StingAs7 Νεοφερμένο μέλος Ο StingAs7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 21:38 Ο StingAs7 έγραψε: #21 03-05-12 21:38 Εμενα προτυπα μου ηταν παντα οι μαθηματικοι και στο γυμνασιο και στο λυκειο.Αντιθετα με ελαχιστες εξαιρεσεις οι φιλολογοι που μου ''ετυχαν'' ηταν αρκετοι για να με κανουν να αντιπαθησω τα μαθηματα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 21:38 Ο Rainbowarrior: #22 03-05-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: οκ οκ! και οι φυσικοι καλοι ειναι αλλα και οι βιολογοι δεν ειναι αναγκη να μαλωνετε γι αυτο!!!!!!! philologist forever! Click για ανάπτυξη... Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 21:59 Η Drama Prinzessin: #23 03-05-12 21:59 Μαθηματικοί. =) Έχω ως πρότυπο τον φετινό καθηγητή στο σχολείο, ο οποίος μας διδάσκει τα Μαθηματικά όχι σαν ένα ανιαρό μάθημα, αλλά ως ένα παιχνίδι με μια παράξενη μαγεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:17 Ο Kirdou έγραψε: #24 03-05-12 22:17 Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η tiramisuu: #25 03-05-12 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:23 Η Χαρουλιτα: #26 03-05-12 22:23 Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα προτυπα μου ηταν παντα οι μαθηματικοι και στο γυμνασιο και στο λυκειο.Αντιθετα με ελαχιστες εξαιρεσεις οι φιλολογοι που μου ''ετυχαν'' ηταν αρκετοι για να με κανουν να αντιπαθησω τα μαθηματα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 21:38 Ο Rainbowarrior: #22 03-05-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: οκ οκ! και οι φυσικοι καλοι ειναι αλλα και οι βιολογοι δεν ειναι αναγκη να μαλωνετε γι αυτο!!!!!!! philologist forever! Click για ανάπτυξη... Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 21:59 Η Drama Prinzessin: #23 03-05-12 21:59 Μαθηματικοί. =) Έχω ως πρότυπο τον φετινό καθηγητή στο σχολείο, ο οποίος μας διδάσκει τα Μαθηματικά όχι σαν ένα ανιαρό μάθημα, αλλά ως ένα παιχνίδι με μια παράξενη μαγεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:17 Ο Kirdou έγραψε: #24 03-05-12 22:17 Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η tiramisuu: #25 03-05-12 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:23 Η Χαρουλιτα: #26 03-05-12 22:23 Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: οκ οκ! και οι φυσικοι καλοι ειναι αλλα και οι βιολογοι δεν ειναι αναγκη να μαλωνετε γι αυτο!!!!!!! philologist forever! Click για ανάπτυξη... Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 21:59 Η Drama Prinzessin: #23 03-05-12 21:59 Μαθηματικοί. =) Έχω ως πρότυπο τον φετινό καθηγητή στο σχολείο, ο οποίος μας διδάσκει τα Μαθηματικά όχι σαν ένα ανιαρό μάθημα, αλλά ως ένα παιχνίδι με μια παράξενη μαγεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:17 Ο Kirdou έγραψε: #24 03-05-12 22:17 Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η tiramisuu: #25 03-05-12 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:23 Η Χαρουλιτα: #26 03-05-12 22:23 Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικοί. =) Έχω ως πρότυπο τον φετινό καθηγητή στο σχολείο, ο οποίος μας διδάσκει τα Μαθηματικά όχι σαν ένα ανιαρό μάθημα, αλλά ως ένα παιχνίδι με μια παράξενη μαγεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:17 Ο Kirdou έγραψε: #24 03-05-12 22:17 Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η tiramisuu: #25 03-05-12 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:23 Η Χαρουλιτα: #26 03-05-12 22:23 Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η tiramisuu: #25 03-05-12 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:23 Η Χαρουλιτα: #26 03-05-12 22:23 Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ψηφίζω φυσικά φιλόλογους.Αν και έχω συναντήσει και κάτι αγάμητες με μουστάκι και κελεμπία τις προτιμώ διότι οι μαθηματικοφυσικοι είναι παλαβοί Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:23 Η Χαρουλιτα: #26 03-05-12 22:23 Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:25 Η tiramisuu: #27 03-05-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Που κολλαει τωρα η ΚΝΕ με ολα τα υπολοιπα??? Click για ανάπτυξη... Στο μουστάκι και την κελεμπία που ανέφερε ο Kirdou Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:27 Η Χαρουλιτα: #28 03-05-12 22:27 Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αλλα ξεφυγαμε πολυ! Εγω εχω γνωρισει αξιολογους τοσο φιλολογους, οσο και μαθηματικους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:32 Ο Kirdou έγραψε: #29 03-05-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Εντάξει, δεν είναι όλες έτσι, απλά η ΚΝΕ είναι δύναμη στην Φιλοσοφική!