evlavi
Νεοφερμένο μέλος

1)μπορει καποιοσ απο κυπρο να μενει στισ φοιτιτικεσ εστιεσ του τει ιωανινα?
2)ειναι ευκολο να βρεισ συγκατικο?
3)ποτε γινονται οι εγγραφεσ και που?
αν μπορειτε λυστε μου αυτεσ τησ αποριεσ
ευχαριστω προκαταβολικα
Darkness
Περιβόητο μέλος

γεια εγω ειμαι απο κυπρο και φετοσ θα παω για σπουδεσ στα τει ιωανινα και εχω καποιεσδ αποριεσ
1)μπορει καποιοσ απο κυπρο να μενει στισ φοιτιτικεσ εστιεσ του τει ιωανινα?
2)ειναι ευκολο να βρεισ συγκατικο?
3)ποτε γινονται οι εγγραφεσ και που?
αν μπορειτε λυστε μου αυτεσ τησ αποριεσ
ευχαριστω προκαταβολικα

Συγνωμη αλλα για τις εστιες των τει γω δεν ξερω τιποτα απολυτως...

Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ. στη γραμματεια????
dethspike
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θωμη92
Νεοφερμένο μέλος

ουτε εγς καταφερα να βρω καποια φωτογραφια.....για ποιο τμημα του πανεπιστημιου ενδιαφερεσαι???παιδια γεια σας...σκεφτομαι να κανω αιτηση για τις εστιες στα γιαννενα ...μπορειτε να μου πειτε πληροφοριες για τουσ χωρους??? στην ξανθη τα παιδια στις εστιες δεν μοιρααζονται το δωματιο τους, ισχυει κατι τετοιο για τα γιαννενα???οι χωροι ειναι καθαροι??? αν γινεται να μου δωσετε οσες περισσοτερες πληροφοριες γινεται θα το εκτιμουσα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vivi-psin
Νεοφερμένο μέλος

antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος

ένας συμφοιτητής μου μένει στις εστίες μέσα στην πανεπιστημιούπολη. Μου είχε πει πως υπάρχει κουζίνα αλλά είναι κοινόχρηστη, δεν έχει το κάθε δωμάτιο δική της!!!Ρε παιδια μπορει κανεις να πει τι εχει το καθε δωματιο στις εστιες του πανεπηστημιου....ας πουμε εχει κουζινα ή αναγκαστικα τρως στις εστιες?...μπαλκονι?...ή αν υπαρχει καποια φωτογραφια γιατι εγω προσωπικα δεν βρικα τιποτα...

sofaki2010
Νεοφερμένο μέλος

Λαχανοντολμάς
Νεοφερμένο μέλος

sofaki2010
Νεοφερμένο μέλος

Και κάτι άλλο, ξέρει κανείς πόσες αιτήσεις γίνονται και πόσα άτομα παίρνουν τελικά?

mp3dj
Νεοφερμένο μέλος

Ξερει κανεις ποτε ειναι το πρωτο εργαστηριο στο τμημα Πληροφορικης γτ περιμενω τα αποτελεσματα των εστιων?????

alexandra007
Νεοφερμένο μέλος

Mένω Θεσσαλονίκη κ ενδιαφέρομαι πολύ για το τμήμα λογοθεραπείας τει Ιωαννίνων...
Μήπως γνωρίζει κάποιος για τις φοιτητικές εστίες ?? ....για τις προϋποθέσεις.. τις συνθήκες ..και την ποιότητα ζωής??
Μ' ενδιαφέρει πολύ η σχολή αλλά προβληματίζομαι αρκετά. ( Κυριως για οικονομικούς λόγους)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!!!

θάλασσα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ma7sa
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

1) μια φιλη μ που μενει στην εστια δεν εχει συγκατοικο
2)ναι εχει δικο του ξεχωριστο
3)αυτο δεν το γνωρίζω
4)ειναι ενα 10 λεπτο με το λεωφορειο( το αστικο περνα συχνα μην εχεις αγχος)
5) δεν πληρωνεις τιποτα
6)ειναι ολοκαινουριες οι εστιες και κα8αρες ειναι και ανετες σε σχεση με τις περισσοτερες εστιες της Ελλαδας
ελπιζω να σε βοη8ησα!!! και ενα ακομα υπερ ειναι οτι εχει τζαμπα internet και ειναι μεσα στην πανεπιστημιουπολη
ma7sa
Νεοφερμένο μέλος

vivi-psin
Νεοφερμένο μέλος

γειά!λοιπόν μένω στις εστίες ένα χρόνο τώρα...γαματες είναι ειδικά οι καινούριες.εγώ μένω στις παλιές.λοιπόν δύο επισημάνσεις,κάθε όροφος έχει κουζίνα κ ναι είναι κοινόχρηστες.κ κτ άσχημο..πληρώνουμε 45 ευρώ το μήνα..κ ένα μπόνους..έχουμε κ κυλικείοΤο πιθανότερο είναι να περάσω στα Ιωάννινα και θα κάνω αίτηση για την εστία του Πανεπιστημίου , οπότε θέλω να ρωτήσω 1)μένεις χωρίς συγκάτοικο; 2)κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο;; 3) η κουζίνα είναι κοινόχρήστη;; 4) είναι μακριά από την πόλη; 5) πληρώνεις κάποιο συμβολικό ποσό κάθε μήνα; και 6)είναι καθάρα/άνετα;ευχαριστώ![]()

eliza garg
Νεοφερμένο μέλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.