Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Ο Φιλιον_Τερας: #661 24-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: μπραβο βρε νικο μια χαρα τα λες εννοειτε πως μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ κοριτσιου κ αγοριου και εγω εχω κολλητο και ποτε ουτε εγω αλλα ουτε και εκεινος δεν εχουμε κοιταξει ο ενας τον αλλον <<διαφορετικα>> Click για ανάπτυξη... και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 03:43 Η ~kynthia έγραψε: #662 27-11-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε fas. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο SICX έγραψε: #663 27-11-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... οντως δεν την αναιρει! βεβαια την "ταρακουναει" ας πουμε αλλα ξεπερνιεται ευκολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Ο SICX έγραψε: #664 27-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν δεν μαθευτεί και μόνο ο ένας από τους δύο το γνωρίζει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..κάτι σαν ''ανομολογήτο έρωτα'' ένα πράγμα.. Click για ανάπτυξη... ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο orathac έγραψε: #665 27-11-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Click για ανάπτυξη... Σταμάτα να μιλάς. Το άμα είσαι ερωτευμένος το λες όταν πραγματικά (ή πλασματικά) είσαι και στην κατάλληλη στιγμή, δεν είναι opening line. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:27 Ο orathac έγραψε: #666 27-11-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: μπραβο βρε νικο μια χαρα τα λες εννοειτε πως μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ κοριτσιου κ αγοριου και εγω εχω κολλητο και ποτε ουτε εγω αλλα ουτε και εκεινος δεν εχουμε κοιταξει ο ενας τον αλλον <<διαφορετικα>> Click για ανάπτυξη... και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 03:43 Η ~kynthia έγραψε: #662 27-11-09 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε fas. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο SICX έγραψε: #663 27-11-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... οντως δεν την αναιρει! βεβαια την "ταρακουναει" ας πουμε αλλα ξεπερνιεται ευκολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Ο SICX έγραψε: #664 27-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν δεν μαθευτεί και μόνο ο ένας από τους δύο το γνωρίζει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..κάτι σαν ''ανομολογήτο έρωτα'' ένα πράγμα.. Click για ανάπτυξη... ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο orathac έγραψε: #665 27-11-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Click για ανάπτυξη... Σταμάτα να μιλάς. Το άμα είσαι ερωτευμένος το λες όταν πραγματικά (ή πλασματικά) είσαι και στην κατάλληλη στιγμή, δεν είναι opening line. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:27 Ο orathac έγραψε: #666 27-11-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε fas. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:37 Ο SICX έγραψε: #663 27-11-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... οντως δεν την αναιρει! βεβαια την "ταρακουναει" ας πουμε αλλα ξεπερνιεται ευκολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Ο SICX έγραψε: #664 27-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν δεν μαθευτεί και μόνο ο ένας από τους δύο το γνωρίζει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..κάτι σαν ''ανομολογήτο έρωτα'' ένα πράγμα.. Click για ανάπτυξη... ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο orathac έγραψε: #665 27-11-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Click για ανάπτυξη... Σταμάτα να μιλάς. Το άμα είσαι ερωτευμένος το λες όταν πραγματικά (ή πλασματικά) είσαι και στην κατάλληλη στιγμή, δεν είναι opening line. