Φαγητό: απόλαυση και συνάμα δυστυχία

• Thread starter Thread starter Guest 292010
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οκ ! Αποδείξατε πως έκανα λάθος !:P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σας βάλω σε δίλημα τώρα. Έχετε λεφτά για να αγοράσετε μόνο ένα. Σουβλάκι θα παίρνατε ή μια ωραία σοκολατίνα;;;

Καλά εγώ σουβλάκι δεν το συζητώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από αύριο τίποτα:P

Θα σας βάλω σε δίλημα τώρα. Έχετε λεφτά για να αγοράσετε μόνο ένα. Σουβλάκι θα παίρνατε ή μια ωραία σοκολατίνα;;;

Και εγώ .

Σουβλακι με χιλια. :P

Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται.:P

αντι να επερνα με 1,6 ευρω ενα σουβλακι θα επαιρνα 8 πιτες 20 λεπτα η μια :D

αντι να επερνα με 1,6 ευρω ενα σουβλακι θα επαιρνα 8 πιτες 20 λεπτα η μια :D
θυμαμαι επαιρνα το σουβλακι 1,6 ευρω πριν 3-4 χρονια:P
τωρα πια εχει εκτιναχτει στα 2,2 ευρω.
και εννοειται και εγω σαν κλασσικος ελληνας θα επελεγα το σουβλακι,μιας και ειναι το αγαπημενο μου φαγητο :D

Αλλάζω τη σοκολατίνα με προφιτερόλ και το έχω ήδη φάει.

Σουβλάκι.Εννοείται.:P
Eξάλλου,δε τρώω σοκολατίνες.: P

Γιατί να είναι δυστυχία το φαγητό όταν δεν κάνεις υπερβολές στην ποσότητα και στην ποιότητα των τροφίμων;;;:/:
Το φαγητό προσωπικά για μένα είναι απόλαυση,αλλά δεν κάνω υπερβολές και έτσι δεν τρέμω την ζυγαριά!!Όταν για πχ.μία μέρα φάω λίγο περισσότερο θα προσέξω την επόμενη να φάω κάτι με λιγότερα λιπαρά ή αν το έχω παρακάνει κάποιες μέρες με τα γλυκά(γιατί είμαι ικανή να φάω τόνους σοκολάτας)μετά για κάποιο διάστημα θα τις ελαττώσω...:) Μου φαίνεται απλό,δεν είναι;;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα τρως με μετρο δεν βρισκω καποιον λογο που μπορει το φαγητο να ειναι δυστηχια.σιγουρα καποια φορα θα φας junk food αλλα με μετρο.δεν χαθηκε και ο κοσμος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέτρον άριστον(όπως έλεγαν οι αρχαίοι) πρέπει να εφαρμόζουμε και στο φαί.

Το μυστικό είναι απλά να εθίσεις τον εαυτό σου στο λίγο φαί. Δεν είναι πολύ δύσκολο, απλά είναι θέμα θέλησης και χαρακτήρα.

Μια φορά αν τα καταφέρει κανείς μπορεί με την απαιτούμενη πειθαρχία να καταφέρει άνετα πχ. να τρώει 1-2 φορές την ημέρα.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας κουζίνα; Ποιό το αγαπημένο σας πιάτο; Και συμφωνείτε ότι το φαγητό είναι μια απόλαυση και παράλλλα μια δυστυχία όταν ανεαίνουμε σε ζυγαριά;;

Με λίγα λόγια πείτε τη σχέση σας και την άποψή σας για το φαγητό;

Υ.Γ. (Είμαι σε δίαιτα και πραγματικά μου λείπουν όλες οι γέυσεις...Α ρε σουβλάκι :'()

Απο οταν ο ανθρωπος αρχισε να κυνηγαει την τελειοτητα η ματαιοδοξια του εχει φτασει στο επακρον.Και αν παρεις 2-3 κιλα τι εγινε;Στην πασαρελα θα ανεβεις;Γιατι δηλαδη οι στρουμπουλοι θεωρουνται ασχημοι και οι αδυνατοι ωραιοι;Ακους εκει ΔΥΣΤΥΧΙΑ..διαιτα πρεπει να γινεται αμα καποιος ειναι ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ!!

Ε φυσικά άμα είσαι πορωμένος με την εμφάνισή σου και μισό κιλό να πάρεις αισθάνεσαι χοντρός...

Προσωπικά δεν είμαι κατά του φαγητού, ο άνθρωπος όλα μπορεί να τα ευχαριστηθεί αρκεί να βάζει μέτρο :/:

ε όχι και το φαγητό δυστυχία! είναι δυστυχία αυτό? :D
tumblr_nmlrg4WRR41rlqdmro1_540-1.jpg
απλά να βάζουμε ένα μέτρο. να τρώμε λίγο απ' όλα και να μην στερούμαστε τίποτα. κάνουμε και λίγη γυμναστική και όλα μια χαρά :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ήταν δυστυχία το φαγητό, θα είχαμε εξαφανιστεί από προσώπου γης. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γουστάρω δυστυχία!!!!

imagesqtbnANd9GcQxvmmIhJQvYsrRQHQddB1fQ2-1.jpg
imagesqtbnANd9GcTBjaCwtxE3FCKKG4nUqTEPw7-1.jpg

imagesqtbnANd9GcQhxC99Attl7e1aXdGlox2Qos-1.jpg
imagesqtbnANd9GcQS19yT4D2sAFWvBDDDGqvNpu-1.jpg

imagesqtbnANd9GcRcHm8yKuNcq7ITvrPkt4_vKn-1.jpg
imagesqtbnANd9GcRZUq7TDy8YqvU_6KKsoxYgHR-1.jpg

imagesqtbnANd9GcSxSsgOvt4KUg4UUnUopoQNbE-1.jpg
imagesqtbnANd9GcTSgiFUwhKyVhO9mJU6tO14Wn-1.jpg

imagesqtbnANd9GcSUaquDu2umVHdLrw4d7xeatZ-1.jpg
imagesqtbnANd9GcRo2piJ8Px7Ytx60R0COsyAVZ-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back