razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελα ρε συζητηση κανουμε δεν σε μαλωσαμε κιολας...Καλά εντάξει δεν ξαναμιλάω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

μα δεν ειπαμε πως οι αποψεις σου δεν ειναι αρεστες καλε..απλα ειπα και εγω την δικη μου..Ε εντάξει δεν έχω ορεξή να διαφωνώ κ εδώ κ αφού οι απόψεις μου δεν γίνονται κ τόσο αρεστές καλύτερα έτσι...

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

εχεις δικαιωμα να λες την αποψη σου ομως δεν σημαινει οτι θα συμφωνησουμε μαζι σου
ξερεις ποσες κοπελες βλεπω στο δρομο που θεωρω ωραιες?
αυτο σημαινει δλδ οτι τις γουσταρω κιολας?
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Συγγνώμη αν προσέβαλλα κάποιον...Κυρίως για την razorbladeDream το λέω...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

κ το γεγονός όει κ μόνο στην αρχή σε τράβαγε σημαίνει κάτι...
αυτο οντως δε σημαινει κατι

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Oχι καλε φυσικα και δεν μας προσβαλες..κουβεντα κανουμε..dont worry..οκ ρε παιδιά εντάξει...ο,τι πεις fasdag ό,τι πει κ η razorbladeDream κ όλα καλά...μην ανησυχείτε...
Συγγνώμη αν προσέβαλλα κάποιον...Κυρίως για την razorbladeDream το λέω...
SWEET HEART
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει άνετα φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα χωρίς αναγκαία να "παίζεται" κάτι το ερωτικό...έτσι κι αλλιώς μια πραγματική φιλία στηρίζεται στα άτομα και το χαρακτήρα όπως και τις πράξεις τους, όχι στο φύλο τους...
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1:
Δεν μπορώ να πω κ όχι...Εγώ προσωπικά έχω κορίτσια φίλες η αλήθεια είναι όμως ότι με τις περισσότερες είτε έχω κάνει κάτι ερωτικό είτε υπάρχει κ ερωτική προσέγγιση...Πιστεύω έιναι η αλήθεια ότι προδωσίες μπορούν να υπάρξουν ανεξαρτήτως φύλου κ υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα σε προδώσουν ποτέ αρκεί να επιλέξεις σωστά...Επί της ουσίας εγώ έχω ζήσει ότι δύο αντίθετα φύλα μπορούν να αναπτύξουν καλύτερους επικοινωνιακούς δεσμούς κ όπου οδηγήσουν γιατί στις μέρες μας συνύθως δυστυχώς υπάρχει ζήλεια κ φθόνος κ όχι ευγενής ανταγωνισμός ή συναγωνισμός...![]()
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1:
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω πάντως φίλες που δε τις βλέπω ερωτικά, και σπάμε φοβερή πλάκα. Βέβαια τα θέματα συζήτησης αλλάζουν (π.χ. δε λέμε για την καινούρια που ήρθε φέτος) και γενικότερα τις θεωρώ φίλες μου.

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

purplebutterfly
Νεοφερμένο μέλος

erinys
Νεοφερμένο μέλος

Πιστευω πως υπαρχει.... Π.χ, οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι αγορια... περναω γαματα μαζι τουσ...
Εχμ, μια μικρη παρεν8εσουλα.... Την προηγουμενη παρασκευη ... φασω8ικα...με εναν πολυ καλο μου φιλο...

Αλλα εντα3ει μωρε λεπτομερειες... χιχι... :xixi:
Τωρα δεν 3ερω...τι να σας πω...
Παντως πιστευω πωσ υπαρχει πραγματικη φιλια γενικα...εχμ...ετσι νομιζω....

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την προηγουμενη παρασκευη ... φασω8ικα...με εναν πολυ καλο μου φιλο...παλαιοτερα ειμασταν κολλητοι... ...
Αλλα εντα3ει μωρε λεπτομερειες... χιχι... :xixi:
![]()
...για τις δύσκολες στιγμές είναι οι φίλοι....

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά έχω κάποιες φίλες (κάποιες απο αυτές προέκυψαν στην πορεία φιλες καθώς άλλα πράγματα ήθελα οταν τις είχα πρωτογνωρίσει, to be honest

Τώρα εντάξει, ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι αναπόφευκτα θα υπάρξει και κάποια έλξη (και ίσως και άλλα πράγματα, βασικό ένστικτο you see), χωρίς να ακυρώνει κάτι αυτό όμως.
Εμπιστοσύνη να υπάρχει και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένα ωραίο quote για τη σχέση των γυναικών και της πραγματικής "φιλίας" ()
Misogynist: A man who hates women as much as women hate one another.
Βλακείες. Μόνο το

Κάποιοι απ' τους σημαντικότερους ανθρώπους για μένα είναι οι φίλες μου - τις ξέρω άλλες απ' το δημοτικό, άλλες απ' το γυμνάσιο, και δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο στη φιλία μας - ακόμα κι αν δεν βρισκόμαστε όσο συνήθως, ή απομακρυνόμαστε τώρα λόγω διαφορετικών σχολών/πόλεων/φίλων, πάντα όταν ξαναείμαστε μαζί είναι όλα όπως τα αφήσαμε.
(και σε καμία περίπτωση δεν αμφιβάλλω ότι θα 'ναι εκεί για μένα όταν τις χρειαστώ, όπως θα κάνω κι εγώ για εκείνες)
^^
On topic, μπορεί να υπάρχει φιλία μεταξύ κοριτσιού/αγοριού, όπως γίνεται αν πχ και οι δύο είναι ερωτευμένοι με άλλους - σίγουρα όμως υπάρχει έστω και η ελάχιστη έλξη μεταξύ τους: στο κάτω κάτω, πλησιάζουμε έναν άνθρωπο οποιουδήποτε φύλου και κάνουμε παρέα γιατί μας αρέσει.
dora_888
Νεοφερμένο μέλος

agent007
Νεοφερμένο μέλος

εγώ πιστέυω πώς δέν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλια ανάμεσα στα δύο φύλαΠιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what:
Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε?
Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν?
Η μάλλον
Θεωρητικά είναι μονον δυνατό
στην πράξη είναι πολύ δύσκολο
Αυτή είναι η άποψη μου
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.