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:27 Ο orathac έγραψε: #666 27-11-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και να τον κοιταξετε, αναιρει την φιλια; Click για ανάπτυξη... οντως δεν την αναιρει! βεβαια την "ταρακουναει" ας πουμε αλλα ξεπερνιεται ευκολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Ο SICX έγραψε: #664 27-11-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν δεν μαθευτεί και μόνο ο ένας από τους δύο το γνωρίζει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..κάτι σαν ''ανομολογήτο έρωτα'' ένα πράγμα.. Click για ανάπτυξη... ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο orathac έγραψε: #665 27-11-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Click για ανάπτυξη... Σταμάτα να μιλάς. Το άμα είσαι ερωτευμένος το λες όταν πραγματικά (ή πλασματικά) είσαι και στην κατάλληλη στιγμή, δεν είναι opening line. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:27 Ο orathac έγραψε: #666 27-11-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν δεν μαθευτεί και μόνο ο ένας από τους δύο το γνωρίζει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..κάτι σαν ''ανομολογήτο έρωτα'' ένα πράγμα.. Click για ανάπτυξη... ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο orathac έγραψε: #665 27-11-09 15:52 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Click για ανάπτυξη... Σταμάτα να μιλάς. Το άμα είσαι ερωτευμένος το λες όταν πραγματικά (ή πλασματικά) είσαι και στην κατάλληλη στιγμή, δεν είναι opening line. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:27 Ο orathac έγραψε: #666 27-11-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: ναι!:no1: ποτε μη λες σε καποιον οτι εισαι ερωτευμενος αν βλεπεις οτι δεν...τζαμπα ρεζιλευεσαι! Click για ανάπτυξη... Σταμάτα να μιλάς. Το άμα είσαι ερωτευμένος το λες όταν πραγματικά (ή πλασματικά) είσαι και στην κατάλληλη στιγμή, δεν είναι opening line. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:27 Ο orathac έγραψε: #666 27-11-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα διαφωνήσω μαζί σου....Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να το εξομολογηθεί... Click για ανάπτυξη... Άφησα τις εξαιρέσεις να εννοούνται, δε έβαλα λέξεις όπως "πάντα" ή "ποτέ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:52 Η Vampi έγραψε: #667 27-11-09 16:52 Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Οπότε καλύτερα να το πεις παρά να το μετανιώσεις μετά. Ωραία, θα πληγωθείς, θα το ξεπεράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Ο orathac έγραψε: #668 27-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mάλιστα... Εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε ο SICX..καλύτερα να μην λες σε κάποιον αν είσαι ερωτευμένος μαζί του,αν υπάρχει η περίπτωση να πληγωθείς... Click για ανάπτυξη... Επειδή κάποιος δεν ξέρει την κατάλληλη στιγμή ή τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας σχέσεων. Άμα δυσκολεύεστε εσείς να το πείτε ή φοβάστε μην πληγωθείτε και δεν ρισκάρετε τίποτα στην ζωή σας είναι δικιά σας επιλογή όχι ή σωστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Ο Zod έγραψε: #669 27-11-09 20:52 Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να είσαι ερωτευμένος και να μην το λες είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις. Εσύ οφείλεις να εξομολογηθείς τον έρωτα σου και μετά είναι στο χέρι του άλλου αν στο ανταποδώσει ή όχι. Πάντως αν έχεις φάει τρελό κόλημα θα ξελαφρώσεις και θα ηρεμήσεις, οπότε και άκυρο να φας θα ξέρεις ότι προσπάθησες και έκανες το χρέος σου. Το αν μετά θα πληγωθείς θα είναι σίγουρα πιο ήπιο από το να καίγεσαι και να βασανίζεσαι κάθε μέρα γιατί το κράτησες κρυφό. Στην τελική αν φας το άκυρο θα ξέρεις ότι έχασες κάτι που ποτέ δεν είχες, άρα μικρό το κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η _DORA_ έγραψε: #670 27-11-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Προσωπικά ναι, πιστεύω στην φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι αγόρια. Πιστεύω ότι η ειλικρίνια είναι μεγαλύτερη, και η ευρύτυτα των θεμάτων συζήτησης μεγαλύτερη. Όπως και η αλληλουποστήριξη, γίνεται πιστεύω καλύτερα. Εν πάσει περιπτώσει, νιώθω αρκετά πιο άνετα με αγόρια παρά με κοπέλες. