Θυμησου ποσοι πρεζακιδες διανεμουν χασισι μεσα στις σχολες. Προσωπικα μου ετυχε ενας.
Θυμησου ποσες κλοπες και καταστροφες εχουν δημιουργησει ολοι οι ''υπερασπιστες του ασυλου'' που το 2006 δωσανε καινουρια κτηρια σε πανεπιστημιο και τα καψανε!
Και ενοειτε δεν μιλαω για πολιτικους. Επρεπε να το καταλαβεις αυτο. Σου μιλαω ως φοιτητρια . Που δεν θελει να της ελενχουν αλλοι τα χρονια που καθετε σε μια σχολη. Στην τελικη αμα αυτοι που υποστηριζουν το ασυλο μιλανε για δημοκρατια τοτε γιατι πρεπει το καθε νοικοκυριο να υποφερει οικονομικα επειδη το παιδι του που σπουδαζει αναγκαζεται , θελοντας η μη, να παρακολουθησει περισσοτερα χρονια στο πανεπιστημιο λογω καταληψεων?
Οι δικοι μου παντως δεν εχουν να μου πληρωνουν νοικι για 8 χρονια. και ουτε θελω να γινω αιωνιος φοιτητης γιατι δεν με χαρακτηριζει.
Και δεν θεωρω προπαντων αφελεια να αναιρω καποια πραγματα την στιγμη που πρεπει. Σου λεω και παλι και να το καταργησουν το ασυλο θα γινει κατι παρομοιο με οσα εγιναν στην αμερικη. Μπορει να εχουν καταργηση ασυλου αλλα αμα πρεπει να ερθουν αντιμετωποι με κατι που παει κοντρα στα πιστευω τους το λενε χωρις μολοτοφ αλλα με πορειες και με ενεργες πραξεις.
Ουτως η αλλως ολα αυτα τα χρονια πιστευω ολοι να καταλαβενεται πως προσπαθουν να εισαγουν στην ελληνικη εκπαιδευση στο αμερικανικο συστημα κρατωντας τα στοιχεια που συμφερουν την ελλαδα!
Αρα το προβλημα δεν το εχει ο φοιτητης που δεν θελει καταληψη φιλε μου ....το προβλημα τωρα πια θα το εχουν οι κωματικες παραταξεις που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν θα υπαρχουν. Καιρο τωρα μας ζαλιζουν . Οποιος θελει θα εχει το δικαιωμα να οργανωνει δικια του ομαδα που θα υπωχρεουτε δυστυχως να μενει ησυχη και να εκφραζετε χωρις να θετει σε εγρηγορση της Χημικες της γνωσεις πανω στις βομβες !