Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 00:43 Η Χριστιάννα ^^: #41 14-07-11 00:43 Πραγματικά με το Βίκος έχω πρόβλημα, δεν μ'αρέσει καθόλου η γεύση του, μπορεί να φταίει και η συσκευασία, δεν ξέρω. Πάντως δεν το πίνω. Α εμένα είναι 9 και συνεχίζουν, δεν με στέλνουν, μόνη μου πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:12 Η miro2 έγραψε: #42 14-07-11 01:12 γιατί κάνετε μερικοί λες και το ποτό είναι έγκλημα?ίσα ίσα, σε νορμάλ ποσότητες κάνει καλό στον οργανισμό(όπως και ο καφές) επίσης...: ''με κοιτάνε παράξενα αν στο μπαρ παραγγείλω χυμό αντί για αλκοόλ'' λογικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:15 Ο Shadowfax: #43 14-07-11 01:15 Όχι όλα τα ποτά όπως κι όχι όλοι οι καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:19 Η miro2 έγραψε: #44 14-07-11 01:19 καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:49 Ο Mr. Crowley: #45 14-07-11 01:49 Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 02:11 Ο nPb έγραψε: #46 14-07-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πραγματικά με το Βίκος έχω πρόβλημα, δεν μ'αρέσει καθόλου η γεύση του, μπορεί να φταίει και η συσκευασία, δεν ξέρω. Πάντως δεν το πίνω. Α εμένα είναι 9 και συνεχίζουν, δεν με στέλνουν, μόνη μου πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:12 Η miro2 έγραψε: #42 14-07-11 01:12 γιατί κάνετε μερικοί λες και το ποτό είναι έγκλημα?ίσα ίσα, σε νορμάλ ποσότητες κάνει καλό στον οργανισμό(όπως και ο καφές) επίσης...: ''με κοιτάνε παράξενα αν στο μπαρ παραγγείλω χυμό αντί για αλκοόλ'' λογικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:15 Ο Shadowfax: #43 14-07-11 01:15 Όχι όλα τα ποτά όπως κι όχι όλοι οι καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:19 Η miro2 έγραψε: #44 14-07-11 01:19 καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:49 Ο Mr. Crowley: #45 14-07-11 01:49 Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 02:11 Ο nPb έγραψε: #46 14-07-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατί κάνετε μερικοί λες και το ποτό είναι έγκλημα?ίσα ίσα, σε νορμάλ ποσότητες κάνει καλό στον οργανισμό(όπως και ο καφές) επίσης...: ''με κοιτάνε παράξενα αν στο μπαρ παραγγείλω χυμό αντί για αλκοόλ'' λογικό το βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:15 Ο Shadowfax: #43 14-07-11 01:15 Όχι όλα τα ποτά όπως κι όχι όλοι οι καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:19 Η miro2 έγραψε: #44 14-07-11 01:19 καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:49 Ο Mr. Crowley: #45 14-07-11 01:49 Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 02:11 Ο nPb έγραψε: #46 14-07-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι όλα τα ποτά όπως κι όχι όλοι οι καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:19 Η miro2 έγραψε: #44 14-07-11 01:19 καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:49 Ο Mr. Crowley: #45 14-07-11 01:49 Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 02:11 Ο nPb έγραψε: #46 14-07-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 01:49 Ο Mr. Crowley: #45 14-07-11 01:49 Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 02:11 Ο nPb έγραψε: #46 14-07-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 02:11 Ο nPb έγραψε: #46 14-07-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Wtf,θάνατο στους υγιεινιστές Εγώ απ'την άλλη σε φαΐ,ποτό κλπ...γάμησέ τα Click για ανάπτυξη... στο κλπ αν εννοείς το σεξ, είναι υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.