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Lita Athens: #671 27-11-09 21:22 δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 05:05 Ο thanous18: #672 28-11-09 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita Athens: δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δυο φυλα... πάντα θα υπάρχει μια λανθάνουσα έλξη... βεβαία, υπάρχουν και τα θετικά...! π.χ. ένας άνδρας φίλος δεν θα σε προδώσει ούτε θα σε κουτσομπολέψει πίσω από την πλάτη σου, όπως μπορεί να κάνει μια γυναίκα "φιλη"... προφανώς και αυτά τα πράγματα δεν είναι απόλυτα... εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις! απλώς εγώ δεν τις έχω συναντήσει...! Click για ανάπτυξη... δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Lita Athens: #673 28-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: δλδ πρεπει παντα αναμεσα σε αγορι και ενα κοριτσι να υπαρχει υποχρεωτικα ερωτικη ελξη?? δεν βλεπουμε ολα τα ατομα ερωτικα η σεξουαλικα η οτιδηποτε... αυτο πιστευω εγω... και ακομα αν υπαρχει καποια ελξη αυτο αναιρει τη φιλια?? Click για ανάπτυξη... όχι, προφανώς και δεν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον επειδή μπορεί να αισθανθείς κάτι παραπάνω για αυτόν!!!!! αυτό που μπορεί όμως να αισθανθείς εσύ ή ο άλλος ή και οι δυο ίσως να επηρεάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 14:26 Ο orathac έγραψε: #674 28-11-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Mην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου Γιώργο.Δεν είπα και δεν ανέφερα ότι αυτό είναι η σωστή επιλογή κανενός.Είναι προσωπική επιλογή του καθένα μας για το πως θα αντίδρασει.Δεν είπα ότι σωστό είναι να κάνεις πίσω...προς θεού.. ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες'' Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοήτη Click για ανάπτυξη... Κοίτα από που άρχισε. Είπα στον άλλον ότι δεν είναι πάντα έτσι, εσύ μου είπες διαφωνώ άρα συμφωνείς με τον άλλον, εγώ σου πα ότι επειδή εσείς προτιμάτε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Οπότε κάπου εκεί το χάσαμε, είναι απλά τα πράγματα, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα, εγώ απλά λέω πως ο φόβος δεν πρέπει να σε ελέγχει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Doretta_b: #675 05-12-09 14:53 Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν σου περασει μονο απο το μυαλο οτι μπορει να νιωθεις διαφορετικα για εναν φιλο σου αυτο σημανει οτι ακυρωνεται ταυτοχρονα η φιλια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:20 Η kate! =] έγραψε: #676 06-12-09 18:20 ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η _DORA_ έγραψε: #677 06-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: ^^οχι.πολλες φορες εχω σκευτει πως 9α ηταν να συνεβαινε κατι με τον κολλητο μου,χωρις ομως αφτο να σημαινει οτι θελω η οτι νιωθω κατι παραπανω για αυτον... Click για ανάπτυξη... και γω το χω πάθει αυτό, με φίλους μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο dk13 έγραψε: #678 06-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... ναι ρε γιατι οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #679 09-12-09 15:39 Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:46 Ο Zod έγραψε: #680 10-12-09 03:46 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Πιστεύω πως ναι,αν έχει δημηουργηθεί στα πλαίσια της ''παιδικής'' και όχι εφηβηκής ηλικίας.Εγώ κάνω παρέα με ένα αγόρι από το νηπιαγωγείο και είμαστε κυριολεκτικά κολλητοί.Στο ίδιο νηπιαγωγείο-στο ίδιο δημοτικό-στο ίδιο γυμνάσιο και πάντα στην ίδια τάξη...Μένουμε κοντά,συζητάμε,παίζουμε επιτραπέζια,playstation κλπ...κάνουμε κάτι άλλες βλακείες π.χ.,πουλάμε πράγματα κλπ....Όμως είμαστε μόνο φίλοι και πάρα πολύ καλοί και αληθινοί.... Click για ανάπτυξη... Μην βιάζεσαι να προβείς σε συμπεράσματα, 13 χρονών είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.