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 22:38 Η tiramisuu: #30 03-05-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Αχαχαχα.Οχι μόνο οι κνίτισες όμως.Να δείς θεούσες με το μαλλί πιασμένο και γυαλί σαν τους μεγενθυτικούς φακούς του αστυνόμου σαινη...Τους μιλάς και κοκκινίζουν.χαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, μπορείς να δεις τα πάντα εκεί... πάντως απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, οι "ακραίες" περιπτώσεις βρίσκονται βασικά στα τμήματα ελληνικής φιλολογίας... στις ξένες δεν έχω δει αυτήν την χμ.... ευρεία γκάμα φοιτητριών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:00 Η Ερις έγραψε: #31 04-05-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Μαλακίων έγραψε, όχι μαλακιών. Click για ανάπτυξη... Αχ μελλοντικέ συνάδελφε πώς με πιάνεις; ______________________ ον: Τελικά ναι, συμπέρασμα που βγήκε πριν από λίγες ώρες... Πληροφορικάριοι!!! ναι,ναι και πάλι ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 07:47 Η Χαρουλιτα: #32 04-05-12 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Πληροφορικάριοι!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΙΤσακι.. Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΤσακι.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:48 Η ΛΙΤσακι..: #33 04-05-12 11:48 θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:15 Η Deutsch... Lover: #34 04-05-12 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Μαΐου 2012 elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΤσακι..: θα ήθελα να γίνω φιλόλογος!! τρελαίνομαι για φιλολογικά μαθήματα και ακόμα έχω ως πρότυπό μου την καθηγήτρια των αρχαίων μου!!!!!!!! να είστε καλά κυρία!!!!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς το ιδιο κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna Εκκολαπτόμενο μέλος Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 12:21 Η elli-anna: #35 28-05-12 12:21 φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φιλολογος φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwannitca Νεοφερμένο μέλος Η iwannitca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:54 Η iwannitca: #36 26-10-12 15:54 Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλόλογοι φυσικά!!! Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα που διδάσκουν!! Ευτυχώς έχουμε και μια ΤΕΛΕΙΑ και πολύ καλή καθηγήτρια που μας τα εξηγεί όλα πολύ καλά και τα καταλαβαίνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 09:43 Η Deutsch... Lover: #37 27-10-12 09:43 Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τα δυο! Υπαρχουν καλοι φιλολογοι αλλα και μαθηματικοι! Ψηφιζω μαθηματικοι γιατι σπουδαζει η αδελφη μου και φιλολογοι γιατι με εκεινους περυσι περασα μια αξεπεραστη και μοναδικ χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire14<3 Νεοφερμένο μέλος Η Claire(tvd 4everr):) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Claire14<3: #38 12-03-13 22:10 Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προτιμώ μαθηματικούς,γιατί δεν μου αρέσουν τα φιλολογικά μαθήματα,οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω φιλόλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitis Νεοφερμένο μέλος Η mitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 00:06 Η mitis έγραψε: #39 16-03-13 00:06 Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μαθηματικά φυσικά. Η απόλυτη γλώσσα του σύμπαντος. Μακριά από φιλολόγους. Αν καταργηθούν τα αρχαία να δούμε τι δουλειά θα κάνουν οι φιλόλογοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fibu Νεοφερμένο μέλος Ο fibu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 10:14 Ο fibu έγραψε: #40 16-03-13 10:14 Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαθηματικοί φυσικά. Τους αρχαίους τσάμπα τους πληρώνει το κράτος. (Δεν μιλάω για Γλώσσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.